2.5tlye anlaştım canım biraz pahalı ama napalım ilkkez anne olucam heyecanlar heyecanlar :) şaka biyane hediyeliklere ne çok para gidiyor ben mi öyle düşünüyorumcanım çok tatlı olmuş bende siparis verip yapıcam inşallah .
çok tatlılar kız çocuklarınin hazırlığı da ayrı bir tatlı oluyor maşallah. Tanesi ne kadar cnm
O neki hamilelik kaşıntısı mı? Sanırım o çünkü bugünkü değerlerde hiçbirşey yoktu. Yarın diğer testleri yaptıracağım bakalımInsallah gecici birseydir canim kolestaz olmasinda ondan cok cekti arkadasim gece gunduz kasinip durdu dogurunca gecti gitti
Yaa senin 88 günün kalmış hatta bugünde bitti 87 maşallah size :) biz daha yeni ikili rakamlara düştük çok özendim sana :)Benim oğlum da hiç göstermedi yüzünü her seferinde çok ugrastik cumartesi günü kontrol var bakalım gösterecek mi arkadaşımın 9 ay hiç gostermemisti inşallah öyle olmaz.
Ablamın 34üncü haftada 1.5-2hafta geri çıkmıştı. 2 hafta bolbol protein yedi. Kemik suyu içti bolbol kilo aldı ama yanlış ölçümdende oluyor.Arkadaşlar bugun doktora gittim devlet hastanesi 26 haftalık olması gerekirken 24 ölçtü bu aylarda geriden gelmesi normal değil dedi özele gittik hemen. Fl sini 25 hafta baş çevresini 24 göbk çevresini 23 hafta olarak ölçtü böyle olan var mı düzelecek birşey mi çok korkuyorummmmmm yemene dikkat et dedi canım çok sıkılıyooorrrrrr
Buğday ekmeği zaralı mı ki?Diyet yapmaya çalışıyorum pirinç patates buğday ekmeği filan kestim baya şekerli şeyler de yemiyorum günlük 40 dk yürüyorum bende düzelmez olur mu ilk zamanlar 180 üstü çıkarken dün 127 çıktı ondan önce de hep sınırda çıkıyordu 140 civarına geldik şükür toparladik cumartesi doktora gidicem bakalım ne dicek beslenmesini çok merak ediyorum kilo aldımı bebek diye.birde yemekten sonra uyurum ağırlık çökerdi hiç eser kalmadı o hallerden.
Aa hatırladım şimdi ben ablamın kangurusunu alacağım. Ebebektekilerde de gider yeri var kuzu. Buhar makinasında hangi marka almalı sıcak mı soğuk mu almalı araştırdın mı? Ablamda yeni doğum yaptı yoksa çok şey verecekti :) gecelik ondanda alıcam ama kendime de alayım diyorum birde pijama mecbur alıcam o yazın giyer kendinkini yarımkoldu aldığı çünküSlinge bak canim yeni dogana oneriyorlar.Bebek arabasi kullanmadigin zaman bebegi kendine sariyorsun,anne karninda gibi oluyor iste kangurunun yeni dogan versiyonu.Banyo ayagi dedigime bakma kuvet ayagi :)Buhar makinesi de 2. el al diyorlar yalniz tehlikeliymis bakteri tutuyormus,temizlige cok dikkat etmek lazim.Bakayim canim ebebege de kuvetin gideri olsun,su bosaltma aparati olsun falan dedim.Onlarin da fiyati yuksek olunca 2. ele bakiyorum.Iyi bir urun olursa alabilirim.Ablan sana bir suru sey vermistir simdi.Senden onde biri olunca rahat olur ya :)Sen neden gecelik aliyorsun onunkileri giysene.
Canım hiç korkma benim pszar bi uyandım resmen sağ göğsümün altında yatıyo ve göbek deliğimin üstnde. İnan yukarıda olması daha zormuş bağırsağa ve mideye baskı yaptıkçaMerhaba kızlar bebeğin hareketlerini nerde hissediyosunuz? Yatarken göbek deliğinin oralarda ama özellikle ayakta ve otururken kasıklarıma vuruyo artık büyümüş olması lazım ne zaman çıkcak göbek deliğinin üstüne ??Erken doğacak diye korkuyorum
Evet canım birçok şey için arkadaşımın kuzenine denk geldim instagram sayfasıda var düşünürseniz
Canım bu doğru değil , ayrıntılıda doktorun bana ilk dediği şey "mesane boş değil , lavaboya gidin öyle bakalım" dı. Üstelik çok sıkışık değildim.
