2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 20.haftada ayrıntılıya gittiğimde doktor göbek deliğinin 2 parmak üstüne çıkmış demişti ama bende kasıklarda hissediyorum bence meydanı boş buldu içerde haldur huldur geziyor 30 dan sonra sıkışır gezemez o kadar diye düşünüyorum

Günaydın kızlar.

Bez konusunda iki paket sleppy almıştım ama iki haftadır yoğun araştırmalar sonucu yikanabikir beze karar verdim. Iyice baktım ettim ve arkadaşım dikecek inşallah

Günaydın Herkese..
Gündüz cok az hareket edince bende endiselendim kızım nerdesin gel diye diye kız bi geldi gece yarisina kadar uyumadi kipir kipir :)) Ne saga ne sola bi turlu uyutmadi beni. Neyse hareket etmemesinden iyidir.. Resmen elimin altinda dolandi durdu ayaciklarini oksadim

Günaydın kızlar.. Benim kramplar başladı bu gece kramp yüzünden uyuyamadım. Bacağım fena adım atamıyorum. Magnesyum içemiyorum verdiğini doktorun alerji yaptı. Bugün magnezyum diasporal alacağım eczaneden başka çarem kalmadı doktora sormadım ama oğlumda kullanmıştım o ilacı. Sorun olacağını sanmıyorum.

Bazen müziğin ritmine kapılıp hızlanıyorum galiba farkına varmadan ondan olabilir Dinlenince geçiyor ilk olduğunda çok korkmuştum ama demek ki normal.

Günaydın kızlar bebek bezleri konuşulmuş ben hiç bu konuya bakmamıştım..bir arkadaşım prima premium care tavsiye etmişti 2 bebeğine de ondan kullandı, 2-3 yıldır yani yeni kullananlardan..kafam karıştı huggies ede bır bakayım

Kızlar dun yuruyusteyken asiri bir akintim oldu. Eve geldigimde bir baktim pantolonuma kadar islanmisim. Yarim cay bardagi kadar bir islaklik. Doktora gitmadim ama kafama takildi. Doktora msj attim gelmeme gerek var mi diye. Cevap bekliyorum simdi. Yasayan arkadaslari okumustum burda onemsemek istemedom ama aklimdan cikmadi dunden beri.

günaydın kızlar dün gece tam anlamıyla bir çileydi benim için. 7. aya girdik nerdeyse ama karnım davul gibi şişti taş gibi sertleşti. gece bir türlü uyuyamadım. sabah 7ye doğru biraz yumuşadı. o saatten sonra 1-1.5 saat anca uyuyabildim. şimdi de okula gidicem dersim var.. 3. dönem hep böyle mi geçiyormuş acaba..

Kasıklara da vuruyor üste de vuruyor bayağı büyüdüler artık :)

Oyy oyy 8. ay yataktan çıkamayacağız desene :)

2.5tlye anlaştım canım biraz pahalı ama napalım ilkkez anne olucam heyecanlar heyecanlar :) şaka biyane hediyeliklere ne çok para gidiyor ben mi öyle düşünüyorum
Çok gidiyor canım kendim yaptığım halde daha önceki elimde olan malzemeleri saymazsam 600 tl gidecek.Dışarıdan alsam 2500 den aşağı olmazdı.

B
Ablamın 34üncü haftada 1.5-2hafta geri çıkmıştı. 2 hafta bolbol protein yedi. Kemik suyu içti bolbol kilo aldı ama yanlış ölçümdende oluyor.
Bende eve gider gitmez hemen kemik suyu içeceğim doktorun soyledıgı bu haftalarda beklenmeyen gerilik diyor bu geriliği 30. Haftalardan sonra bekliyoruz bebek büyüdüğü için dedi ondan telaş yaptım

Günaydın kızlar.

Bez konusunda iki paket sleppy almıştım ama iki haftadır yoğun araştırmalar sonucu yikanabikir beze karar verdim. Iyice baktım ettim ve arkadaşım dikecek inşallah
Neden yıkanabilir bez düşünüyorsun?Şu an bezlerin kalitesi çok yüksek olduğundan bebek altına yapınca rahatsızlık hissetmiyor bu da tuvalet eğitimini geciktiriyormuş.9.ayda sonra ben de rahatsızlık hissetmesi için farklı arayışlara girebilirim.4 yaşında tuvalet eğitimini tamamlayamayan çocuklar var.İnşallah 9. aydan itibaren bir ritüel,tuvalet rutini oluşturmaya başlayacağım.1-1,5 yaş civarı da alıştırırım tuvalete,bakalım biraz da ona bağlı.

İnşallahhhhh dualarınızı bekliyorum lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…