tamam cnm bulursam atarım benimki düzdü ama baya bi genişti cırt cırtlı önden yapışıyordu bakalım bulursam atarım fotoyaa bende almıştım da yok şimdibulursan foto atar mısın? olmadı medikalden alırım bende.. rahat oluyor.. kilot gibiysi benimki. medikalde farklıdır. yaz falan ama takmazsak zorlanırız.
Kasıklarımda ki o ağrı bende de var evde biraz iş yapınca ya da biraz fazla yürüyünce hemen artıyor doktora sordum geçen kontrolümde normal demişti. Hareketlerimi yavaşlattım artık çok eğilip kalkmıyorum yavaş yürüyorum biraz daha eşim çok yardımcı sağolsun. Çok zorlama kendini canım.Kızlar bende agıstosta bebeğimi kucagıma alıcam şu anda 4 aylık hamileyim.. Şikayetlerim azaldi ama şimdide v işi yaparken kadıklarımda baskı oluyor.. Özellkle eğilip kalkarken ve yerden su dolu kovayı falan kaldırırken..
Günlük hayatta siz ne durumdasiniz özellkle benm gbi dört aylıklar ne durumda
sagol canm sıkıntı olmamamdna sevindim .. Ev işlerinde de her işi yaptırmıyorum sadece sofra kurup kaldrmada yardmcı oluyor.. Toz almak ve wc yıkamak gibi işleri dogrusı yaptrmayi hiç denemedim ..ufff çok zor yaa kendim yapmak istyorm ama bsy olcak diyede kprkuyorum bazende yapamyorınKasıklarımda ki o ağrı bende de var evde biraz iş yapınca ya da biraz fazla yürüyünce hemen artıyor doktora sordum geçen kontrolümde normal demişti. Hareketlerimi yavaşlattım artık çok eğilip kalkmıyorum yavaş yürüyorum biraz daha eşim çok yardımcı sağolsun. Çok zorlama kendini canım.
Yok onları bende yaptırmam da elektrik süpürgesi çok zorluyor beni güç gerektiriyor malum sağolsun ona yardım ediyor. Ağır kaldırma çok canım nolur nolmaz.sagol canm sıkıntı olmamamdna sevindim .. Ev işlerinde de her işi yaptırmıyorum sadece sofra kurup kaldrmada yardmcı oluyor.. Toz almak ve wc yıkamak gibi işleri dogrusı yaptrmayi hiç denemedim ..ufff çok zor yaa kendim yapmak istyorm ama bsy olcak diyede kprkuyorum bazende yapamyorın
tamam cnm bulursam atarım benimki düzdü ama baya bi genişti cırt cırtlı önden yapışıyordu bakalım bulursam atarım foto
Kızlar bende agıstosta bebeğimi kucagıma alıcam şu anda 4 aylık hamileyim.. Şikayetlerim azaldi ama şimdide v işi yaparken kadıklarımda baskı oluyor.. Özellkle eğilip kalkarken ve yerden su dolu kovayı falan kaldırırken..
Ayy ne mutlu sana canm yanında annecigin var benm kimsem yok malesef..artık bende kadın gitrticem bundan sonrscanım bel ağrısı kasık ağrısı oluyor illa ki.. ama kaldırma kovayla su falan.. büyüdü diye sorun yok sanma.. hamilelik boyunca ağır kaldırmaman gerekli. benim önden bir tane olunca hareket daha çok illa ki. okuluydu ödeviydi yemeğiydi banyosuydu falan derken ev işi anneme kalıyor. yemek yapıyorum bir tek iş olarak. çamaşır katlama falan ama onun dışında annem yardım ediyor.oğluma hamileykennde temizlik vs. hep eşim yardım ediyordu sağolsun..
Ayy ne mutlu sana canm yanında annecigin var benm kimsem yok malesef..artık bende kadın gitrticem bundan sonrs
Bendede oluyor. Magnezyum içince hafifliyor. Belki magnezyum eksikliğiniz vardır. Resmen evi temizlemeye korkuyorum. Duvarları silmem lazım. Süpürge yapamıyorum sulu ağır diye. En son yaptım kanamam oldu diye. Napcam bilmiyorum hiç.Kızlar bende agıstosta bebeğimi kucagıma alıcam şu anda 4 aylık hamileyim.. Şikayetlerim azaldi ama şimdide v işi yaparken kadıklarımda baskı oluyor.. Özellkle eğilip kalkarken ve yerden su dolu kovayı falan kaldırırken..
kızlar eşlerinizden yardım isteyin yada temizliğe bi bayanla felan anlaşın. hamilelik boyunca biraz dikkatli olmak ve korunmak gerekiyor. özelliklede risk varsa . bende çok şükür bi ağrı yok ama kuyruk sokumu kemiğimin orası bazen bıçak saplanmış gibi oluyor :) her zaman olan bişey değil. çok şükür şu an temizliğimi yapabiliyorum ama artık bende camlar için özellikle bi bayanla anlaşacağım artık baya büyüdük çünkü cama çıkmak riskliBendede oluyor. Magnezyum içince hafifliyor. Belki magnezyum eksikliğiniz vardır. Resmen evi temizlemeye korkuyorum. Duvarları silmem lazım. Süpürge yapamıyorum sulu ağır diye. En son yaptım kanamam oldu diye. Napcam bilmiyorum hiç.
