2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar şu anda hastanedeyim opu için bekliyorum,dua edin olur mu?:KK66:
Şimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsa ☺️Allah herkezin işini rast getirsin inşallah

Şimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsa ☺️Allah herkezin işini rast getirsin inşallah
Hayırlısı olsun canım.

hayirlisi cnm cok guzelmis epey yumurta varmis, cok guzel embriyolarin olacak insallah..

hayırlı olsun canım

Yarın konuşucaz onları,malesef eşim çok yoğun çalışıyo hiç hocayla ilk muayne hariç konuşma fırsatı olmadı.Çok heyecanlıyım inşallah yumurtalar ve spermlerde bi sıkıntı olmazda kaliteli embriyolarımız olur.Belirsizlik beni öldürcek
iyi düşün iyi olsun canım. Kendini sıkma nolur. İnşallah bol bol yumurtan sonrada bol bol embriyoların olur.

benide bugün aradılar 15 döllenen yumurtadan hiç kayıp yokmuş.. araya tam bilgi veremedi o yüzden doktorumu arıcam tekrar.. 10 tanesini dondurmuşlar. bu 10 tane embriyonun içinde iyi ve orta kaliteler var dedi. kaç tanesi iyi kalite kaç tanesi orta kalite söylemedi.iyi kalite demek 1. kalitemi oluyor bu arada.. geriye kalan 5 embriyoyu takibe devam ediyorlarmış.beşinci güne kadar hepsi kalırsa onlarıda donduracaklarmış

Evet cnm 8 hucreli 3cu gundu hatta transfer edilecegi anda seslendiler 19 hucre oldudiye
Benim de donmusum vardi mukemmel dediler en ust kalite dediler ama.kese bos kaldi 9 hafta bekledi dr ve gelisme olmadi, yani bu embriyolarin en iyisi boyle.olabiliyor, simdi orta kalite ve az daha geride olan iki donmusum var , insallah onlar saglikli cikar, mukemmeldde bile kromozom bozuklugu cikti madem belki bu umulmadik taslar bas yarar :)

Embriyolar 3asamada olusuyormus kizlar bu arada 3.gunde 4 hucreliler kotuymus 6 hucreliler normal ve 8hucreliler iyi olanlarmis compakt ta 16hucreliler ve daha fazlalarmis Gunde ikikat artmalari lazim mis 1.gun yani dollenmenin oldugu gun 2 hucreli 2.gun4 hucreli3.gunde 8hucreli 4.gun marula adi verilen 16 hucreli 5.gunde sayilamayacak fazlalikta blast olarak sayiliyormus kizlar kaliteleri buna gore degerlendiriliyormus mesela2.gunde4 degilde3hucreli olrsa cok kotu5hucreli olursacok iyi gibi

Back
X