2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Peki çözdükten sonra kaç gün içinde transfer oluyor? Bide sen adetin kaçinci günü transfere gideceksin
Çözüldükten sonra aynı gün transfer olur canım. Opuda bir hafta yada 10 günde adet olursunuz dediler. Adetin 2. Günü gidicem bi 10 günlük ilaç tedavisi ile transfer ederler. İlk denememde 4. Gün transferim olmuştu 2 embriyodan teki tuttu oda 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum allahım kimseye yaşatmasın

Çözüldükten sonra aynı gün transfer olur canım. Opuda bir hafta yada 10 günde adet olursunuz dediler. Adetin 2. Günü gidicem bi 10 günlük ilaç tedavisi ile transfer ederler. İlk denememde 4. Gün transferim olmuştu 2 embriyodan teki tuttu oda 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum allahım kimseye yaşatmasın

Amin. Çok iyi anlıyorum seni benim de 2.denemem tutu ama 5aylıkken kaybettim..

Ozaman opu 'dan sonra adetin 10-15 gün arası transfer herhalde.bide transfere kadar sadece bikere mi cagrir acaba

herkes için hayırlısı olsn ılk once kızlar dondurulmuşlarla hamile kaldm 5ncı gun embrıyomuzdu tuttu cok zor bi sürec subat 13de müjdemız geldi 7 haftalık hamileym :)
Canım gözün aydın, darısı bize. Kalitesi neydi embriyonun?

Blastosist 5 gun embriyosuydu cnm diğerleri 3ncu gündü blkide zayıf geldiler diycem ama o şekilde hamile kalan cok insan var bi turlu tutmuyordu sonunda oldu Allah gonlunuzde olanı nasip etsin guzel Rabbim
Çok sevindim cnm, allahım sağ salim kucağına aldırsın. Benimkide blastokist ama orta derece kalitede. Sana öyle bir kalite demediler mi?

Sürekli adet olcam gibi geliyordu içim kayniyordu resmen meğer yerlesiyormus bebisim
Maşallahh,5.güne ilerleyen embriyo ne kadar kötü olabilirki demişti bir arkadaşım. Canım hiç sivilcelenme vs olmuşmuydu?

Amin. Çok iyi anlıyorum seni benim de 2.denemem tutu ama 5aylıkken kaybettim..

Ozaman opu 'dan sonra adetin 10-15 gün arası transfer herhalde.bide transfere kadar sadece bikere mi cagrir acaba
2 defa diye biliyorum ama bilmiyorumki nerde tedavi görüyorsun ben umut bahçeci

Olmuştu canım yüzüm cok kötüydü malesef
Bende sivilce çıktı mutsuz oldum baya, birde karnımın sol yanına vs iğne batıyor gibi. Anlamadım valla. Birde çok wce çıkmıyorum millet hamileliğin belirtisi çok wc vs demişler

Bende sivilce çıktı mutsuz oldum baya, birde karnımın sol yanına vs iğne batıyor gibi. Anlamadım valla. Birde çok wce çıkmıyorum millet hamileliğin belirtisi çok wc vs demişler
Canim benimki henuz belli degil ama benim de hep batmalarim oldu sol yanimda ve hep adet sancim vardir .adet belirtileriylr ayni diyorlar.ayrica ilaclari kullanirken adet olmak cok mumkun degil diye biliyorum.rahat ol yani

Kanama olmadığı surece olr bndede cok lavaboya giderdim test gününe yakin idrarda gebe lık yaptm silik çizgi ckti daha da umutlandm kasıklarda cok ağrı yapiyo bnm sol tarafim başardı hep bebis sola yerleşmiş zaten

Kanama olmadığı surece olr bndede cok lavaboya giderdim test gününe yakin idrarda gebe lık yaptm silik çizgi ckti daha da umutlandm kasıklarda cok ağrı yapiyo bnm sol tarafim başardı hep bebis sola yerleşmiş zaten
Hep olumlu düşün canım bnm agrim oldukça olmadi yine derdim.

Canim benimki henuz belli degil ama benim de hep batmalarim oldu sol yanimda ve hep adet sancim vardir .adet belirtileriylr ayni diyorlar.ayrica ilaclari kullanirken adet olmak cok mumkun degil diye biliyorum.rahat ol yani
Canım tek kullandığım ilaç crinone jel, oda mı adet yapmıyormuş?

Back
X