- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testi kromozom testi anne baba adayına yapilan araştırma hastaneleri ücretsiz yapiyor cnm ama 3ay snra sonuç ckiyo bn bekleyemem diye özelde yaptırdım 500tl idi kan pıhtılaşma falan hepsini devlet karşıladı sn dkkt edebldigin kdr dkkt et elinden geleni yapiyosndur eminim guz l sonuç alicaksnİnşallah cnm bende hitroskopi rahim çizik kan pıhtılaşması testi gen testi hepsini istiycem bi de ilkinde hiç yatmamış idim bu sefer sadece wc ve namaz için kalkcam inşallah bu sefer olur bende Ankara da novaart tedavi görüyor um 24 yaşındayım insallahh hayırlısı ile Rabbim nasip eder...
Sağda 2 solda 3 zaten ben 1 tane iğne kullandım fazla vermedi kısmet sayı biraz az ama korkuyorum da ama taze transfer yapilacak![]()
Canim dualarimiz seninle umarim bu sefer kucagina alirsin bebisleriKan vermeye gidiyorum kızlar benim için dua edin lütfen. Kuzularim benimledir inşallah![]()
Çok heyecanlandım.sonucu burdan hemen bildir olur mu? Hayırlısıyla inşallah seninledirlerKan vermeye gidiyorum kızlar benim için dua edin lütfen. Kuzularim benimledir inşallah![]()
Cnm nasılsın Nası gidiyo
InşaAllah canım inşaAllah, idrardan sonra pek umudum kalmadı ama Allahtan ümit kesilmez, inşaAllah tutunmuştur kuzucuklarım sımsıkıCanim dualarimiz seninle umarim bu sefer kucagina alirsin bebisleri![]()
InşaAllah canım sağol. Yazıcam 2 saat sonra çıkar dediler. Kısmet bakalımÇok heyecanlandım.sonucu burdan hemen bildir olur mu? Hayırlısıyla inşallah seninledirler
Bitane. İgne derken ne kullandın kaç ünite?
Kan vermeye gidiyorum kızlar benim için dua edin lütfen. Kuzularim benimledir inşallah![]()
InşaAllah canım kısmetguzel haberlerını ver cnmmmmmmm beklıyoruz burda :)
Canım üzülme tekrar denersin toplandıktan sonra Rabbim büyük demek ki daha zamanı var kendini yıpratma bak benimde olmadı ve tekrar toplanıp basliycam yarın görüşmeye gideceğiz inşallah Rabbim in bi bildiği vardır elbet...Maalesef olmadı olamadı yine, üzgünüm![]()
Ben 6 kez denedim canım artık maddi manevi takatimiz kalmadı maalesefCanım üzülme tekrar denersin toplandıktan sonra Rabbim büyük demek ki daha zamanı var kendini yıpratma bak benimde olmadı ve tekrar toplanıp basliycam yarın görüşmeye gideceğiz inşallah Rabbim in bi bildiği vardır elbet...
Ben 6 kez denedim canım artık maddi manevi takatimiz kalmadı maalesefKaderimde anne olamamakta varmış, kader kısmet herşeyin hayırlısı
![]()
İnş guzel haberlerle gelirsinKan vermeye gidiyorum kızlar benim için dua edin lütfen. Kuzularim benimledir inşallah![]()
Ben 6 kez denedim canım artık maddi manevi takatimiz kalmadı maalesefKaderimde anne olamamakta varmış, kader kısmet herşeyin hayırlısı
![]()