Hadi hayırlısı canım, umarım tutunur bebişin.acaba her kontrolünde Hulusi hocamı kontrol edecek? Bunları biliyor musun?. Buarada bende çok düzenli adet olurum hiç şaşmaz ama olmayınca olmuyor kızlar.baskent unıv ankara cnm hulısı hoca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canım, umarım tutunur bebişin.acaba her kontrolünde Hulusi hocamı kontrol edecek? Bunları biliyor musun?. Buarada bende çok düzenli adet olurum hiç şaşmaz ama olmayınca olmuyor kızlar.baskent unıv ankara cnm hulısı hoca
İnanmıyorum bukadar uyguna nerde yaptırdın;( şuan resmen üzüldüm verdiğim parayahisteroskopi onerdıyse yaptır cnm ben 300 tl ye yaptırdım gıttıgım merkez de ayrıca rahım duvarında sorun var ıse o dakıka mudahale edıyorlar rahım ıcıne bakıyorlar ve hıstereskopı sonrası gebelık sansı artıyormus
Hadi hayırlısı canım, umarım tutunur bebişin.acaba her kontrolünde Hulusi hocamı kontrol edecek? Bunları biliyor musun?. Buarada bende çok düzenli adet olurum hiç şaşmaz ama olmayınca olmuyor kızlar.
İnanmıyorum bukadar uyguna nerde yaptırdın;( şuan resmen üzüldüm verdiğim paraya
Gayet güzel valla, ben iğnelere başladığımda kontrole gittiğimde hiç hocam kontrol etmedi, ben işe yetişmek için belkide erken gittiğim içindir. Hocayı bir yumurta toplamada birde transferde gördüm. Birde histeroskopide. Adımı sorsan bilmezdi. Ama sağolsunlar hemşirelerimiz ve diğer dr hanım çok ii olduğu için bunu sorun yapmamıştım. Ücreti nekadar hulusi hocanın tüp bebek?evet hep hulısı hoca muayene ettı
ılk gorusme 20 dk dan fazla surmustu sonra ılk 2-3ay kontrol ettı tanımam lazım dedı vucudunu kan aldı ultrasyon falan bıde bende kılo vardı onu vermem ıcın bekledık ama her ay 2 kere gıttım bı adetın 2. gunu bıde 21. gun
subat ayının ortası uzun protokolle basladı tedavıye suanlık hersey ıyı tek sorunumuz ılk 3 ay gıttıgımde fazla beklemem tedavıye baslayınca sabah erken gıdıyoruz ve 30 dk ıcınde tup muayene ve kan vermeler bıtıyo yarın gene kontrolum var ve belkıde tedavının son asamasındayım ıns. bu sefr son olacak![]()
Gayet güzel valla, ben iğnelere başladığımda kontrole gittiğimde hiç hocam kontrol etmedi, ben işe yetişmek için belkide erken gittiğim içindir. Hocayı bir yumurta toplamada birde transferde gördüm. Birde histeroskopide. Adımı sorsan bilmezdi. Ama sağolsunlar hemşirelerimiz ve diğer dr hanım çok ii olduğu için bunu sorun yapmamıştım. Ücreti nekadar hulusi hocanın tüp bebek?
walla bende sasriyorm polikistk over olup kendilignden hamile kalan cok kisi var bizmde bi zmani var dmekkiDuzenli adet goruyorum ama hic yumurtlama akintisi gormuyorum canim zaten kendiliginden kalanlara sasiyorum bi bana nasip olmuyo herhalde
Aynen öyle, kızlar crinone jel kullananlarda kahverengimsi kremimsi yumuşak akıntısı olan oldumu?
Sağol canımevet cnm vucut fazlasını dısarı atıyor ve o jel hava ve nemle temas edınce kahverengı pembe gıbı renklere donuyor korkma yanı
Hayırlı olsun inşallahSelam kızlar. Bende bugün iğnelerle başladım. 3.tedavim hayırlı olur inşallah. Kimler benimle aynı dönemi geçiriyor![]()
Banada 450 tl fiyat verdiler laparoskopi ile tüpümü alırken onuda yapacaklar inşallahİnanmıyorum bukadar uyguna nerde yaptırdın;( şuan resmen üzüldüm verdiğim paraya
Nasipse pazartesi hem tüpüm alınacak aynı anda histeroskopiyide yaptıacağım sağolun Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhisteroskopi onerdıyse yaptır cnm ben 300 tl ye yaptırdım gıttıgım merkez de ayrıca rahım duvarında sorun var ıse o dakıka mudahale edıyorlar rahım ıcıne bakıyorlar ve hıstereskopı sonrası gebelık sansı artıyormus
Canımmm çok geçmiş olsun, sonrasında rabbim kuzunu sağsalim kucağına hemen almayı nasip etsinBanada 450 tl fiyat verdiler laparoskopi ile tüpümü alırken onuda yapacaklar inşallah
İns hayirlisi olu cnm bnm en kolay tedavi edilebilir bir hastalik uzulme ins sevineceksinnProblem bende polikistik over var adetlerm hep duzensizdi.snuc olarak 3yumurtam kaliteliymis donduruldu 1i transfer edilcek 1aya insallah