2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

"Temmuz-ağustos anneleri bekleyelim meleklerimizi" diye bi başlık vardı nereye kayboldu yaa?yoksa ben mi görmüyorum?

Kızlar merhaba size bisey sormak istiyorum 6 aylık hamileyim ve doktorum bana CMV IgM ve CMV IgG testinden bahsetmesi bu testi yaptıran varmı yaptirmayanlar risk altindami lütfen yardim

Kızlar merhaba size bisey sormak istiyorum 6 aylık hamileyim ve doktorum bana CMV IgM ve CMV IgG testinden bahsetmesi bu testi yaptıran varmı yaptirmayanlar risk altindami lütfen yardim

hamileliğin en başında yapılıyor o testler.. sağlık ocağında yapıldı bana.. risk durumunu bilmiyorum ama doktorum ısrarla istemiş ve sağlık ocağı 3.de doğru testi yapmıştı. ısrat etmesinde vardır bir şey. sor istersen yaptırır belki

Tesekkur ederim CMV IgG yapıldı pozitif çıktı doktor bunda risk yok CMV IgM istedi endiseliyim ozel de bu testten hic bahsetmediler devlete gittim onlar istedi. (( tesekkur ederim cevap verdiğin icin

Tesekkur ederim CMV IgG yapıldı pozitif çıktı doktor bunda risk yok CMV IgM istedi endiseliyim ozel de bu testten hic bahsetmediler devlete gittim onlar istedi. (( tesekkur ederim cevap verdiğin icin

ıgg olan daha önce geçirdiğini gösteriyor. igm olan da şuan bir şey var mı diye. bazı doktorlar ne yazık ki böyle. ben özele gidiyorum ama bu testleri ısrarla istedi özellikle o ıgm olanı. hatta bi yapamadılar diye de çok kızdı. neyse ki zorla da olsa yaptılar.

Bide bu cmv mi çıktı bu neymiş bende gördüm sanki böyle bir test

Kızlar benimde sekerim yüksek çıktı 10 gün diyet yaptım haftasonu kan ölçümu yaptım evde. Bugün sonuçları göturucem doktora bakalım ne dicek. Birde vajinal varis çıktı. Çok korkuyordum ondan başıma geldi. Var mi sizlerde bi bilginiz var mi

Şeker yükleme testi mi yaptırdınız? Ben yaptırmadım onu yab

Merhaba Güzel Anneler
Kısmetse bir aksilik olmazsa oğluşuma 17 Temmuzda kavuşacağım.Benim de en büyük şikayetim 25.haftadan beri
ödem hiç geçmiyor bildiğiniz toynak oluyor ayaklarım ve bacaklarım mikro albümine bakıldı hiçbir şey yok
aranızda böyle olan var mı ???

Merhaba Arkadasşlar...
Şuan 33+6 günlük hamileyim, inşallah temmuzda bende yavrumu kuağıma alacağım.. Gecen hafta yani 33+2 de doktora gittiğimde karın cevresi 10 gün fl uzunluğu 2 hafta geri dendi, ve kilosu az dedi doktorum 1820 gr ölçüm yaptı.. Ben cok endişe duyuyorum,, Kilo alır mı acaba hasta mı gelişmiycek mi vs diye.. Bu arada başka sıkıntılarla da uğrastım kilo almam gerekirken 2 kilo verdim aç susuz kaldım.. 1 hafta üzüntüden.. benim durumumda olan var mı.. geriden giden doktorşlarınız sizlere ne dedi.. beni rahatlatın ne olur

Tuzu tamamen kesme ama azalt.. ben çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…