- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Tamam kolay gelsin şimdidenohh iyi ki sormuşum. tekrar teşekkür ederim. bitince gösteririm :)
Ayni sorunlar bendede var alt karnimda agri ve sertlesme 1gece hastanede yattim neden oldugu belli degil simdide evde yatiyorum bi gitmende fayda var doktora
Alpicim beni de erkek ekler misin :)Yok canim hemen ekliyorum senin prenseside 60.kiz olduk :)))
Maşallah canımmm :)Biz dr.dan geldik kızlar
Çok şükür herşey yolundaymış eşi suyu kızım iyiymiş büyümüş kocaman olmuş,
1258grmış, ilk defa yüzünü görebildik ya inanamadım çok güzeldi
doğum pozisyonunu almış, kafası aşağıda olduğu için uzun süre ayakta kalınca baskı yapıyormuş normalmiş,
Karıb kasılmalarımı sordum günde 3/4 kere olması artık beklenen birşey dedi, yorgunluk ve suyu az tüketmek tetikliyormuş aklınızda olsun,
Günde en az 15dk hafif tempo yürüyüş önerdi,
en az 2yumurta ile kahvaltı ve
mutlaka bir öğün protein içerikli yemek önerdi,
bu zamanlarda kalsiyum alımı çok önemliymiş, günlük yoğurt süt tüketimime özen göstermemi istedi,
bol bol sola yatıp yoruldukça sağa dönmem gerekiyormuş, artık kesinlikle sırt üstü mecbur kalmadıkça yatma dedi, hatta ultrason sırasında bir an kalp atımı yavaşladı, ben tedirgin olunca sırt üstü yattığından dedi,
Uzun yazdım ama bizde haberler böyle
Dr teyzemizi değiştirdik yenisini sevdik onunla doğum planlıyoruz, birde artık bizi 3haftada bir çağırdı ben çok mutlu oldum
Azıcık da alışveriş yaptım güzel haberleri duyunca
Ya sorma bende gireceğini hissettiğim anda bacağımı oynattım ettim ama kurtaramadım çok acıdı. Oy bundan büyük hediye mi var ne güzelgünaydın canım beni de kramplar arada bi yokluyo cok hafıf ve genelde gerınme hareketi yaparken oluyo. ama bı defa cok acı bı sekılde yasadım o krampı felaket bı agrıydı. krem girdiğinde bacagını uzat ve ayagını düz yere basıyomus gıbı tut gecıyo hemen. eşim öyle geçirfi benim krampımı ben de kramp gireceğini anladıgım gıbı öyle yapıyorum baslamadan gecıyo.
bu arada biz doğum günümü miniğim 6 haftalıkken kutlamıstık en güzel hediyeyi bana kalp sesini dinleterek vermişti meleğim :)
Canım sıcak kötü olmazmı damarlar genişliyo şu zamanlar. Zaten varisim olacak diye ödüm kopuyorgeçen hafta yaşadım onu 2 kere üst üste girdi çok fenaydı. sürekli kolonya sürüp sardım bacağımı. sıcak tutunca rahatladım üstüne tam basamasam da yürüyebildim hatta oğlanı okula da götürdüm. sıcak tutmak lazım dayanabileceğin sıcaklıkta bacağını yıkayabilirsin canım. zor valla geceleri ara ara girecek gibi oluyor hala tedirgin oluyorum. ilkinde de çok yaşadım bunda da başladı..
Ay sorma en tatlı yerinde hemde. Ondan sonra sıkıysa yat kalktım hemen mıncırdım ovaladım şimdi biraz hassasiyet var daha öncekiler gibi değil şükürHele uykunun en tatlı yerinde giriyor ya o kramp oturup ağlayasım geliyor. Yatağın içinde tepiniyorum resmen bazen kalkıp direkt soğuk suya tutuyorum o biraz rahatlatıyor allah yardımcımız olsun
bu hafta ben öyle oldum yemeği yiyince hayat bitiyo ölüyorum yorgunluktan ve her iş bana bakıyo daha süslemeleri hazırlamaya yeni başladım her akşam ayrı bir aksiyonum var ama yapacak dermanım yok
Hamile kulotu çok iyi çok memnunum ben medium aldım ama doğuma ufak gelir large alacağım, beli yuksek oldugu icin ameliyat yerine gelmez ve korur diye düşünüyorum karnı usutmemek lazım, gerçi ben ikiz gebeyim sezeryan olacağım sizinki normal olur inşallah.Depend benim listemde de var bi kaç tane büyük boy slip tarzı aldım. hamile külotlarında da bedene çok kararsız kaldım. Birde kullanışlı olur mu bilemediğim için size sorup öyle devamını alayım dedim
Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş canım ondan olurmuşBen daha hiç sertleşme yaşamadım ya da yaşadım ama anlamadım.Nasıl bir şey de bilmiyorum,olursa anlamam.C.ertesi dr a gideceğim.Ona sorarım artık.Bebek neden kasılıyor acaba?
