2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Benim de 4 tane var suan.riskli dediler.cozup parca alip tekrar dondurup tekrar cozmek biraz riskli diyolar.cozulmede bazen zarar goruyo ya embriyolar.bilmiyorum ki ne yapsak.bir kere de gebelik asisi ve nadaslamayla birlikte transfer denesek mi.yoksa genetige mi yollasak.bazi arkadaslarin genetikten saglam cikan embriyolari da tutmamis.cikolata kisti ameliyati oldum ben tup bebeklerden once.onun da etkisi var galiba.suan bisey yok ama bu kistler tamamen gecen bisey degilmis.
İnan cnm bende bu sefer cook umutsuzum neden bilmiyorumm sana gelince mantikli dusun 4 tane embriyoyu genetige gondermek 4bin falan tutuyo o 4 bine 1 transfer ucreti verirsin ya birde ozaman zarara ugrarlarsaaa Allaha birak cnm onun taktiri genetige gidip cooook tutmayan varr banada basta dusuk sebebi olarak genetik bozukluk demisti dr bende cok arastirdim brz merakliyim olmakta zorundayiz bence neyse baska bir dr sordum bana ne dedi biliyormusun eger genetigi bozuk olan embriyo tutmasaydi dunyada ozurlu cocuk olmazmiss biz tip ile nekadar ustune gitsekte bizimde goremedigimiz seyler var oda ancak kalb gozuyle gorulebilir dedi cook dindar yasli bir dr du tastan agac yeserten Allaha itikat et ve dene kizim dedi onun yaninda hic bir sey cnm rabbim yeterki ol desin kalbini ferah tut tabiki kararlariniza saygi duymak gerekir ama mantikli ve inancli davran derimm biraz uzun oldu amaa ;)

Ben bu ay ari sutu polen propolise basliycam.gebelik sansini artiriyomus.tup bebekte basariyi artiriyomus.transfere kadar kullanicam bakalim ne olacak.
Çok üzüldüm. Allah senin kucağını boş çıkarmasın inşallah bu işten. İnan kendimi koydum bi an yerine. Zor. Ama pes etmeyelim lütfen. Allah vericek elbet o ne zaman ol deese ozaman gelicek onlar bize. Hayırlısı olsun herşeyin

Anladim canim. Simdikilerin durumlari ve kaliteleri iyi dimi
5. Gun embriyosu kaliteleri de iyi.toplam 8 tane 5. Gun dondurulmustu zaten.iki tanesi koyulcakti.ama cozerken ilk kutudakinin biri saglikli cozulmeyince 2. Kutu da cozuldu.yani 4 tanesi cozulmus oldu toplamda.geriye de 4 tane kaldi iste.

İnan cnm bende bu sefer cook umutsuzum neden bilmiyorumm sana gelince mantikli dusun 4 tane embriyoyu genetige gondermek 4bin falan tutuyo o 4 bine 1 transfer ucreti verirsin ya birde ozaman zarara ugrarlarsaaa Allaha birak cnm onun taktiri genetige gidip cooook tutmayan varr banada basta dusuk sebebi olarak genetik bozukluk demisti dr bende cok arastirdim brz merakliyim olmakta zorundayiz bence neyse baska bir dr sordum bana ne dedi biliyormusun eger genetigi bozuk olan embriyo tutmasaydi dunyada ozurlu cocuk olmazmiss biz tip ile nekadar ustune gitsekte bizimde goremedigimiz seyler var oda ancak kalb gozuyle gorulebilir dedi cook dindar yasli bir dr du tastan agac yeserten Allaha itikat et ve dene kizim dedi onun yaninda hic bir sey cnm rabbim yeterki ol desin kalbini ferah tut tabiki kararlariniza saygi duymak gerekir ama mantikli ve inancli davran derimm biraz uzun oldu amaa :KK66:
Allahin dedigi oluyor.Doktorlar ilaclar hepsi birer vesile.Rabbimin ol demesi yeter. Bu son dondurulmuslardan sonra bi daha denermiyim bilmiyorum.bi arkadasimin kardesi kanser oldu.8 kez tup bebek denemisti.doktor tup bebekte kullanilan ilaclardan olabilir demis.korkuyorum da acikvasi bir daha denemeye.ilaclar cok agir.surekli hormon nereye kadar boyle bilmem.Rabbim yuzumuze baksin insallah.bir kendim icin degil bebek hasretiyle yanan tum kullarina hayirlisiyla nasip etsin.dua ederken sizler icin de ediyorum inanin.yanidigim tanimadigim tum bebek isteyenlere de istiyorum.insallah sizlerin kucaklari dolar.

5. Gun embriyosu kaliteleri de iyi.toplam 8 tane 5. Gun dondurulmustu zaten.iki tanesi koyulcakti.ama cozerken ilk kutudakinin biri saglikli cozulmeyince 2. Kutu da cozuldu.yani 4 tanesi cozulmus oldu toplamda.geriye de 4 tane kaldi iste.
Anladim canim. Ay ay kaliteleri de degisiyormus yumurta ve embriyolarin. Aa bozuldu mu biri benim bi tane zaten :( insallah bozulmaz

Allahin dedigi oluyor.Doktorlar ilaclar hepsi birer vesile.Rabbimin ol demesi yeter. Bu son dondurulmuslardan sonra bi daha denermiyim bilmiyorum.bi arkadasimin kardesi kanser oldu.8 kez tup bebek denemisti.doktor tup bebekte kullanilan ilaclardan olabilir demis.korkuyorum da acikvasi bir daha denemeye.ilaclar cok agir.surekli hormon nereye kadar boyle bilmem.Rabbim yuzumuze baksin insallah.bir kendim icin degil bebek hasretiyle yanan tum kullarina hayirlisiyla nasip etsin.dua ederken sizler icin de ediyorum inanin.yanidigim tanimadigim tum bebek isteyenlere de istiyorum.insallah sizlerin kucaklari dolar.
ins cnm rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insss dualarimiz hep birbirimiz icin tek elimizden gelen o cnm

duymustum cnm ama fazla kalinlasmasida tutunmaya engelmis dikkat ett ne durumdasin belli oldumu transfer gunun cnmm
ÖYlemi engelmi bugun 3 şişe aldım günde 2 kez içeyim drdim ama transfer önümüzdeki cumartesi degil diger cumartesi sanırım :işsiz: haftaya pazartesi gidicez belli olcak tatlım.. sen napıyosun

ÖYlemi engelmi bugun 3 şişe aldım günde 2 kez içeyim drdim ama transfer önümüzdeki cumartesi degil diger cumartesi sanırım :işsiz: haftaya pazartesi gidicez belli olcak tatlım.. sen napıyosun
Son yarin cnm hapim adeti bekliycem bende evet cnm 14 mm den sonrasi tehlikeli transfer iptal ediliyor ins olmaz cnm bnm ideali 8ila 14 imis tutunma icinn ona bakiyorlar ozellikle kabak cekirdegide ye cnm bu arada unutma gunluk 1 avuc

yani 14 gun mu varr yanlisin yokmu cnm yaa bence yanlisin var 14. Gun vaya16.gun olmuyormuu

Back
X