2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sacımı boyadım inşallah güzel olur transfer oncesi . Kuaföre yaptırdım ombre yapıyorum diye yaptı küllü kumralmı ne iğeenc oldu şimdi bende kendim yaptım karamel gibi bi renk olcak bakalım

Sacımı boyadım inşallah güzel olur transfer oncesi . Kuaföre yaptırdım ombre yapıyorum diye yaptı küllü kumralmı ne iğeenc oldu şimdi bende kendim yaptım karamel gibi bi renk olcak bakalım
bende seviyorum krameli guzel renk cnmmm gule gule kullannn

Biz takıp ediyoruz birbirimizi canım :KK50:ben topik açmıştım ilk hevesle hüsran oldu o yüzden hiç bulaşmıyorum hubanıma yaptırdım bu sayfayıda saolsun
heeee o meselee anladim cnm anam gerci biz yerlisi oldukkkkkulubunnn dusunsene nerelisinnn seyyyy ben kadinlar kulubundenimmm hahaha

heeee o meselee anladim cnm anam gerci biz yerlisi oldukkkkkulubunnn dusunsene nerelisinnn seyyyy ben kadinlar kulubundenimmm hahaha
Aynen canım seviyorum ben bu siteyi zaman geçiyor forumlardaki ilginç konularıda okuyorum :eğlence:bu arada transfer öncesi neler yenmeli nar suyu filan duymuştum ben ama fikrin varmı canım

Aynen canım seviyorum ben bu siteyi zaman geçiyor forumlardaki ilginç konularıda okuyorum :eğlence:bu arada transfer öncesi neler yenmeli nar suyu filan duymuştum ben ama fikrin varmı canım
1 yumurta 1 sade soda ve tilki sutu cnm tutunmaya yardimciymis dr onerisi sakin ananas yemeeeee zehirliyormus dikkat

Yaaa ilkte yemiştim ben ananas transferden sonra, tilki sütü nedir aaa ilk defa duyuyorum hepsini karıştırcakmıyız
Migroslarda var cnm bagisiklilik icinmiss cok iyi geliyormus ben kahvaltida yumurta oglen suttt aksamda madensuyunu iciyommm dene cnmmm

Back
X