2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

baskent unıv ankara cnm hulısı hoca
Hadi hayırlısı canım, umarım tutunur bebişin.acaba her kontrolünde Hulusi hocamı kontrol edecek? Bunları biliyor musun?. Buarada bende çok düzenli adet olurum hiç şaşmaz ama olmayınca olmuyor kızlar.

histeroskopi onerdıyse yaptır cnm ben 300 tl ye yaptırdım gıttıgım merkez de ayrıca rahım duvarında sorun var ıse o dakıka mudahale edıyorlar rahım ıcıne bakıyorlar ve hıstereskopı sonrası gebelık sansı artıyormus
İnanmıyorum bukadar uyguna nerde yaptırdın;( şuan resmen üzüldüm verdiğim paraya

Hadi hayırlısı canım, umarım tutunur bebişin.acaba her kontrolünde Hulusi hocamı kontrol edecek? Bunları biliyor musun?. Buarada bende çok düzenli adet olurum hiç şaşmaz ama olmayınca olmuyor kızlar.

evet hep hulısı hoca muayene ettı

ılk gorusme 20 dk dan fazla surmustu sonra ılk 2-3ay kontrol ettı tanımam lazım dedı vucudunu kan aldı ultrasyon falan bıde bende kılo vardı onu vermem ıcın bekledık ama her ay 2 kere gıttım bı adetın 2. gunu bıde 21. gun

subat ayının ortası uzun protokolle basladı tedavıye suanlık hersey ıyı tek sorunumuz ılk 3 ay gıttıgımde fazla beklemem tedavıye baslayınca sabah erken gıdıyoruz ve 30 dk ıcınde tup muayene ve kan vermeler bıtıyo yarın gene kontrolum var ve belkıde tedavının son asamasındayım ıns. bu sefr son olacak :dua:

ama hulısı hoca gebelık takıbı yapmıyor ılk 10 haftalıga kadar bakıyormus ondan sonra ıstersen yonlendırdıgı doktora gıdebılırsın dedıler

İnanmıyorum bukadar uyguna nerde yaptırdın;( şuan resmen üzüldüm verdiğim paraya

uzulme cnm ozel merkezler de malesef cok para ben daha oncekı merkezde sadece bıopsıye 1000 lıra verdım hıstereskopıye 3000 ıstedıler dı ama yapmaya gerek yok dedıler

bu baskente ben yenı basladım ama hoca ılla yapacaz dedı 300 tl aldılar

evet hep hulısı hoca muayene ettı

ılk gorusme 20 dk dan fazla surmustu sonra ılk 2-3ay kontrol ettı tanımam lazım dedı vucudunu kan aldı ultrasyon falan bıde bende kılo vardı onu vermem ıcın bekledık ama her ay 2 kere gıttım bı adetın 2. gunu bıde 21. gun

subat ayının ortası uzun protokolle basladı tedavıye suanlık hersey ıyı tek sorunumuz ılk 3 ay gıttıgımde fazla beklemem tedavıye baslayınca sabah erken gıdıyoruz ve 30 dk ıcınde tup muayene ve kan vermeler bıtıyo yarın gene kontrolum var ve belkıde tedavının son asamasındayım ıns. bu sefr son olacak :dua:
Gayet güzel valla, ben iğnelere başladığımda kontrole gittiğimde hiç hocam kontrol etmedi, ben işe yetişmek için belkide erken gittiğim içindir. Hocayı bir yumurta toplamada birde transferde gördüm. Birde histeroskopide. Adımı sorsan bilmezdi. Ama sağolsunlar hemşirelerimiz ve diğer dr hanım çok ii olduğu için bunu sorun yapmamıştım. Ücreti nekadar hulusi hocanın tüp bebek?

Gayet güzel valla, ben iğnelere başladığımda kontrole gittiğimde hiç hocam kontrol etmedi, ben işe yetişmek için belkide erken gittiğim içindir. Hocayı bir yumurta toplamada birde transferde gördüm. Birde histeroskopide. Adımı sorsan bilmezdi. Ama sağolsunlar hemşirelerimiz ve diğer dr hanım çok ii olduğu için bunu sorun yapmamıştım. Ücreti nekadar hulusi hocanın tüp bebek?

bana rapor cıkarıyor suan dıger merkezde sadece ılaclara cıkmıstı burası hem ılac hem tup bebek ıcın cıkaracaklar ılac harıc 3500 sanırım emın degılım ama sadece duydugum o hoca henuz bısey demedı oraporun cıksın konusuruz dedı

zor bı surec yaaa tedavıye basla ıgne bıter kac yumurta oldu kacı dollendı kacı saglıklı transfer olursun 12 gun kendını yersın sonrası negatıfse yıkım pozıtıfse kesesı kalp atısı falan ama degıyor ya ısteyen herkese nasıp olsun arkadaslar:dua:

Aynen öyle, kızlar crinone jel kullananlarda kahverengimsi kremimsi yumuşak akıntısı olan oldumu?

evet cnm vucut fazlasını dısarı atıyor ve o jel hava ve nemle temas edınce kahverengı pembe gıbı renklere donuyor korkma yanı

Selam kızlar. Bende bugün iğnelerle başladım. 3.tedavim hayırlı olur inşallah. Kimler benimle aynı dönemi geçiriyor:KK54:

6 Mart test günü olan şekerler nasılsınız? Ne durumdasınız? Gününden önce idrarda test yapmayı düşünüyor musunuz bakalım :) belirtileriniz varmı?

histeroskopi onerdıyse yaptır cnm ben 300 tl ye yaptırdım gıttıgım merkez de ayrıca rahım duvarında sorun var ıse o dakıka mudahale edıyorlar rahım ıcıne bakıyorlar ve hıstereskopı sonrası gebelık sansı artıyormus
Nasipse pazartesi hem tüpüm alınacak aynı anda histeroskopiyide yaptıacağım sağolun Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İyi geceler herkese... Bugün transferimin 7.günü... Büyük tuvaletimi yaparken ve biraz eğildigimde kasığımın iki tarafında sanki birşey patlayacakmış, yırtılacakmış gibi ağrı oluyor. Sizde böyle şikayeti olan var mı?

Back
X