- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
seni etiketliyorum şimdi.. konu taşındı"Temmuz-ağustos anneleri bekleyelim meleklerimizi" diye bi başlık vardı nereye kayboldu yaa?yoksa ben mi görmüyorum?
Benide etiketlermisinizseni etiketliyorum şimdi.. konu taşındı
Kızlar merhaba size bisey sormak istiyorum 6 aylık hamileyim ve doktorum bana CMV IgM ve CMV IgG testinden bahsetmesi bu testi yaptıran varmı yaptirmayanlar risk altindami lütfen yardim
Tesekkur ederim CMV IgG yapıldı pozitif çıktı doktor bunda risk yok CMV IgM istedi endiseliyim ozel de bu testten hic bahsetmediler devlete gittim onlar istedi.hamileliğin en başında yapılıyor o testler.. sağlık ocağında yapıldı bana.. risk durumunu bilmiyorum ama doktorum ısrarla istemiş ve sağlık ocağı 3.de doğru testi yapmıştı. ısrat etmesinde vardır bir şey. sor istersen yaptırır belki
Tesekkur ederim CMV IgG yapıldı pozitif çıktı doktor bunda risk yok CMV IgM istedi endiseliyim ozel de bu testten hic bahsetmediler devlete gittim onlar istedi.(( tesekkur ederim cevap verdiğin icin
Bide bu cmv mi çıktı bu neymiş bende gördüm sanki böyle bir testıgg olan daha önce geçirdiğini gösteriyor. igm olan da şuan bir şey var mı diye. bazı doktorlar ne yazık ki böyle. ben özele gidiyorum ama bu testleri ısrarla istedi özellikle o ıgm olanı. hatta bi yapamadılar diye de çok kızdı. neyse ki zorla da olsa yaptılar.
Arkadaşlar kilo aliminiz nasıl? Ben 9 kilo aldim
Bide bu cmv mi çıktı bu neymiş bende gördüm sanki böyle bir test
Gayet iyisiniz bence :) tuz diyetini doktor mu önerdiBen 8 kilo aldım.. Ama şuan tuz diyetindeyim şişiyorum diye.. Belki iner kilo :)
Gayet iyisiniz bence :) tuz diyetini doktor mu önerdi
Şeker yükleme testi mi yaptırdınız? Ben yaptırmadım onu yabKızlar benimde sekerim yüksek çıktı 10 gün diyet yaptım haftasonu kan ölçümu yaptım evde. Bugün sonuçları göturucem doktora bakalım ne dicek. Birde vajinal varis çıktı. Çok korkuyordum ondan başıma geldi. Var mi sizlerde bi bilginiz var mi
Evet yaptırdım. İyiki de yaptırmışım çünkü yüksek çıktı doğuma kadar diyet verdi doktor.Şeker yükleme testi mi yaptırdınız? Ben yaptırmadım onu yab
Merhaba Güzel Anneler
Kısmetse bir aksilik olmazsa oğluşuma 17 Temmuzda kavuşacağım.Benim de en büyük şikayetim 25.haftadan beri
ödem hiç geçmiyor bildiğiniz toynak oluyor ayaklarım ve bacaklarım mikro albümine bakıldı hiçbir şey yok
aranızda böyle olan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?