Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle hem heyecanlı hem stresli :) bu 4. Denememiz bizim folik asit+coraspin+prednol+oksapar iğne kullaniyorum simdilik cetritide vermedi. Senin kacinci deneme ve yas kaçİnşallah♡
Yine çok heyecanlı bir süreç:) senin ilk tedavin mi? Yanına Devit-3 damla ve bide folik asit şişede 90tablet olanindan verdi doktor .. 5kutu da cetrotied aldırdı.
Tatlim senin kacinci deneme? Ayni gundeydik di mi keske test yapsaydin?Sanırım regl olucam ağrım varAllah'ım nolur bu kez hamile olayım, mucizeme kuzuma kavuşmak istiyorum
![]()
6.ncı deneme canım. Evet aynı göndeyiz. Yarın öğlen yaparım. Sen yaptın mi erken gebelik testi de canım?Tatlim senin kacinci deneme? Ayni gundeydik di mi keske test yapsaydin?
Insllahh gene snucu yazarm sayfayi kaybetmezsem:) allah yardmcimz olsunİns hayirlisi olu cnm bnm en kolay tedavi edilebilir bir hastalik uzulme ins sevineceksinn
Bugun yaptim sabahkinden biraz daha belirgin bir ikinci cizgi cikti. Ama hala cok net degil. Umarim yarin sen de gorursun ikinci cizgiyi6.ncı deneme canım. Evet aynı göndeyiz. Yarın öğlen yaparım. Sen yaptın mi erken gebelik testi de canım?
Daha oncekiler neden tutmadi bu arada6.ncı deneme canım. Evet aynı göndeyiz. Yarın öğlen yaparım. Sen yaptın mi erken gebelik testi de canım?
Gözün aydın canım. Benim için de umarım inşallah görürüm çift çizgiyi diyorumBugun yaptim sabahkinden biraz daha belirgin bir ikinci cizgi cikti. Ama hala cok net degil. Umarim yarin sen de gorursun ikinci cizgiyi![]()
Tutunamıyorlar canım, kısmet olamadı hiçDaha oncekiler neden tutmadi bu arada![]()
Bugun 3. Gün embriyo gelişimleri devam ediyormuş pazartesi dondurcaklar kalanları inşallah bu kez embriyolar kalır canlar dua edin banaa![]()
Her sey sonuna kadar arastirildi mi? Hangi merkezlerde denediniz?Tutunamıyorlar canım, kısmet olamadı hiç![]()
Aynen öyle hem heyecanlı hem stresli :) bu 4. Denememiz bizim folik asit+coraspin+prednol+oksapar iğne kullaniyorum simdilik cetritide vermedi. Senin kacinci deneme ve yas kaç
Araştırıldı canım. Herşey yapıldı, sadece rahime çizik atılacaktı ama onu uygulayamadan transflerim oluyor hep. Dondurulma işlemi yapılamıyor. Erkek faktörü kaynaklı olduğu düşünülüyor. Embriyo gelişimi yavaşlıyor ya da durabiliyor çünkü. Başkent üni. ve Memorial da denedim.Her sey sonuna kadar arastirildi mi? Hangi merkezlerde denediniz?
Canim sen neden kaybettin bebegini27yaşındayım.3.denemem benim de 2.tedavide gebelik oldu ama 5aylıkken kaybettim.
Senin de taze transfer mi olacak.
Çok üzüldüm27yaşındayım.3.denemem benim de 2.tedavide gebelik oldu ama 5aylıkken kaybettim.
Senin de taze transfer mi olacak.
Bu konuda memorial en iyisi diye biliyorum ben de. Umarim bu sefer bebeginizi kucaginiza alirsinizAraştırıldı canım. Herşey yapıldı, sadece rahime çizik atılacaktı ama onu uygulayamadan transflerim oluyor hep. Dondurulma işlemi yapılamıyor. Erkek faktörü kaynaklı olduğu düşünülüyor. Embriyo gelişimi yavaşlıyor ya da durabiliyor çünkü. Başkent üni. ve Memorial da denedim.
kan pihtilasmmasinada baktirabilirsiniz bnm de 3 denememde tuttu akla gelebilecek her test yapıldı bsy ckmadi genetik de yapıldı yine bsy ckmadi bi yerden snra nasip kısmet bnceBu konuda memorial en iyisi diye biliyorum ben de. Umarim bu sefer bebeginizi kucaginiza alirsiniz![]()
Canim sen neden kaybettin bebegini![]()
Çok üzüldümbenim 3 ude negatif hic tutmadi Dr immunologa yönlendirdi rahim icinde ki hücrelerin değerleri yüksek cikti tutunmamayi ona bagladilar bakalim onunda tedavisini olduk bu sefer ne olacak... Bi öncekinden taze transfer yapmisti arkasindan iki kez dondurulmuş yapildi bu sefer ne olur nasil gelişir bilmiyorum henüz