- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim butun testler yapildi bisey cikmadi. Genetikte de sıkıntı yok. Ama doktor genetige yolladi embriyoyu. Onu denicezBestttt @gulcan3434 peki kizlar size neden gosterilebiliyormu? Bize sadece olabilir deniliyor net sundan denilmiyorr ...
Bize yasindan dolayi gerek yok dedi ya kac yasindasin cnm ben 36 yasindayim oyle soyledi..Bizim butun testler yapildi bisey cikmadi. Genetikte de sıkıntı yok. Ama doktor genetige yolladi embriyoyu. Onu denicez
Neden gerek yok yasindan dolayi anlamadim canim? 25 im benBize yasindan dolayi gerek yok dedi ya kac yasindasin cnm ben 36 yasindayim oyle soyledi..
Anladim cnm oyle soyledi yasin ileri oldugu icin gerek yok dedi bende anlamadimm nedenini basta dusuk yaptigimda genetik problem den dolayi rahmin kabul etmedi embriyoda genetik bozukluk vardi kesin dedi ama konusmaya gittigimizde dosyaya bakti gerek yok dediiNeden gerek yok yasindan dolayi anlamadim canim? 25 im ben
Doktorun ne diyor peki. 6 tane düşük çok fazla. Allah sabır versin. Düşüklerden sonra illa ki testler yapılmıştır çıkmadımı herhangi bişeyAh cnm ahh onuda yaptirdik bu seferde deneyecegim kalan 3 embriyo ile sonrasini bilemiyorumm ins olur diyorum sadece umt olarak her umutlandigimda bu sefer tamam dedigim de hep husrana ugradim cnm 6 dusugum var 1 tup bebek simdi hamilebile kalamiyorum kendiliginden rabbimin dedigi olur elbet ama olacak olsa azda olsa bir umut olmazmiydi icimde yaaa o beni cook dusunduruyoo mlsf![]()
AminnnBenimde kaybım 5 tane . 1 tanesi tüp bebek allahım yardım etsin bize
Ama sacma degil mi asil ileri yasta yapiyolar bunu. Bence genetige yolla canim dusuk cok yipratiyo insani belki genetikten degildir ama en azindan dusuk riski azaliyo genetik temizseAnladim cnm oyle soyledi yasin ileri oldugu icin gerek yok dedi bende anlamadimm nedenini basta dusuk yaptigimda genetik problem den dolayi rahmin kabul etmedi embriyoda genetik bozukluk vardi kesin dedi ama konusmaya gittigimizde dosyaya bakti gerek yok dedii
Doktorlar öyle diyor ama ısrarcı olun. Benimde 10. Haftada kalbi durdu sonra hamile kalamadım zaten. Doktoruma baskı yapa yapa kabul ettirdim genetik testi ve başka testler yaptırdım kapsamlı bişekilde çok şükür bişey çıkmadı ama sizde yaptırın benceBestttt @gulcan3434 peki kizlar size neden gosterilebiliyormu? Bize sadece olabilir deniliyor net sundan denilmiyorr ...
Bizim doktor hem bize hem embriyoya yaptirdi. Bilmiyorum nolur tutar mi tutsa da duser mi ama en azindan yapilabilecek hersey yapildi. Size de tavsiye ederimmDoktorlar öyle diyor ama ısrarcı olun. Benimde 10. Haftada kalbi durdu sonra hamile kalamadım zaten. Doktoruma baskı yapa yapa kabul ettirdim genetik testi ve başka testler yaptırdım kapsamlı bişekilde çok şükür bişey çıkmadı ama sizde yaptırın bence
Evet en azından insanın aklında şüphe kalmıyor. Bizim embriyoların 10 tanesini 3. Gün dondurdular canım. 5 tane emriyomda 5. Güne gelemedi malesef. Bizim 1 tane kaybımız var şimdilik ALlah göstermesin ama bi daha olursa bende embriyoya yaptırmak isterimBizim doktor hem bize hem embriyoya yaptirdi. Bilmiyorum nolur tutar mi tutsa da duser mi ama en azindan yapilabilecek hersey yapildi. Size de tavsiye ederimm
Bizim butun testler yapildi bisey cikmadi. Genetikte de sıkıntı yok. Ama doktor genetige yolladi embriyoyu. Onu denicez
Bize yasindan dolayi gerek yok dedi ya kac yasindasin cnm ben 36 yasindayim oyle soyledi..
Saglikli olani yaptilar mi transfer? Evet yapilmasi gerekir diye dusunuyor7m ben deBizomde genetik testlerimiz temiz ancak daha once 5.gun blast wmbriyo transfwri ve dusukler olunca genetik yapildi arkadaşim bir tane saglikli geldi transfeein 9.gunu bekliyorum bakalim,yaşla da alakali ileri yaşta da genetik yapiliyor benimki 42
Cok zor canim inan dusuk yapmak kurtaj olmakEvet en azından insanın aklında şüphe kalmıyor. Bizim embriyoların 10 tanesini 3. Gün dondurdular canım. 5 tane emriyomda 5. Güne gelemedi malesef. Bizim 1 tane kaybımız var şimdilik ALlah göstermesin ama bi daha olursa bende embriyoya yaptırmak isterim
Aa olmus transfer tuttu mu canimCanim yaşin cok ileri sauilmaz ancak bu genetik test tekrarlayan dusuklerde de yapiliyor benimde mesela 3 dusugum oldu 5.gun 2 embriyom tutmmadi o yuzden simdi genetik yapildi,saglikli 1 embriyo geldi ve transfer oldu,ayrica devam etmemesi eger rahime yerlesmede herhangi bir yoksa embriyoxan kaynaklidir dediler bana bence ihmal etme ve sana boyle bie tedavi yapilabilecek yerde yeni denemeler yap,rabbim hepimize hayirlisini versin...
Daha 9.gun canim bekliyoruzAa olmus transfer tuttu mu canim
Aaaa test yapmadin mi cok heyecanlii :)Daha 9.gun canim bekliyoruz