- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Anam yok ben yapmam[/ niye kizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam yok ben yapmam[/ niye kizzz
Biz takıp ediyoruz birbirimizi canımEn azindan takip ederiz birbirimizii![]()
bende seviyorum krameli guzel renk cnmmm gule gule kullannnSacımı boyadım inşallah güzel olur transfer oncesi . Kuaföre yaptırdım ombre yapıyorum diye yaptı küllü kumralmı ne iğeenc oldu şimdi bende kendim yaptım karamel gibi bi renk olcak bakalım
Saol canım sarı ile 7.65 karıştırdım bakalım ne cıkacak yıllardır sarı platin rofleliydimbende seviyorum krameli guzel renk cnmmm gule gule kullannn
heeee o meselee anladim cnm anam gerci biz yerlisi oldukkkkkulubunnn dusunsene nerelisinnn seyyyy ben kadinlar kulubundenimmm hahahaBiz takıp ediyoruz birbirimizi canımben topik açmıştım ilk hevesle hüsran oldu o yüzden hiç bulaşmıyorum hubanıma yaptırdım bu sayfayıda saolsun
bakirlik olmasinnn keske kullu sari koysaydinnnSaol canım sarı ile 7.65 karıştırdım bakalım ne cıkacak yıllardır sarı platin rofleliydim
Aynen canım seviyorum ben bu siteyi zaman geçiyor forumlardaki ilginç konularıda okuyorumheeee o meselee anladim cnm anam gerci biz yerlisi oldukkkkkulubunnn dusunsene nerelisinnn seyyyy ben kadinlar kulubundenimmm hahaha
Bakırlık olsun canım istiyorum canlı olsun rengi dedim küllüler soluk oluyo sevmiyorumbakirlik olmasinnn keske kullu sari koysaydinnn
1 yumurta 1 sade soda ve tilki sutu cnm tutunmaya yardimciymis dr onerisi sakin ananas yemeeeee zehirliyormus dikkatAynen canım seviyorum ben bu siteyi zaman geçiyor forumlardaki ilginç konularıda okuyorumbu arada transfer öncesi neler yenmeli nar suyu filan duymuştum ben ama fikrin varmı canım
Hamiş kalınca senle güzel bi topik açarız inşallahhhhhhEn azindan takip ederiz birbirimizii![]()
Yaaa ilkte yemiştim ben ananas transferden sonra, tilki sütü nedir aaa ilk defa duyuyorum hepsini karıştırcakmıyız1 yumurta 1 sade soda ve tilki sutu cnm tutunmaya yardimciymis dr onerisi sakin ananas yemeeeee zehirliyormus dikkat
Ayyyy kiz dusuncesi bile superrrrrrrrr rabbim o gunleri yasatsinnn ins hepimize yaaaaaaaaa aminnnnnnnnHamiş kalınca senle güzel bi topik açarız inşallahhhhhh![]()
Migroslarda var cnm bagisiklilik icinmiss cok iyi geliyormus ben kahvaltida yumurta oglen suttt aksamda madensuyunu iciyommm dene cnmmmYaaa ilkte yemiştim ben ananas transferden sonra, tilki sütü nedir aaa ilk defa duyuyorum hepsini karıştırcakmıyız
TAmam canım yumurta kolay sodada kolayda o süt biraz kötüMigroslarda var cnm bagisiklilik icinmiss cok iyi geliyormus ben kahvaltida yumurta oglen suttt aksamda madensuyunu iciyommm dene cnmmm
Olmasada olur digerlerini dene cnmmTAmam canım yumurta kolay sodada kolayda o süt biraz kötü![]()
Saol canımmm inşallahhh sacımı yıkadımda geç cvp verdim özür, çok beyazım var seninde varmı bant filan takarız artık hamiş olunca inşallahOlmasada olur digerlerini dene cnmmKan cann olurlar insss