Sana doktor öyle mi dedi ?
Evet canim kasinti cikmasin insallah ast alt degerlerin normalmi biyokimyada bakiliyor canimO neki hamilelik kaşıntısı mı? Sanırım o çünkü bugünkü değerlerde hiçbirşey yoktu. Yarın diğer testleri yaptıracağım bakalım
Seyhanın el izi diye bak canım. Kadınlar klübünde arkadaşım yeliz yeni önerdi dersin yardımcı olur. Çokta uyguna yapıyor çewreye göre gerçektenGuzel olur en azindan fikir edinmis olurim daha hic bakmadim,sadece hatira olsun diye kendi ailelerimize yaptirayim diyorum,cok fazla hastaneye eve gelen olmaz cevremiz yok burada
Yarın onlara baktıracağım işte. Bugün cildiyeci safraya baktırdı kendi doktorumda ast alt istediEvet canim kasinti cikmasin insallah ast alt degerlerin normalmi biyokimyada bakiliyor canim
Hangi birini yaptırıyosun kız :) yoksa çeşit çeşit mi. Kokulu taş macerası demişsn ne oldu?Bende bu kecelerden yaptiriyorum kizlar bunlar ornek bakalim gelince nasil olucak etiket ve tullenecek.kokulu tas maceramdan sonra insallah hayal kirikligina ugramam :)
Evet ben de böyle biliyorum. Mesaneyi tümüyle boşalttırıyorlar.12 haftaya kadar mesane doluyken ıyı gorunuor.. 12 haftadn snra mesanenın bos olması gerek net gorunmesı ıcın:) yanı suan bizlern idrara sıkısık olmaya gerek yok
Barsaktaki gaz görüntü almayı engellermiş.mesanemiz boş olmazsa idrar torbası barsağı ileri itip görüntü almayı kolaylaştırılmış.zaten bizim sıkışıklığımız da azıcık bi idrarla oluyor.eskiden olsa torbamız dopdolu olurdu ama şimdi hemen dolu hissediyoruz.idrar torbasının tamamen boş olmaması gerekiyormuş.Canım bu doğru değil , ayrıntılıda doktorun bana ilk dediği şey "mesane boş değil , lavaboya gidin öyle bakalım" dı. Üstelik çok sıkışık değildim.
Sana doktor öyle mi dedi ?
ben 15. haftada mesanamı bosaltıp gırmıstım dr net goremıyorum keske lavaboya gıtmeseydın demıstı sonra mutlaka abartlı olmadan sıkısık oldum ve hep çok netti muayeneler ayrıntılıda da sıkısıktım sukur hızlı gectı herseyi net gordu dr um bende sıkısık daha ıyı dıye bılıyorumBarsaktaki gaz görüntü almayı engellermiş.mesanemiz boş olmazsa idrar torbası barsağı ileri itip görüntü almayı kolaylaştırılmış.zaten bizim sıkışıklığımız da azıcık bi idrarla oluyor.eskiden olsa torbamız dopdolu olurdu ama şimdi hemen dolu hissediyoruz.idrar torbasının tamamen boş olmaması gerekiyormuş.
Canım ben yürüyüş bandında yürüyorum eğer dediğin gibi sancı sertleşme gibi birşey olursa hızımı düşürüyorum açık havadada yürüyorsan yavaş yürüyebilirsin veya dinlene dinlene yürü önemli olan yürümek değil miÇoğunluk huggies tercih edecek galiba bende ondan almaya karar verdim. Bide yürüyüş yapan arkadaşlar yarım saat 45 dk yürüdüğünü söylüyor. Dinlenmeden mi yürüyorsunuz? Ben yürüyüşe başladıkdan yaklaşık 15-20 dk sonra karnımda sertleşme gibi kasılma gibi bişey hissediyorum. Biraz dinlenip öyle devam ediyorum. Benim gibi sorun yaşayanınız var mı?
Seyhanın el izi diye bak canım. Kadınlar klübünde arkadaşım yeliz yeni önerdi dersin yardımcı olur. Çokta uyguna yapıyor çewreye göre gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?