canım harıkaymıs bunlar cok begendım. nerden aldın ?
Valla bence bozmuş hayret bişey bende şaşkınım yeğenim kullanıyır taşıyor çişler dışarı bezi çöpe atarken sarardık ya o zmn çiş damlıyor yani içindeki maddesi iyi değil galiba bende 8 sene önce kullandım çok çok memnundukAynen canim bundan 8 yıl önce kızımda hep prima kullandım.cok memnunum.sadece 1 kere prima bulamayınca molfix almıştım.kizim ilk kez o zaman pişik oldu.acaba boşmuş müdür bu kadar yıldır prima ...
Yumurta şişmanlatmazki protein oÜç yumurta miSen bebeğe kilo aldıracağım derken kendin şişmeyesin
Aklımdan geçen soruyu sormuşsun neden prima değilneden prima düşünmüyorsun diye sorsam? şuan çok olumsuz yorumlar geliyor primadan şaşkınım. oğluma kullandım sorun yaşamadım ama aradan 7 yıl geçti
Hepsiburada.com :) 300 tllik alisveris yaptimdabunlar tanesi 0.40. 50 tane aldim ben hastanede ve kalirsa evime gelenlere vermeye. Açık vaziyette geliyor kendin birlestiriyorsun ama zevkli birsey :)
canım senin çok fazlaymış yaBir bilem banada söylesinya. Doktora geldim kaşıntılardan eser kalmadı resmen. Akşam kanatmıştı halbuki bacaklarımı
Baya bozmuş o zaman.peki hangisini alsak yeni anneler yada bu konu da bilgisi olanlar bizi bilgilendirsin.bizim bilgiler eskimiş deseneValla bence bozmuş hayret bişey bende şaşkınım yeğenim kullanıyır taşıyor çişler dışarı bezi çöpe atarken sarardık ya o zmn çiş damlıyor yani içindeki maddesi iyi değil galiba bende 8 sene önce kullandım çok çok memnunduk
Cok guzelmis canım ne kadardıHastanede gelenlere vermek icin bu kutulardan aldim 50 tane lokum yada cikolata konulacak inşallah :)
Tanesi 0.40 dı. Ben 50 tane aldım 20 tlye :)Cok guzelmis canım ne kadardı
Tanesi 0.40 dı. Ben 50 tane aldım 20 tlye :)Cok guzelmis canım ne kadardı
http://www.hepsiburada.com/mevlut-sekeri-kutusu-sevimli-ev-kirmizi-catili-p-HBV0000009M26hangi bölümdeler peki canım. acık gelsın ya bunlarla ugrasmak cok keyıflı :)
Valla benim tanidigim israrla huggies öneriyor yenidoğanda. En kucuk o imiş tam sariyormuş bebeği. Ama sonra primaya geçmiş o. Ben geçmicem :)Baya bozmuş o zaman.peki hangisini alsak yeni anneler yada bu konu da bilgisi olanlar bizi bilgilendirsin.bizim bilgiler eskimiş desene
İnşallahÇok ciciler canım sağlıkla dağıtmak nasip olsun
Teşekkürler canım cok güzeller insallah ogunleride gormek nasip olsun
canım çok tatlı olmuş bende siparis verip yapıcam inşallah .Selam kizlar taşları böyle süslemeyi düşünüyorum.sadece ip yerine cicekler gelecek ama onlar daha gelmedi.nasıl heycanlı
çok tatlılar kız çocuklarınin hazırlığı da ayrı bir tatlı oluyor maşallah. Tanesi ne kadar cnmYaaa nasıl tatlılar. Bizim babamızda bundan beğenmiştim ama ben şunu beğendim. Somon rengi olacak 2.resimdeki gibi süslenecek rengide 2.deki gibi olacak
Aynen canim bundan 8 yıl önce kızımda hep prima kullandım.cok memnunum.sadece 1 kere prima bulamayınca molfix almıştım.kizim ilk kez o zaman pişik oldu.acaba boşmuş müdür bu kadar yıldır prima ...
Birincisi bende cok olumsuz yorum okudum. İkincisi bana gore gereksiz pahali yani mama falan olsa yicek dersin parasina bakmazsin. Birde prima kullanidigi zaman baska bezlere karsi alerji olustugunu duydum. Hastanede kendi bezimizi vericem once prima falan takmasinlar
sweetwitch01
Valla bence bozmuş hayret bişey bende şaşkınım yeğenim kullanıyır taşıyor çişler dışarı bezi çöpe atarken sarardık ya o zmn çiş damlıyor yani içindeki maddesi iyi değil galiba bende 8 sene önce kullandım çok çok memnunduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?