Selam hanimlar 4 haftalik hamile oldugumu zannedip doktora gittim ve ne görelim bizim ufaklik baya bir buyukmüs kese var mi acaba derken direk kalp atışlarini dinledik❤ sat a göre mart ayi ama ultrasona göre sanırım subat annesi olacaģım ben de haftaya netleşecek bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim
Slm canım,hemen hemen aynı tarihlerdeyiz sanırımKızlar dün tam 12 haftalık olduk hafta sonu doktora gideceğiz sizce cinsiyeti için erken mi ?
Slm canım,hemen hemen aynı tarihlerdeyiz sanırımBizde yarın doktorumuza sorucaz cinsiyeti Umarım hayırlısı olur.Bazı dr lar erken olduğu için görüş bildirmekten çekiniyorlarmış.Bazıları ise gördükleri gibi patt diye söylüyorlarmış
Hayır canım bebişim göstermediKızlaar ögrendiniz mi
Canım ben Almanya'da yaşıyorum 1 senedir.Özel jinekoloğa gidiyorum.Peki Özeldemi devlettemi
Bize tahminen söyledi cinsiyeti belki size de söyleye bilirler sağlıkla gelsinler insallahSlm canım,hemen hemen aynı tarihlerdeyiz sanırımBizde yarın doktorumuza sorucaz cinsiyeti Umarım hayırlısı olur.Bazı dr lar erken olduğu için görüş bildirmekten çekiniyorlarmış.Bazıları ise gördükleri gibi patt diye söylüyorlarmış
Ne dedi canım :)))Bize tahminen söyledi cinsiyeti belki size de söyleye bilirler sağlıkla gelsinler insallah
Kız gibi dedi canım bi daha kine daha net söylerim dedi bi dahaki kontrolumuzu bekliyoruz bizde sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yokNe dedi canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?