2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eksikliklerim 1-Gecelik,pijama takımları,terlik,taç 2-Banyo küveti,ayağı,file,sünger,maşrapa 3-Konak şampunanı ve kremi 4-Hastanede bebeğin bezini,kıyafetlerini koyacağım isme işleme keseler 5-Manuel termometre,su ve hava sıcaklığı ölçer termometre 6-Sling 7-Oyuncak.8-Bez,ıvır zıvır koyacağım sepetler 9-Duvar kağıdı,tavan boyası.Hımm doğum tarihi ve isim belirlemek için alacağım danışmanlıklar ,çekim için saç kıyafet eksikliklerim,bir de hediyeliklerimi tamamlamalıyım.Stelizetör ve buhar makinesi düşünmüyorum.Belki stelizetör,sling ve küveti ikinci el alabilirim.

Kızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor beni cumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım bana bir buçuk haftada küçük zaten off içim daraldı yeminnkr

Hiçbir şey canım,Göstermezse göstermez.Benimki de net görüntü vermiyor.Yengeç burcu utangaç olur zaten,zorlamamak lazım.Sev annesi kızma ona :)

mrh arkadaşlar...inat gibi olacak ben sabaha kadar baygınım gün içinde çok yoruluyorum...dün akşam eşim oturmuş bu zamanda yapılacakları okuyor...ne imiş ayakların yukarıda dinlenecekmişsin ya ben az bi popom yere gelse yarabbi şükür diyorum....bu gece gelmiş kafamın üzerinden geçip eşimle azamıza yatıyor ben son dakka kızımı farkettim...bu arada kızımın adı bestenaz oğlumun adını egemen düşündüm eşim oralı değil sizce nasıl olmuş uyumlu mu....doğuma 15 gün kala tayin çıkma ihtimalimiz var kafamda o varken hiç bi hazırlık yapamıyorum desem inanmazsınız...birde offff kafam çok dolu neyse herkese bol tekmikli günler:)

Hiçbir şey canım,Göstermezse göstermez.Benimki de net görüntü vermiyor.Yengeç burcu utangaç olur zaten,zorlamamak lazım.Sev annesi kızma ona :)
Yandık valla. Diğer doktorumda eller havaya yapıyor. Bu doktora naz yaptı sevmedi galiba. diğer doktorda bir oyunlar bir numaralar. Acaba sevmediğim şeyi yedim diyemi. Ben çikolata tatlı yiyemiyorum midem almıyor. Canım istemiyor.

Günaydın kızlar, benim de uykularımın kalitesi düştü. Saçma rüyalar ve bebeğin gece hareketli olması buna etken ha bir de wc ihtiyacı. Haftada bir gün sabah hala kusarak kalkıyorum. Niye ise geçmedi.
Bu akşam hamilelik kursum başlıyor, 19.30-21.30 arası bakalım neler öğreneceğiz. Yarın sabah 7.30 da da doktor randevum var şeker yüklemesi için. 21.30 dan sonra yemek yasak, güya bende o saate kadar bol bol yerim diyordum, kurs saati kötü denk geldi.
Bu arada geçen hafta oda takımımız geldi, eşyalarını ve masal kitaplarını yerleştirdim. Halı, banyo küveti ve malzemeleri, anne yanı, dönence, baby phone gibi bazı eşyalarımız eksik ama daha zaman olduğu için acele etmiyorum. Şuan için bizden bu kadar , hepimize mutlu günler güzel anneler ve minik kuzuları...

Kızlar yenidoğan için hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?

Kasinti bendede var kizlar dr cok dayanilmaz olursa ilac veririm dedi ozellikle geceleri oluyor ve yikandiktan sonra borde paket urunler yersem oluyor sizde dikkat edin bir sure sonra anliyorsunuz disardan birsey yedimmi uyuz gibi oluyor

Prima primiumcare aldim 2 paket 1 -2-3 numara biraz stok yaptim sleepde aldim bimdende aldim bakalim hangisini severse alerji yapmazsa onla devam ederiz.deneyimlilerin dedigine gore gunde en az 10 adet kullaniliyormus ona gore 2-3 aylik bir stok oldu benim

Ben ac gitmistim hatta bir seker attim agzima ona raen kipir kipirdi ikiside adam olcemedi duzgunce

aç gittim ben. şeker yedim 2 tane falan. açken benim sıpa hareketli o yüzden.

hastanedee kullanmak için 1 numara prima premium care aldım. 2 numara aktif bebek primadan da 138li paket aldım. sonrasında cildine göre uyumlu olursa prima olmazsa başka bakacağım. zaten 1 numarada 22 tane var anca 2 gün yeter :) ilk doğumumda hastanede 8 bez değiştirmiştim

Ben ac gitmistim hatta bir seker attim agzima ona raen kipir kipirdi ikiside adam olcemedi duzgunce
Melissa beslenmede senin sistemi uygulamaya başladım bebeğe kilo aldırayım istiyorum.Sabah muz,süt,üç yumurta,peynir,domates biber arada fındık öğlen 6 köfte yoğurt yedim.Akşam da kıymalı yumurta yapacağım.Ben de haftaya dr u göreceğim bakalım 24 haftada 650 gr dan 27.haftada 1 kiloya çıkartabilecek miyim :)

İlerisi için bende farklı markalar denemeyi düşünüyorum ama ilk etapta huggies ve prima premium care arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…