2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Neden gerek yok yasindan dolayi anlamadim canim? 25 im ben
Anladim cnm oyle soyledi yasin ileri oldugu icin gerek yok dedi bende anlamadimm nedenini basta dusuk yaptigimda genetik problem den dolayi rahmin kabul etmedi embriyoda genetik bozukluk vardi kesin dedi ama konusmaya gittigimizde dosyaya bakti gerek yok dedii

Ah cnm ahh onuda yaptirdik bu seferde deneyecegim kalan 3 embriyo ile sonrasini bilemiyorumm ins olur diyorum sadece umt olarak her umutlandigimda bu sefer tamam dedigim de hep husrana ugradim cnm 6 dusugum var 1 tup bebek simdi hamilebile kalamiyorum kendiliginden rabbimin dedigi olur elbet ama olacak olsa azda olsa bir umut olmazmiydi icimde yaaa o beni cook dusunduruyoo mlsf :olamaz::olamaz:
Doktorun ne diyor peki. 6 tane düşük çok fazla. Allah sabır versin. Düşüklerden sonra illa ki testler yapılmıştır çıkmadımı herhangi bişey

Anladim cnm oyle soyledi yasin ileri oldugu icin gerek yok dedi bende anlamadimm nedenini basta dusuk yaptigimda genetik problem den dolayi rahmin kabul etmedi embriyoda genetik bozukluk vardi kesin dedi ama konusmaya gittigimizde dosyaya bakti gerek yok dedii
Ama sacma degil mi asil ileri yasta yapiyolar bunu. Bence genetige yolla canim dusuk cok yipratiyo insani belki genetikten degildir ama en azindan dusuk riski azaliyo genetik temizse

Bestttt Bestttt @gulcan3434 peki kizlar size neden gosterilebiliyormu? Bize sadece olabilir deniliyor net sundan denilmiyorr ...
Doktorlar öyle diyor ama ısrarcı olun. Benimde 10. Haftada kalbi durdu sonra hamile kalamadım zaten. Doktoruma baskı yapa yapa kabul ettirdim genetik testi ve başka testler yaptırdım kapsamlı bişekilde çok şükür bişey çıkmadı ama sizde yaptırın bence

Doktorlar öyle diyor ama ısrarcı olun. Benimde 10. Haftada kalbi durdu sonra hamile kalamadım zaten. Doktoruma baskı yapa yapa kabul ettirdim genetik testi ve başka testler yaptırdım kapsamlı bişekilde çok şükür bişey çıkmadı ama sizde yaptırın bence
Bizim doktor hem bize hem embriyoya yaptirdi. Bilmiyorum nolur tutar mi tutsa da duser mi ama en azindan yapilabilecek hersey yapildi. Size de tavsiye ederimm

Bizim doktor hem bize hem embriyoya yaptirdi. Bilmiyorum nolur tutar mi tutsa da duser mi ama en azindan yapilabilecek hersey yapildi. Size de tavsiye ederimm
Evet en azından insanın aklında şüphe kalmıyor. Bizim embriyoların 10 tanesini 3. Gün dondurdular canım. 5 tane emriyomda 5. Güne gelemedi malesef. Bizim 1 tane kaybımız var şimdilik ALlah göstermesin ama bi daha olursa bende embriyoya yaptırmak isterim

Bizim butun testler yapildi bisey cikmadi. Genetikte de sıkıntı yok. Ama doktor genetige yolladi embriyoyu. Onu denicez

Bizomde genetik testlerimiz temiz ancak daha once 5.gun blast wmbriyo transfwri ve dusukler olunca genetik yapildi arkadaşim bir tane saglikli geldi transfeein 9.gunu bekliyorum bakalim,yaşla da alakali ileri yaşta da genetik yapiliyor benimki 42

Bize yasindan dolayi gerek yok dedi ya kac yasindasin cnm ben 36 yasindayim oyle soyledi..

Canim yaşin cok ileri sauilmaz ancak bu genetik test tekrarlayan dusuklerde de yapiliyor benimde mesela 3 dusugum oldu 5.gun 2 embriyom tutmmadi o yuzden simdi genetik yapildi,saglikli 1 embriyo geldi ve transfer oldu,ayrica devam etmemesi eger rahime yerlesmede herhangi bir yoksa embriyoxan kaynaklidir dediler bana bence ihmal etme ve sana boyle bie tedavi yapilabilecek yerde yeni denemeler yap,rabbim hepimize hayirlisini versin...

Bizomde genetik testlerimiz temiz ancak daha once 5.gun blast wmbriyo transfwri ve dusukler olunca genetik yapildi arkadaşim bir tane saglikli geldi transfeein 9.gunu bekliyorum bakalim,yaşla da alakali ileri yaşta da genetik yapiliyor benimki 42
Saglikli olani yaptilar mi transfer? Evet yapilmasi gerekir diye dusunuyor7m ben de

Evet en azından insanın aklında şüphe kalmıyor. Bizim embriyoların 10 tanesini 3. Gün dondurdular canım. 5 tane emriyomda 5. Güne gelemedi malesef. Bizim 1 tane kaybımız var şimdilik ALlah göstermesin ama bi daha olursa bende embriyoya yaptırmak isterim
Cok zor canim inan dusuk yapmak kurtaj olmak :( Allah hepimize yardim etsin. Transfer ne zaman

Canim yaşin cok ileri sauilmaz ancak bu genetik test tekrarlayan dusuklerde de yapiliyor benimde mesela 3 dusugum oldu 5.gun 2 embriyom tutmmadi o yuzden simdi genetik yapildi,saglikli 1 embriyo geldi ve transfer oldu,ayrica devam etmemesi eger rahime yerlesmede herhangi bir yoksa embriyoxan kaynaklidir dediler bana bence ihmal etme ve sana boyle bie tedavi yapilabilecek yerde yeni denemeler yap,rabbim hepimize hayirlisini versin...
Aa olmus transfer tuttu mu canim

Selam arkadaslar adetimin 2gunu ignelere basladik hayirlisiyla tup bebek olucak bugun adetimin 4 gunu adet surecimde cok fazla kanamam yok bununla ilgili bilgisi olan varmi

Arkadaşlar merhaba. Benim de 8 Martta transferim oldu. 8 embriyodan 2 tanesinden biyopsi alınabildi, 2 tane Cgh e gitti. Çok şükür 1i sağlıklı geldi, 8 Martta transfer edildi. 10.gün degerim 35.5 12.gün 57.5 14.gün yani bugun 172.02 çıktı değerlerim. Biraz yavaş ilerliyor ama bugünkü değer mutlu etti beni. Cuma günü tekrar kan verecem bakalım. Değerleri böyle yavaş artıp hamileliği güzel devam edenler varmış sanırım. İnşallah 2 gün sonra da güzel bir sonuç alırım..

Back
X