2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

kızlar benim ailem çok uzakta babam rahatsız olması nedeniyle zaten kendi anacığımdan isteyemem bile. Kayın valide de görümcenin 6 yaş çocuğuna bakıyor kayın peder ile birlikte. anlayacağınız bakıcı işine kaldı bizim de işimiz hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz Allah hepimize yardım etsin inşallah işlerimizi zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

Canım geç kalktıgım için kahvaltmda geçe kalıyor.. Önerilerim için çok tsk ederim.. Ayrıca bebiş henüz benim yediklerimden beslenmeye basladimi
Bebek depodan beslense bile depolarını boşalttığı için sen kalsiyum açısından zayıf düşersin canım direk diş ve kemiklerinden çıkabilir acısı o yüzden özellikle süt ürünleri ve ceviz badem tüket gün içinde.

Kızlar ben uni baby nin bebek yağını aldım göğüslerim zaten çatladı kırmızılıklar var umarım karnım çatlamaz

Hanımlar bu arada ben emzik zinciri yapiyorum eger isteyen olursa instagramdada sayfam var kokosbebe07 diye :)

Kızlar ben uni baby nin bebek yağını aldım göğüslerim zaten çatladı kırmızılıklar var umarım karnım çatlamaz
canım 22. haftada mı başladı yani göğüs çatlaklıkları :S ne sıklıkla kullanıyorsun deforme olmaya başlıyoruz sanırım

kızlar bu arada merak ettiğim ve günlerdir uğraştığım bişey var : Benim foruma yazdığım yorumlardan sonra sizlerdeki gibi hamilelik haftam ve tahmini doğum yapacağım gn gibi bilgiler çıkmıyor.. ne yapabilirim öğretir misiniz

canım 22. haftada mı başladı yani göğüs çatlaklıkları :S ne sıklıkla kullanıyorsun deforme olmaya başlıyoruz sanırım
Canım hamile kalınca direk göğüslerim büyüdü bu ara biraz daha büyüdü baya kırmızılıklar var. Daha da büyüyecek göğüslere bi çarem yok sanırım. Sabah akşam yağ kullanıyorum canım. Bu arada hamilelik takvimi kişisel bilgilerindeydi sanırım.

Bide doktor hyperinol diye bir krem onerdi onu da aldim ama viks gibi kokuyor ayni o yuzden cok suremiyorum etrafada kokusu gider mi tereddutunden, ayim biraz daha ilerleyince lierac almayi dusunuyorum bakalim umarim catlamayizz

Benim de hamilelikle beraber göbek kısmımdaki tüyler koyulaştı daha da çıktı sanki o yüzden badem yağı kullanmaya çekindim aklıma bebek yağı geldi. İnşallah faydası olur.

Badem yağı bende de tüylenme yapmıştı.. bırakıp bebe yağı sürdüm ama harita gibiyim bu kez daha fazla çatlamamak adına nemlendirici krem kullanıyorum. ne kadar faydası olursa artık

inş

inşallah.. valla hafta hafta ışık altında aynadan göbişime bakıyorum şimdilik bişey yok gibi umarım olmaz. Bu arada kaçıncı ay itibariyle çatlak başlıyor acaba :?
canım benim başlamış çatlamalr karnımda ufak ufak.sezeryanli olduğum için göbeğim daha çok geriliyor . ilkinde karnımda çatlağım yoktu. bacaklarımın iç kısmında vardı çatlamalar . işte bu aylardan sonra başlıyor yavaş yavaş son aylara doğru gerilmeyle birlikte artıyor . şimdiden bol bol nemlendirmek ve bol su içmek lazım

Badem yağı bende de tüylenme yapmıştı.. bırakıp bebe yağı sürdüm ama harita gibiyim bu kez daha fazla çatlamamak adına nemlendirici krem kullanıyorum. ne kadar faydası olursa artık
ay kızlar tüylenme hiç aklıma gelmedi badem yağından ötürü. bende lierac aldım bitane. aynısefa kremi kullanıyorum .bebek yağımda var bol bol sürcem artık . ben önlemimi alayımda çatlarsak da yapacak bişey yok en azından sürdüm derim :)

amin inşallah canım napalım artık kreş çağına gelene kadar bakıcı bulmak şart olacak . çalışınca hakikaten zor oluyor bakıcıya teslim etmek küçücük yavrularımızı ama napalım çocuk sahibi olmadan da olmuyor. Allah yardımcımız olsun

yaniii kesinlikle katılıyorum sana.. bir de ben korse bulmam lazım sezaryen malum.. sonrasında rahat oluyor :) e bebekte baktım beğenmedim.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlaaar...

yaniii kesinlikle katılıyorum sana.. bir de ben korse bulmam lazım sezaryen malum.. sonrasında rahat oluyor :) e bebekte baktım beğenmedim.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlaaar...
canım benim ilk hamileliğimden sonra aldığım bi korsem vardı . hastanenin karşısındaki bir medikalden almıştık 7 sene önce 50 tlydi baya faydasını görmüştüm . hem rahat ettirdi dikişlerimi hem karnımı toplarladı. onu bulmaya çalışcam evde varsa . ama bulamazsam benimde almam lazım. bu konuyu bi araştıralım iyi hatırlattın:)

kişisel bilgilerime gir cnm orda hamilelik takvimi diye bişey var onu dolduracaksın öyle yapmıştım sanırım bende

yaa bende almıştım da yok şimdi bulursan foto atar mısın? olmadı medikalden alırım bende.. rahat oluyor.. kilot gibiysi benimki. medikalde farklıdır. yaz falan ama takmazsak zorlanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…