2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah güzel günler hepimizin olsuunnn

Canım aynı durum bende de var, öğleden sonra şeker krizine giriyorum..insan suya kanar bende şekere kanıyorum. tatlı herşeye...şeker yükleme, açlık kan şekeri vs. onlar da iyi çıktı anlamadım...doktora dedim ben şeker yemek istiyorum sürekli die,..."abartma dedi..sakın çok kilo alma dedi..3 ay kaldı her ay 1.5 kilo alman lazım bunu geçmeni istemiyorum dedi bana"....

Ayy canım aynı bendr öyleyim ya. Acayip şeker istiyorm. Şeker yüklemesi yapmadık daha. Umarım bende dr birşey çıkmaz.. kilo meselesine gelirsekk aynısını doktor banada dedi :)

Kızlar bende nerdeyse bebek alışverişini bitirdim bi kaç iç çamaşırı kaldı kendim için. Pazar günü lohusa pijama işini ve hallettim.Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diyerekten bu pijama takımını aldım Külot olarak hamile için olanları mı tavsiye edersiniz? Hangi tür alacağıma karar veremedim. Emzirme sütyenlerini de nbb aldım kumaşı çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• 45215835.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 84
Nbb hamile kulodu aldim şuan giyiyorum 3 tane almiştim toplamda bi beş tane daha alip ikisini şimdiye 3 ünü de doğuma saklamayi dusunuyorum. Birde sanirim tek giyimlik depend kulot alcam

Pijamani cok begendim.gule gule kullan. Markasi, modeli var mi? Yada netten mi aldin magazadan mi?

Ben de rastgele lcw de denk geldim gri bir lohusa geceligi yandan acmali ustu. 25 tl idi. Ve ic gostermeyen falan hosuma gitti. Ozellikle ucuz olmasi:))

Nbb hamile kulodu aldim şuan giyiyorum 3 tane almiştim toplamda bi beş tane daha alip ikisini şimdiye 3 ünü de doğuma saklamayi dusunuyorum. Birde sanirim tek giyimlik depend kulot alcam
Depend benim listemde de var bi kaç tane büyük boy slip tarzı aldım. hamile külotlarında da bedene çok kararsız kaldım. Birde kullanışlı olur mu bilemediğim için size sorup öyle devamını alayım dedim

Lcw den bende baktım o geceliğe ama beden kalmamıştı alamadım. Bende de factodan normal bir gecelik aldım 25 tl'ye doğum öncesi giymek için Feyza marka 2240 kodu ben mağazadan aldım ama netten satışı da var

Canım ben Gazzal baby cotton kullandım Resmini de ekliyorum youtube da örgü videoları da var. ben büyük ördüğüm için biraz fazla gitti. iplerim de 50 gr. dı her renkten neredeyse 5 bobin bitirdim
cnm merhaba. seninkinden yapmaya karar verdik. battaniyenin boyutu kaça kaç oldu acaba? ben de çok küçük istemiyorum zaten. ona göre ip sipariş vercem. çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

cnm merhaba. seninkinden yapmaya karar verdik. battaniyenin boyutu kaça kaç oldu acaba? ben de çok küçük istemiyorum zaten. ona göre ip sipariş vercem. çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Canım benim eni 100 boyu 105 cm oldu . Gazzal baby cotton 50 gr 225 mt iplerden her renkten 3 adet toplamda 9 tane yumak kullandım.Bide kenar yaptım çiçekli yaklaşık yarım yumakta ondan harcadım. Daha önce 5 bobin demişim ama şimdi aldığım siteden kontrol ettim yanlışlık olmasın diye düzeltme yapayım dedim

anladım canım çok teşekkür ederim. ne güzel kendin örmüşsün eline emeğine sağlık

aminn hepimizinki inşallah. şimdi sipariş veriyorum da mavi renk: 3430 yeşil: 3425 heralde kodları değil mi? ayy çok soru sordum hakkını helal et
Ne demek canım helal olsun tabiki de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Yeşil renk doğru ama mavi renk 3429 kodlu olanı kullanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…