Ya sorma bende gireceğini hissettiğim anda bacağımı oynattım ettim ama kurtaramadım çok acıdı. Oy bundan büyük hediye mi var ne güzel
Biz dr.dan geldik kızlar
doğum pozisyonunu almış, kafası aşağıda olduğu için uzun süre ayakta kalınca baskı yapıyormuş normalmiş,
Karıb kasılmalarımı sordum günde 3/4 kere olması artık beklenen birşey dedi, yorgunluk ve suyu az tüketmek tetikliyormuş aklınızda olsun,
bu zamanlarda kalsiyum alımı çok önemliymiş, günlük yoğurt süt tüketimime özen göstermemi istedi,
bol bol sola yatıp yoruldukça sağa dönmem gerekiyormuş, artık kesinlikle sırt üstü mecbur kalmadıkça yatma dedi, hatta ultrason sırasında bir an kalp atımı yavaşladı, ben tedirgin olunca sırt üstü yattığından dedi,
Dr teyzemizi değiştirdik yenisini sevdik onunla doğum planlıyoruz, birde artık bizi 3haftada bir çağırdı ben çok mutlu oldum
Gözğn aydın tatlım maşallah kızına tosbik olmuş cidden :) verdiğin bilgiler içinde çok saol tatlım :)Biz dr.dan geldik kızlar
İnşallah seneye birlikte üfleyeceksiniz kuzum :) kullanıyoum magnezyum ama gün aşırı. Bir gün kalsiyum birgün magnezyum olarak. Ama cumartes kontrolümüz var doktorumuza söylicem belki arttırıraynen canım en büyük hediye bana Rabbim'den geldi. bundan sonrakileri de inş. kızımla beraber kutlıycaz
magnezyum kullanıyomusun bu arada canım. ben aldım bı ılac ama cok buyuk yutarken mıdem bulanıyo ıcemedımsırt ve kalca agrılarım tavan yapmıs durumda sırtımı ancak sırt ustu yatınca rahatlatabılıyorum ama bu sefer de bebek ıcın ıyı degıl napcagımı bılemıyorum
Ben bimden orta boy depend aldım. Arkadaş ben hasta bezi kullandım kalın iyi oluyor dedi. onu da alacağım galiba.Depend benim listemde de var bi kaç tane büyük boy slip tarzı aldım. hamile külotlarında da bedene çok kararsız kaldım. Birde kullanışlı olur mu bilemediğim için size sorup öyle devamını alayım dedim
Canım sıcak kötü olmazmı damarlar genişliyo şu zamanlar. Zaten varisim olacak diye ödüm kopuyor
Bende progestan kullaniyorum ve surekli yatıyorum cuma gunu kontrole cagirdi doktor tekrar nst ye bagliycak agrim suan yok ama ayaga kalktigimda sertlesiyor karnim allah yardımcımız olsun insallahBende de iki gündür karında sertlik var, dün pembe kahve bir akıntı geldi, hemen doktora gittim, ultrasonda herşey normaldi, progesteron verdi fitil gibi kullanıyorum ve yatıyorum. Kasılma günde 8i geçerse mutlaka hastaneye gelin dedi. İçim içimi yiyor ama kendimi telkin edip duruyorum. Siz de bir doktora görünseniz iyi olur bence de.
Hım anladım tatlım deneyeyim mutlaka ozaman bende çok saol canımbana kramp çok girer canım. ilk hamileliğimde de oldu kramplar. haşlak değil tabii bi tık daha sıcak su ılıktan. zaten internette de hep diyor sıcak tutun diye. sardım kolonya sürüp o da çok rahatlatıyor. kantoron yağı ile masaj yaptırdım önce girdiğinde ilk.
Hım anladım tatlım deneyeyim mutlaka ozaman bende çok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?