Bütün gün çalışıyor onada kıyamıyorum ki bugün süpürge tabi küçük süpürgeyle yaptım. Resmen heryer toz. Ben ormana yakın oturuyorum toz az olur derler benim ev tam tersi toz içinde kalıyor. Son ay nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Hiç temizlikçide almadım eve bu zamana kadar. Nasıl yapılır onu bile bilmiyorum. Kendi işimi hep kendim yapmaktam yana oldum ne biliyim. Buharlı temizlik makinesi kullanan varmı duvarları silmek için alsammı bir tane belki daha kolay olur. Duvarlarda leke kalmasından korkuyorum. Hiç silmedim duvarları çünkü. Siz nasıl siliyorsunuzkızlar eşlerinizden yardım isteyin yada temizliğe bi bayanla felan anlaşın. hamilelik boyunca biraz dikkatli olmak ve korunmak gerekiyor. özelliklede risk varsa . bende çok şükür bi ağrı yok ama kuyruk sokumu kemiğimin orası bazen bıçak saplanmış gibi oluyor :) her zaman olan bişey değil. çok şükür şu an temizliğimi yapabiliyorum ama artık bende camlar için özellikle bi bayanla anlaşacağım artık baya büyüdük çünkü cama çıkmak riskli
Bende hızlı yürüyünce sag kasigim agriyor ama cok sukur su an baska bi agri yok 25 haftalik hamileyim
Ay cok sevindim :) senin bebeginin cinsiyeti ne:)aynı haftadayız şikerim :)
Ay cok sevindim :) senin bebeginin cinsiyeti ne:)
canım ben aldım buharlı temizlik makinesi de hiç kullanmadım desem yeri var ya ben anlayamadım nasıl kullanıldığını yada gereksiz bişey bilmiyorum :) olsun cnm eşin çalışsada doğum yapana kadar yardımcı olsun biraz. bende çalışıyorum hemde hafta sonu temizliğimi yapıyorum hemde çocuk var 7yaşında onla uğraşıyorum dersleri felan düşün artık:) temizliğe yaptığın kadarını yap zorlandığın yerde bırak cnm . temzilikçi bayan çok iyi yapanlarda var sallayanlarda var napalım idare edicez artık bi şekilde yapılcak işler :)Bütün gün çalışıyor onada kıyamıyorum ki bugün süpürge tabi küçük süpürgeyle yaptım. Resmen heryer toz. Ben ormana yakın oturuyorum toz az olur derler benim ev tam tersi toz içinde kalıyor. Son ay nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Hiç temizlikçide almadım eve bu zamana kadar. Nasıl yapılır onu bile bilmiyorum. Kendi işimi hep kendim yapmaktam yana oldum ne biliyim. Buharlı temizlik makinesi kullanan varmı duvarları silmek için alsammı bir tane belki daha kolay olur. Duvarlarda leke kalmasından korkuyorum. Hiç silmedim duvarları çünkü. Siz nasıl siliyorsunuz
önden gidenler erken döllenme cnm o yüzden yeme içme ile ilgili degilHamileliği önden giden arkadaşlar ne yiyip ne içiyosunuz da bebiş önden gidiyor bize bi deyiverin bakim:)
Ozaaman hiç makine almamak en iyisi. Teşekkür ederim cevabınız için. Hastalıktan kurtulamadım 1 aydır. 30.cu haftaya kadar herşeyi bitirmek istiyorum.Allah yardımcınız olsun valla hem iş hem çocuk hem bebek zordur. Sağlıkla doğsun inşallah bebişiniz.canım ben aldım buharlı temizlik makinesi de hiç kullanmadım desem yeri var ya ben anlayamadım nasıl kullanıldığını yada gereksiz bişey bilmiyorum :) olsun cnm eşin çalışsada doğum yapana kadar yardımcı olsun biraz. bende çalışıyorum hemde hafta sonu temizliğimi yapıyorum hemde çocuk var 7yaşında onla uğraşıyorum dersleri felan düşün artık:) temizliğe yaptığın kadarını yap zorlandığın yerde bırak cnm . temzilikçi bayan çok iyi yapanlarda var sallayanlarda var napalım idare edicez artık bi şekilde yapılcak işler :)
inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar inşallahOzaaman hiç makine almamak en iyisi. Teşekkür ederim cevabınız için. Hastalıktan kurtulamadım 1 aydır. 30.cu haftaya kadar herşeyi bitirmek istiyorum.Allah yardımcınız olsun valla hem iş hem çocuk hem bebek zordur. Sağlıkla doğsun inşallah bebişiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?