- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Çok tatlı ya bayıldım, ananesinin ellerine sağlık.
Merhaba güzel anneler..
@Lemen geçmiş olsun canım umarım bebekte annesi de iyidir durumlarını bize de bildir. ortalama olarak 26 27 28. haftalardayız bebeklerimizin kilosu da 700 1000 arası olmalı. Değilse biraz araştırın arkadaşlar tedbir almakta fayda var.
Kramp benim çocukluğumdan beri sürekli yaşadığım bi olay. Üstüne basıp tek ayak üstünde zıplamayınca atlatamıyorum. Bi haftadir magnezyumu akşam yemeğinden sonra içmeye başladım geceleri daha rahat geçiyor.
Bir de size tavsiyem bu haftalardan itibaren vucudumuzun su oranını yüksek, tuz oranını da düşük tutun. Eğer benim gibi tuzlulara dayanamayanlardaysanız sigarayı bırakır gibi tuzu bırakın. Yoksa ödemlerle çok uğraşırsınız. ;
Karnımdaki sertliğin sebebininde bebeğimin yukarı doğru çıkmasına bağlıyorum sanki bu hafta birazdaha yukarda duruyor gerginlik ve şişliğin sebebi bu olsa gerek.
Bu arada P Prenseslale doğum günün kutlu olsun. Inşallah çok çok güzel yaşların olur ailenle birlikte
Kızlaaaar yardımmm !
Yaklaşık 2 haftadır doymuyorum. Şekere doymuyorum. İlla çikolata fln değil. Bal bile kaşıklamaya başladım. Sadece sabahları uyandığımda çok fena tatlı birşeyler yemek istiyorum. Yemesem halsizleşir gbi oluyorum.
Birde sol popom çok ağrıyor. Kalçadaki kemik. Ağlatıyor beni sol yanıma yatamıyorum 10 dk dayanabikiyorum ancak. Sızlar gbi ağrıyo. Diz kapağıma vuruyor. Sadece sol tarafımda oluyo. Sağıma biöe yatsam 20 dk snra sol tarafım ağrımaya başlıyo sızlıyo. Delirtiyor bni. Uykudan ağlayarak kalkmya başladm
Ayy canım aynı bendr öyleyim ya. Acayip şeker istiyorm. Şeker yüklemesi yapmadık daha. Umarım bende dr birşey çıkmaz.. kilo meselesine gelirsekk aynısını doktor banada dedi :)Canım aynı durum bende de var, öğleden sonra şeker krizine giriyorum..insan suya kanar bende şekere kanıyorum. tatlı herşeye...şeker yükleme, açlık kan şekeri vs. onlar da iyi çıktı anlamadım...doktora dedim ben şeker yemek istiyorum sürekli die,..."abartma dedi..sakın çok kilo alma dedi..3 ay kaldı her ay 1.5 kilo alman lazım bunu geçmeni istemiyorum dedi bana"....
Nbb hamile kulodu aldim şuan giyiyorum 3 tane almiştim toplamda bi beş tane daha alip ikisini şimdiye 3 ünü de doğuma saklamayi dusunuyorum. Birde sanirim tek giyimlik depend kulot alcamKızlar bende nerdeyse bebek alışverişini bitirdim bi kaç iç çamaşırı kaldı kendim için. Pazar günü lohusa pijama işini ve hallettim.Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diyerekten bu pijama takımını aldımKülot olarak hamile için olanları mı tavsiye edersiniz? Hangi tür alacağıma karar veremedim. Emzirme sütyenlerini de nbb aldım kumaşı çok hoşuma gitti.
Kızlar bende nerdeyse bebek alışverişini bitirdim bi kaç iç çamaşırı kaldı kendim için. Pazar günü lohusa pijama işini ve hallettim.Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diyerekten bu pijama takımını aldımKülot olarak hamile için olanları mı tavsiye edersiniz? Hangi tür alacağıma karar veremedim. Emzirme sütyenlerini de nbb aldım kumaşı çok hoşuma gitti.
Depend benim listemde de var bi kaç tane büyük boy slip tarzı aldım. hamile külotlarında da bedene çok kararsız kaldım. Birde kullanışlı olur mu bilemediğim için size sorup öyle devamını alayım dedimNbb hamile kulodu aldim şuan giyiyorum 3 tane almiştim toplamda bi beş tane daha alip ikisini şimdiye 3 ünü de doğuma saklamayi dusunuyorum. Birde sanirim tek giyimlik depend kulot alcam
Lcw den bende baktım o geceliğe ama beden kalmamıştı alamadım. Bende de factodan normal bir gecelik aldım 25 tl'ye doğum öncesi giymek içinPijamani cok begendim.gule gule kullan. Markasi, modeli var mi? Yada netten mi aldin magazadan mi?
Ben de rastgele lcw de denk geldim gri bir lohusa geceligi yandan acmali ustu. 25 tl idi. Ve ic gostermeyen falan hosuma gitti. Ozellikle ucuz olmasi:))
Ekledim isminide hemen ekliyorum
cnm merhaba. seninkinden yapmaya karar verdik. battaniyenin boyutu kaça kaç oldu acaba? ben de çok küçük istemiyorum zaten. ona göre ip sipariş vercem. çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinCanım ben Gazzal baby cotton kullandım Resmini de ekliyorum youtube da örgü videoları da var. ben büyük ördüğüm için biraz fazla gitti. iplerim de 50 gr. dı her renkten neredeyse 5 bobin bitirdim
Canım benim eni 100 boyu 105 cm oldu . Gazzal baby cotton 50 gr 225 mt iplerden her renkten 3 adet toplamda 9 tane yumak kullandım.Bide kenar yaptım çiçekli yaklaşık yarım yumakta ondan harcadım. Daha önce 5 bobin demişim ama şimdi aldığım siteden kontrol ettim yanlışlık olmasın diye düzeltme yapayım dedimcnm merhaba. seninkinden yapmaya karar verdik. battaniyenin boyutu kaça kaç oldu acaba? ben de çok küçük istemiyorum zaten. ona göre ip sipariş vercem. çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
anladım canım çok teşekkür ederim. ne güzel kendin örmüşsün eline emeğine sağlıkCanım benim eni 100 boyu 105 cm oldu . Gazzal baby cotton 50 gr 225 mt iplerden her renkten 3 adet toplamda 9 tane yumak kullandım.Bide kenar yaptım çiçekli yaklaşık yarım yumakta ondan harcadım. Daha önce 5 bobin demişim ama şimdi aldığım siteden kontrol ettim yanlışlık olmasın diye düzeltme yapayım dedim
Sağol canım İnşallah sağlıcakla kullanmak nasip oluranladım canım çok teşekkür ederim. ne güzel kendin örmüşsün eline emeğine sağlık
aminn hepimizinki inşallah. şimdi sipariş veriyorum da mavi renk: 3430 yeşil: 3425 heralde kodları değil mi? ayy çok soru sordum hakkını helal etSağol canım İnşallah sağlıcakla kullanmak nasip olur
Ne demek canım helal olsun tabiki de yardımcı olabildiysem ne mutlu banaaminn hepimizinki inşallah. şimdi sipariş veriyorum da mavi renk: 3430 yeşil: 3425 heralde kodları değil mi? ayy çok soru sordum hakkını helal et
ohh iyi ki sormuşum. tekrar teşekkür ederim. bitince gösteririm :)Ne demek canım helal olsun tabiki de yardımcı olabildiysem ne mutlu banaYeşil renk doğru ama mavi renk 3429 kodlu olanı kullanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?