- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Chicko tırnak ve saç setinin mavisini aldım ben de:)Sanırım avent cam biberon ve emzik de aldın.Biberonun yanında emzik hediye göndermişlerdi bana.Bir de yeni doğan aldım.Medela kaşık biberon aldım bir de yeter umarım.O beyaz ok yazan şeyler ne?Bunlarda bugun gelenler :) beşiğimizde geliyor yoldaymiş. İnşallah kuzum saglikla huzurla uyusun
Evet iki gündür durgunuz.31. haftadan sonra hareketler sayılıyordu di mi?Biz de bugün seker yuklemesi yaptirdik sonuclari bekliyoruz. Aç açına beklemek zormus baya yordu beni. Kizlar sizin de bebislerin bazi gunler az hareket ettigi oluyor mu?
Bunlarda bugun gelenler :) beşiğimizde geliyor yoldaymiş. İnşallah kuzum saglikla huzurla uyusun
Hangi site canım kendi sitesimicok guzeller canım ıyı gunlerde kullanın ıns. ben de sımdı mothercare bakıyorum sepette %20 ındırım var. baya uyguna gelıyo bı cok sey. indirim üzerine tekrardan ındırım uyguluyo. bence bi bakın derim kızlar
Hangi site canım kendi sitesimi
Ne demek canım. Haklısın bendede farklı deil ne alacağım ne yapacağım bendede karışıyor bazenTesekkurler yellu bi bakayimm unutmazsam,o kadar sey var ki kafamda bazen ortalik karisiyor
He anladım :) bende sürekli tam tahıllı ya da buğday ekmeği alıyorumda şaşırdım:)Beyaz ekmegi kastetmek istemiştimgenel olarak ekmek yemeyi çok azalttım
Olsun canalrı sağolsın yeterki analarını babalrını üzmeden sağlıkla gelsinlerÇok gidiyor canım kendim yaptığım halde daha önceki elimde olan malzemeleri saymazsam 600 tl gidecek.Dışarıdan alsam 2500 den aşağı olmazdı.
Hiç dert etme bak gör 2 hafta sonra toplamış olacak. Benimkide biraz zayıfça gibiydi eminim toplamıitır. Stres yapıp yawrunuda etkilemeB
Bende eve gider gitmez hemen kemik suyu içeceğim doktorun soyledıgı bu haftalarda beklenmeyen gerilik diyor bu geriliği 30. Haftalardan sonra bekliyoruz bebek büyüdüğü için dedi ondan telaş yaptım
Ne mutlu kuzum sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde sezeryan olacağından beklenen zaman 3-7temmuz. Yani aslında benimde 90altına düştü sayılır. Bende 27.haftama girdimCanim cok sagol doktorumun takibine göre 28 haziran gözüküyor doğumum 84 gün kaldı sayılır heyecan dorukta bugün 29 haftaya girdim. Zaman hızla geçiyor valla bebeğimle en güzel Günlerimizi yaşıyoruz .
Günde 10kere hareket etmesini bekliyoruz demişti 11 gün önce doktorum canım. Sabah uyandığından gece uyuyana kadar bunu hesapla şimdilik cankm.Evet iki gündür durgunuz.31. haftadan sonra hareketler sayılıyordu di mi?
Hangi site canım kendi sitesimi
Insan kendini kaptiriyor zaten:)herseyi alası geliyorevet canım aventın emzıgı varya 28 lıraya dusuyo bu ıkılı olan. ben baya bısı ekledım sepete gaza gelıp sımdı de alsam mı almasam mı kararsızımabartıyomuyum acaba dıyorum bı yandan da :)
Fiyatlar cok iyiymis bu emzik icin cok guzel yorumlar yapiliyor bende alsammi acaba diye dusunuyorumEki Görüntüle 1977819 Eki Görüntüle 1977820 Kızlar ben de bunları aldım:) bana uygun geldı baya fıyatları bır de bazı kıyafetlere yuzde 20 ındırım uyguladı. burdaki fıyatlar ındırımsız hallerı
Fiyatlar cok iyiymis bu emzik icin cok guzel yorumlar yapiliyor bende alsammi acaba diye dusunuyorum
Çoğu şey de kalmamış zaten.dün bakmıştım hatta 0 3 ay body alacaktım sonra alırım dedim.şimdi beden kalmamışcanım yanlıs soyledım her urunde extra %20 ındırım yoksecılı urunlerde varmıs heyecan yaptım bı an kacırmısım o detayı. emzıkte bıberonda falan ındırım olmuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?