2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 numarayı ne kadar süre kullanmıştın ilk doğumunda iki paket almak yeterli olur mu?

Üç yumurta miSen bebeğe kilo aldıracağım derken kendin şişmeyesin

100 adet huggies aldım şimdilik. Duruma göre değişiklik yapabiliriz. Ama prima kullanmayı düşünmüyorum

neden prima düşünmüyorsun diye sorsam? şuan çok olumsuz yorumlar geliyor primadan şaşkınım. oğluma kullandım sorun yaşamadım ama aradan 7 yıl geçti

Kızlar bebek bezini de sanki abartıyorsunuz.marketler ayağımızın altında.gönderiveririz eşleri alırlar.bir de bebeğinizin kilo alımı da önemli.bezler küçük gelebilir büyük gelebilir.bir paket yeterli bence.her iki kızımda da 1 er paket aldım.hem bebiş sevmeye de bilir.alternatif düşünün ama almayın bence.boşa masraf edersiniz.

Sling neydi? Konak şampuanını bence ihtiyaç olursa alırsın. Banyo ayağı ne olaki:) nasılda özeniyorsun ya seni gördükçe mutlu oluyo insan :) küvet e bebekte var set yapabiliyorsun 100tl bile tutmuyor. Buhar makinasına yazın ihtiyaç olmaz zaten kışın alıcam ben

Canım hiç uğraşma birşey yiyip etmekle olmuyor. Bençmkide göstermiyor sürekli suratı dayıyor plesantaya yada duvara elide yüzünde. Kenardan ucundan görürsek anca oda çok kötü çıkıyor

Kasinti bendede var kizlar dr cok dayanilmaz olursa ilac veririm dedi ozellikle geceleri oluyor ve yikandiktan sonra borde paket urunler yersem oluyor sizde dikkat edin bir sure sonra anliyorsunuz disardan birsey yedimmi uyuz gibi oluyor
Dışarıdan hiçbirşey yemiyorum resmen canımya. Dışarı çıkarsakta anca balık et tabuk tüketiyorum. Doktor ilaç verdi test yaptıracağım birkaç tanede

neden prima düşünmüyorsun diye sorsam? şuan çok olumsuz yorumlar geliyor primadan şaşkınım. oğluma kullandım sorun yaşamadım ama aradan 7 yıl geçti
Aynen canim bundan 8 yıl önce kızımda hep prima kullandım.cok memnunum.sadece 1 kere prima bulamayınca molfix almıştım.kizim ilk kez o zaman pişik oldu.acaba boşmuş müdür bu kadar yıldır prima ...

Selam kizlar taşları böyle süslemeyi düşünüyorum.sadece ip yerine cicekler gelecek ama onlar daha gelmedi.nasıl heycanlı
Yaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacak

Eklentiler

• IMG_7255.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_7256.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 97
Izin isini ne yapacaksiniz arkadaslar cok kararsizim 5 haftayi aktarayim mi aktarmayayim mi diye
Canım ben aktarmak istiyorum zaten çok şükür pek sıkıntım yok. Bebekten sonraya aktarmak maddi olarak da rahat olacağım bebekten sonra çalışsam bile bebeğimle daha çok zaman geçirmiş olurum böylece

Yaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacak
Bunlar da çok guzelmis canım benimkiler magnet seninkiler biraz daha buyuk galiba degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…