2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlarda bugun gelenler :) beşiğimizde geliyor yoldaymiş. İnşallah kuzum saglikla huzurla uyusun
Chicko tırnak ve saç setinin mavisini aldım ben de:)Sanırım avent cam biberon ve emzik de aldın.Biberonun yanında emzik hediye göndermişlerdi bana.Bir de yeni doğan aldım.Medela kaşık biberon aldım bir de yeter umarım.O beyaz ok yazan şeyler ne?

Bunlarda bugun gelenler :) beşiğimizde geliyor yoldaymiş. İnşallah kuzum saglikla huzurla uyusun

cok guzeller canım ıyı gunlerde kullanın ıns. ben de sımdı mothercare bakıyorum sepette %20 ındırım var. baya uyguna gelıyo bı cok sey. indirim üzerine tekrardan ındırım uyguluyo. bence bi bakın derim kızlar

Hangi site canım kendi sitesimi

Çok gidiyor canım kendim yaptığım halde daha önceki elimde olan malzemeleri saymazsam 600 tl gidecek.Dışarıdan alsam 2500 den aşağı olmazdı.
Olsun canalrı sağolsın yeterki analarını babalrını üzmeden sağlıkla gelsinler

B

Bende eve gider gitmez hemen kemik suyu içeceğim doktorun soyledıgı bu haftalarda beklenmeyen gerilik diyor bu geriliği 30. Haftalardan sonra bekliyoruz bebek büyüdüğü için dedi ondan telaş yaptım
Hiç dert etme bak gör 2 hafta sonra toplamış olacak. Benimkide biraz zayıfça gibiydi eminim toplamıitır. Stres yapıp yawrunuda etkileme

Ne mutlu kuzum sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde sezeryan olacağından beklenen zaman 3-7temmuz. Yani aslında benimde 90altına düştü sayılır. Bende 27.haftama girdim

Fiyatlar cok iyiymis bu emzik icin cok guzel yorumlar yapiliyor bende alsammi acaba diye dusunuyorum

Ben en uygun burda gordum canım aldım ama bebeklerın ne yapacagı bellı de olmuyo en ısı olsun dıye alıyosun gıdıyolar bes lıralık bakkal emzıgını kabul edıyolar :) ıns bebısım sever bu emzıgı.

canım yanlıs soyledım her urunde extra %20 ındırım yok secılı urunlerde varmıs heyecan yaptım bı an kacırmısım o detayı. emzıkte bıberonda falan ındırım olmuyomus
Çoğu şey de kalmamış zaten.dün bakmıştım hatta 0 3 ay body alacaktım sonra alırım dedim.şimdi beden kalmamış neyse yine girer indirime heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…