2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah♡
Yine çok heyecanlı bir süreç:) senin ilk tedavin mi? Yanına Devit-3 damla ve bide folik asit şişede 90tablet olanindan verdi doktor .. 5kutu da cetrotied aldırdı.
Aynen öyle hem heyecanlı hem stresli :) bu 4. Denememiz bizim folik asit+coraspin+prednol+oksapar iğne kullaniyorum simdilik cetritide vermedi. Senin kacinci deneme ve yas kaç

Sanırım regl olucam ağrım var :( Allah'ım nolur bu kez hamile olayım, mucizeme kuzuma kavuşmak istiyorum :KK42:

6.ncı deneme canım. Evet aynı göndeyiz. Yarın öğlen yaparım. Sen yaptın mi erken gebelik testi de canım?
Bugun yaptim sabahkinden biraz daha belirgin bir ikinci cizgi cikti. Ama hala cok net degil. Umarim yarin sen de gorursun ikinci cizgiyi:KK66::dua::dua::dua:

Bugun yaptim sabahkinden biraz daha belirgin bir ikinci cizgi cikti. Ama hala cok net degil. Umarim yarin sen de gorursun ikinci cizgiyi:KK66::dua::dua::dua:
Gözün aydın canım. Benim için de umarım inşallah görürüm çift çizgiyi diyorum :(

Bugun 3. Gün embriyo gelişimleri devam ediyormuş pazartesi dondurcaklar kalanları inşallah bu kez embriyolar kalır canlar dua edin banaa :dua::KK15:

Peki çözdükten sonra kaç gün içinde transfer oluyor? Bide sen adetin kaçinci günü transfere gideceksin

Aynen öyle hem heyecanlı hem stresli :) bu 4. Denememiz bizim folik asit+coraspin+prednol+oksapar iğne kullaniyorum simdilik cetritide vermedi. Senin kacinci deneme ve yas kaç

27yaşındayım.3.denemem benim de 2.tedavide gebelik oldu ama 5aylıkken kaybettim.
Senin de taze transfer mi olacak.

Her sey sonuna kadar arastirildi mi? Hangi merkezlerde denediniz?
Araştırıldı canım. Herşey yapıldı, sadece rahime çizik atılacaktı ama onu uygulayamadan transflerim oluyor hep. Dondurulma işlemi yapılamıyor. Erkek faktörü kaynaklı olduğu düşünülüyor. Embriyo gelişimi yavaşlıyor ya da durabiliyor çünkü. Başkent üni. ve Memorial da denedim.

27yaşındayım.3.denemem benim de 2.tedavide gebelik oldu ama 5aylıkken kaybettim.
Senin de taze transfer mi olacak.
Çok üzüldüm :( benim 3 ude negatif hic tutmadi Dr immunologa yönlendirdi rahim icinde ki hücrelerin değerleri yüksek cikti tutunmamayi ona bagladilar bakalim onunda tedavisini olduk bu sefer ne olacak... Bi öncekinden taze transfer yapmisti arkasindan iki kez dondurulmuş yapildi bu sefer ne olur nasil gelişir bilmiyorum henüz

Araştırıldı canım. Herşey yapıldı, sadece rahime çizik atılacaktı ama onu uygulayamadan transflerim oluyor hep. Dondurulma işlemi yapılamıyor. Erkek faktörü kaynaklı olduğu düşünülüyor. Embriyo gelişimi yavaşlıyor ya da durabiliyor çünkü. Başkent üni. ve Memorial da denedim.
Bu konuda memorial en iyisi diye biliyorum ben de. Umarim bu sefer bebeginizi kucaginiza alirsiniz:dua:

Smyrna
Bu konuda memorial en iyisi diye biliyorum ben de. Umarim bu sefer bebeginizi kucaginiza alirsiniz:dua:
kan pihtilasmmasinada baktirabilirsiniz bnm de 3 denememde tuttu akla gelebilecek her test yapıldı bsy ckmadi genetik de yapıldı yine bsy ckmadi bi yerden snra nasip kısmet bnce

Çok üzüldüm :KK43: benim 3 ude negatif hic tutmadi Dr immunologa yönlendirdi rahim icinde ki hücrelerin değerleri yüksek cikti tutunmamayi ona bagladilar bakalim onunda tedavisini olduk bu sefer ne olacak... Bi öncekinden taze transfer yapmisti arkasindan iki kez dondurulmuş yapildi bu sefer ne olur nasil gelişir bilmiyorum henüz

İnşallah bu sefer tutar:KK200:

Back
X