canım bende 11.haftadayım aynıyız :)Merhaba kızlar yeni gördüm başlığı bende temmuz annesi oluyorum inşallah allah nasip ederse :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) ilk bebeğin mi nasıl gidiyorcanım bende 11.haftadayım aynıyız :)
Çok teşekkürler inşallah olurçok geçmiş olsun tatlım . inşallah sağlıklı olur bebişin
canım ikinci bebeğim dün doktora gittim 12+6 da olduğumuzu söyledi ultrason sonuçlarına göre ve yüzde doksan ihtimalle erkek bebek geliyor dedi :) senin ilk miHayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) ilk bebeğin mi nasıl gidiyor
Ay hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsinler :) benim ilk. pazartesi randevum tarama testi için. Cinsiyet için henüz erken sanırım benim 11+ 4 olcazcanım ikinci bebeğim dün doktora gittim 12+6 da olduğumuzu söyledi ultrason sonuçlarına göre ve yüzde doksan ihtimalle erkek bebek geliyor dedi :) senin ilk mi
Oluyor canım bende de bulantılar yavaş yavaş geçmeye başladı ama halsizlik var hala çok üşüyorum birde.Bende temmuz annesiyim 10+2 gunluk hamileyim sizdede halsizlik uykusuzluk varmi hc bir isimi yapamyrm mide bulantisindan bse yemiyorum kocamada bse yapasim gelmiyor
Anladim bende hic bulantida gecme yok hc bi isimi yapmak istememem de cabasi ins.gecer surekli uyuyorum tek yaptigim sey :)Oluyor canım bende de bulantılar yavaş yavaş geçmeye başladı ama halsizlik var hala çok üşüyorum birde.
Sendeki belirtiler nedir ?Ben de varım :)
Benimde öyle bi günüm diğerini tutmuyor çok halsiz olunca hiçbirşey yapmak istemiyorum yapamıyorum bir de kış oluncaAnladim bende hic bulantida gecme yok hc bi isimi yapmak istememem de cabasi ins.gecer surekli uyuyorum tek yaptigim sey :)
Ben iki haftadir cok hastayim boğazım iltihapli o yuzden belirtilerim hastalik belirtisi mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum. Cok halsizim, ise zor gidiyorum, evde hicbi is yapamiyorum. Mide bulantim cok yok şükür ama bazi yiyecekleri hic yiyemiyorum mesela yogurt sut peynir gibi, onlari yersem kusuyorum. Kasiklarim da agriyor ara ara :/Sendeki belirtiler nedir ?
Merhaba canım bez 15+2 haftalık hamileyim bence keyfi yerindedir biraz daha geç gidersen cinsiyeti kesinleşecekMerhaba Kızlar ,
Ben 14+3 haftalık hamıleyım .
Kar nedenı ıle kontrole gıdemedım 3 haftadır .
Napıyor aceba mınıgım .
Sizlerde durum nedır ?
12 yada 13 de %80 erkek dedi tahmini ben istedim şimdiki aklım olsaydı bu kontrolü beklerdim içim içimi yedi pazartesi netleşecek inşallahİnşallah keyfı yerındedır canım .
Cınsıyetı hakkında bırsey dedı mı doktor sıze .
İlk olacağı için şu veya bu olsun pek demedik ama ben hep ilk çocuğum erkek ikincisi kız olsun diye düşünürdüm tabi Allah bilir hayırlısı olsun 16da cinsel organ tamamlandığı için eğer bebeş de gösterirse söyler ikili testin nasıl çıktı bize güzel dedi ünşallah 3lü 4lü istemez insan stres oluyor kötü bir şey çıkarsa diyeİlk bebıs mı ?
Sizin gonlunuzden gecen ney pekı .
Ikılı testte bızede kıza benzıyor dedı . ama bu hafta sonu gıdıcez daha net bırsey soyler sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?