- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
İnan cnm bende bu sefer cook umutsuzum neden bilmiyorumm sana gelince mantikli dusun 4 tane embriyoyu genetige gondermek 4bin falan tutuyo o 4 bine 1 transfer ucreti verirsin ya birde ozaman zarara ugrarlarsaaa Allaha birak cnm onun taktiri genetige gidip cooook tutmayan varr banada basta dusuk sebebi olarak genetik bozukluk demisti dr bende cok arastirdim brz merakliyim olmakta zorundayiz bence neyse baska bir dr sordum bana ne dedi biliyormusun eger genetigi bozuk olan embriyo tutmasaydi dunyada ozurlu cocuk olmazmiss biz tip ile nekadar ustune gitsekte bizimde goremedigimiz seyler var oda ancak kalb gozuyle gorulebilir dedi cook dindar yasli bir dr du tastan agac yeserten Allaha itikat et ve dene kizim dedi onun yaninda hic bir sey cnm rabbim yeterki ol desin kalbini ferah tut tabiki kararlariniza saygi duymak gerekir ama mantikli ve inancli davran derimm biraz uzun oldu amaaBenim de 4 tane var suan.riskli dediler.cozup parca alip tekrar dondurup tekrar cozmek biraz riskli diyolar.cozulmede bazen zarar goruyo ya embriyolar.bilmiyorum ki ne yapsak.bir kere de gebelik asisi ve nadaslamayla birlikte transfer denesek mi.yoksa genetige mi yollasak.bazi arkadaslarin genetikten saglam cikan embriyolari da tutmamis.cikolata kisti ameliyati oldum ben tup bebeklerden once.onun da etkisi var galiba.suan bisey yok ama bu kistler tamamen gecen bisey degilmis.