Bende bugun 2. Günümdü estrofem canımm bende aynı bademciklerim şişti sanırım bogazlarım agrıyo. NE hapın kaldıSorma cnm ya grip oldum cok fena son 3 hapimda kaldi ins transfere kadar gecer ondan giremedim cnm ya sen ne durumdasinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun 2. Günümdü estrofem canımm bende aynı bademciklerim şişti sanırım bogazlarım agrıyo. NE hapın kaldıSorma cnm ya grip oldum cok fena son 3 hapimda kaldi ins transfere kadar gecer ondan giremedim cnm ya sen ne durumdasinn
Dogum kontrol cnm ins bende biter bitmez geliyorum ardindannn elma kabugu kaynat ic cnm bana dr dedi oksuruk yapmasin diyeBende bugun 2. Günümdü estrofem canımm bende aynı bademciklerim şişti sanırım bogazlarım agrıyo. NE hapın kaldı
Sigara ne alemde cnm offf ben 1 paket iciyom walla ne yapcam bilmiyommm kafayi yiycemmmmBende bugun 2. Günümdü estrofem canımm bende aynı bademciklerim şişti sanırım bogazlarım agrıyo. NE hapın kaldı
Bol su duydum bende canım , hadi az kalmış canımmDogum kontrol cnm ins bende biter bitmez geliyorum ardindannn elma kabugu kaynat ic cnm bana dr dedi oksuruk yapmasin diye
Sigara bikaç gündür 2 tane içtim günde ama dün bugun abarttım bende kafayı yicem hemşireye sordum kaçamak yapayımmı dedim transfere az kaldı tamamen bitmeli diyo bunu bende biliyorum ama soruyorum işte saf gibi yandık valla ikimizde krize giriyorum ben ya 2 tane içsem sorun yok ama bilmiyorum canım yaaa çok üzülüyorumSigara ne alemde cnm offf ben 1 paket iciyom walla ne yapcam bilmiyommm kafayi yiycemmmm
Baska zaman olsa 27 ci gun adet oluyorum bu sefer gec baslatti drm adetin 3cu gunu oncekinde 1 ci gunu baslamistim bitince ne zaman olurum bilmem istiyomya olmaz inatt :)Bol su duydum bende canım , hadi az kalmış canımm
Ben bayag uzulmustum cnm dusuk yapinca dr sordum esimde yanimdaydi ondan olabilirmi hocam dedim bana hayir oyle olsaydi sigaraicen kadinlarin hic birinin cogugu olmazdi dedi ben sana ic demiyorum tabiki icmemem gerekiyor dedi bebekte probleem yaratiyormus sinirlilik gibi bronsit gibi ama basli basina engel degil dedi ondan icim biraz rahatladi ama ufacik yavrucagin cigerlerini o lanet olasi zikkimla doldurmakta dokunuyor kanimaaa offf offffSigara bikaç gündür 2 tane içtim günde ama dün bugun abarttım bende kafayı yicem hemşireye sordum kaçamak yapayımmı dedim transfere az kaldı tamamen bitmeli diyo bunu bende biliyorum ama soruyorum işte saf gibi yandık valla ikimizde krize giriyorum ben ya 2 tane içsem sorun yok ama bilmiyorum canım yaaa çok üzülüyorum
Hahahah bende valla bekle bekle geldi sonunda gıcıklık degilmi canım sigrayı 10 a düşür ama paket çokBaska zaman olsa 27 ci gun adet oluyorum bu sefer gec baslatti drm adetin 3cu gunu oncekinde 1 ci gunu baslamistim bitince ne zaman olurum bilmem istiyomya olmaz inatt :)
Aynen bende kürtaj olunca iyice üzüntüden başladım hemen ama hamile iken içmedim, ama canım çok sıkılıyorduBen bayag uzulmustum cnm dusuk yapinca dr sordum esimde yanimdaydi ondan olabilirmi hocam dedim bana hayir oyle olsaydi sigaraicen kadinlarin hic birinin cogugu olmazdi dedi ben sana ic demiyorum tabiki icmemem gerekiyor dedi bebekte probleem yaratiyormus sinirlilik gibi bronsit gibi ama basli basina engel degil dedi ondan icim biraz rahatladi ama ufacik yavrucagin cigerlerini o lanet olasi zikkimla doldurmakta dokunuyor kanimaaa offf offff
İns cnm ins deniycemmmHahahah bende valla bekle bekle geldi sonunda gıcıklık degilmi canım sigrayı 10 a düşür ama paket çok
EMbriyoların kalitesi nasıldı senin canım benim orta kalite oldu hepİns cnm ins deniycemmm
Yarın yumurta toplamam var sabahtan.Sen naptın canımhaberleselim insallah canim. benim esimde problem yok bende pco var ama iki defa dis gebelik gecirdim. bu sebepten de tüp bebege karar verdik artik . insallah güel haberlerini bekliyorum.
canim ben bugün kontrole gittim cumartesi sabah tekrar kontrol var ignelere devam. büyük ihtimal pazartesi olacak benim toplama. bugün gene kan verdim e2 ve progesteron, hadi hayirli haberler ver insallah. kac embriyo transfer edecek bir sey konustunuz muYarın yumurta toplamam var sabahtan.Sen naptın canım
Yarın konuşucaz onları,malesef eşim çok yoğun çalışıyo hiç hocayla ilk muayne hariç konuşma fırsatı olmadı.Çok heyecanlıyım inşallah yumurtalar ve spermlerde bi sıkıntı olmazda kaliteli embriyolarımız olur.Belirsizlik beni öldürcekcanim ben bugün kontrole gittim cumartesi sabah tekrar kontrol var ignelere devam. büyük ihtimal pazartesi olacak benim toplama. bugün gene kan verdim e2 ve progesteron, hadi hayirli haberler ver insallah. kac embriyo transfer edecek bir sey konustunuz mu
hersey yolunda gidecek insallah dua edelim bol bol. ben bugün konustum iki embriyo transfer edecek hersey yolunda giderse insallah Allah isteyen herkesle birlikte bizede nasip eder. belirsizlikler yarin hallolur canim insallahYarın konuşucaz onları,malesef eşim çok yoğun çalışıyo hiç hocayla ilk muayne hariç konuşma fırsatı olmadı.Çok heyecanlıyım inşallah yumurtalar ve spermlerde bi sıkıntı olmazda kaliteli embriyolarımız olur.Belirsizlik beni öldürcek
Ben yeni evliyim hiç hamilelik olmad
ben hiç hamilelik yaşamadım üç aşılama oldu tutmadı iki hafta önce rapodoskopi yapıldı her iki kanal tıkalı ve açılmamış operasyonda o nedenle tüp bebek yapmak zorundayız . Bir diger sıkıntı hem benim hem eşimin yaşı ileri biz evleneli 17 ay oldu daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek işlemine başlamak istiyoruz .
dualarımız seninle inşallah herşey yolundadırKızlar şu anda hastanedeyim opu için bekliyorum,dua edin olur mu?![]()
Hayırlısı olsun rabbim sağlıklıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım .Yasiniz kacti arkadaşim,hakkinizda hayirlisi olsun ben 42 yasindayim bahcecide tedavi oldum transferin 4.gunundeyiz hepimize hayirli sonuclar rabbimden...