- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
1 numarayı ne kadar süre kullanmıştın ilk doğumunda iki paket almak yeterli olur mu?hastanedee kullanmak için 1 numara prima premium care aldım. 2 numara aktif bebek primadan da 138li paket aldım. sonrasında cildine göre uyumlu olursa prima olmazsa başka bakacağım. zaten 1 numarada 22 tane var anca 2 gün yeter :) ilk doğumumda hastanede 8 bez değiştirmiştim
1 numarayı ne kadar süre kullanmıştın ilk doğumunda iki paket almak yeterli olur mu?
100 adet huggies aldım şimdilik. Duruma göre değişiklik yapabiliriz. Ama prima kullanmayı düşünmüyorumKızlar yenidoğan için hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Üç yumurta miSen bebeğe kilo aldıracağım derken kendin şişmeyesinMelissa beslenmede senin sistemi uygulamaya başladım bebeğe kilo aldırayım istiyorum.Sabah muz,süt,üç yumurta,peynir,domates biber arada fındık öğlen 6 köfte yoğurt yedim.Akşam da kıymalı yumurta yapacağım.Ben de haftaya dr u göreceğim bakalım 24 haftada 650 gr dan 27.haftada 1 kiloya çıkartabilecek miyim :)
100 adet huggies aldım şimdilik. Duruma göre değişiklik yapabiliriz. Ama prima kullanmayı düşünmüyorum
Sling neydi? Konak şampuanını bence ihtiyaç olursa alırsın. Banyo ayağı ne olaki:) nasılda özeniyorsun ya seni gördükçe mutlu oluyo insan :) küvet e bebekte var set yapabiliyorsun 100tl bile tutmuyor. Buhar makinasına yazın ihtiyaç olmaz zaten kışın alıcam benBenim eksikliklerim 1-Gecelik,pijama takımları,terlik,taç 2-Banyo küveti,ayağı,file,sünger,maşrapa 3-Konak şampunanı ve kremi 4-Hastanede bebeğin bezini,kıyafetlerini koyacağım isme işleme keseler 5-Manuel termometre,su ve hava sıcaklığı ölçer termometre 6-Sling 7-Oyuncak.8-Bez,ıvır zıvır koyacağım sepetler 9-Duvar kağıdı,tavan boyası.Hımm doğum tarihi ve isim belirlemek için alacağım danışmanlıklar ,çekim için saç kıyafet eksikliklerim,bir de hediyeliklerimi tamamlamalıyım.Stelizetör ve buhar makinesi düşünmüyorum.Belki stelizetör,sling ve küveti ikinci el alabilirim.
Canım hiç uğraşma birşey yiyip etmekle olmuyor. Bençmkide göstermiyor sürekli suratı dayıyor plesantaya yada duvara elide yüzünde. Kenardan ucundan görürsek anca oda çok kötü çıkıyorKızlar merhabalar. Bugün detaylı ultrosana girdim tam 3 kere odaya girdim çıktım çikolata yedim meyvesuyu içtim kahvaltı ettim.yok yok yok. Hatta bir ara kuran dinlettim. Sağ tarafa yüzüstü dayamış kendini kıpırdamadı bir türlü. Dürttüm hatta kaç sefer tekme atıyor ama kıpırdamıyor yerinden. Azcık suratını açmıştı sonuncuda okadar. Çok inat çıktı bu kız şimdiden uğraştırıyor benicumaya randevu verdi siz giderken ne yediniz ne yaptınız bana bir yardım bana bir buçuk haftada küçük zaten off içim daraldı yeminnkr
En küçük huggies miş ablam dedi ondan aldım biraz toparlayınca prima pampers a geçeceğimKızlar yenidoğan için hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Dışarıdan hiçbirşey yemiyorum resmen canımya. Dışarı çıkarsakta anca balık et tabuk tüketiyorum. Doktor ilaç verdi test yaptıracağım birkaç tanedeKasinti bendede var kizlar dr cok dayanilmaz olursa ilac veririm dedi ozellikle geceleri oluyor ve yikandiktan sonra borde paket urunler yersem oluyor sizde dikkat edin bir sure sonra anliyorsunuz disardan birsey yedimmi uyuz gibi oluyor
Bir bilem banada söylesinya. Doktora geldim kaşıntılardan eser kalmadı resmen. Akşam kanatmıştı halbuki bacaklarımıbu kaşıntı neden özellikle geceleri ?
Aynen canim bundan 8 yıl önce kızımda hep prima kullandım.cok memnunum.sadece 1 kere prima bulamayınca molfix almıştım.kizim ilk kez o zaman pişik oldu.acaba boşmuş müdür bu kadar yıldır prima ...neden prima düşünmüyorsun diye sorsam? şuan çok olumsuz yorumlar geliyor primadan şaşkınım. oğluma kullandım sorun yaşamadım ama aradan 7 yıl geçti
Yaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacakSelam kizlar taşları böyle süslemeyi düşünüyorum.sadece ip yerine cicekler gelecek ama onlar daha gelmedi.nasıl heycanlı
Canım ben aktarmak istiyorum zaten çok şükür pek sıkıntım yok. Bebekten sonraya aktarmak maddi olarak da rahat olacağım bebekten sonra çalışsam bile bebeğimle daha çok zaman geçirmiş olurum böyleceIzin isini ne yapacaksiniz arkadaslar cok kararsizim 5 haftayi aktarayim mi aktarmayayim mi diye
Bunlar da çok guzelmis canımYaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacak
Yaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacak
Hastanede gelenlere vermek icin bu kutulardan aldim 50 tane lokum yada cikolata konulacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?