2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşallah ama sıklaştı bu aralar. Cumartesi doktora diyeceğim magnezyumu arttırır belki

olabilir. ben haftaya gideceğim içmiyordum ben girince kramp kendim eczaneden aldıö magnezyumu. oğlumda da kullandığımdan onu sorun olacağını sanmıyorum. yine de söyleyeceğim.. kilo aldırır diye ilk zaman bile gün aşırı iç demişti. ama maalesef alerji yaptı o verdiği. bakalım buna ne dicek :)

Mobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.

Eklentiler

• 20170411_184331.webp
    11 KB · Görüntüleme: 122
  • 20170411_184321.webp
    13 KB · Görüntüleme: 122
  • 20170411_184307.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG-20170411-WA0033.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 113
  • 20170411_184307.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 119
  • 20170411_184241.webp
    11 KB · Görüntüleme: 120
Güle güle kullan canım

Saglikla dogsun gule gule kullansin annesi :)

cook guzel olmus canim herseyide gule gule uyusun buyusun :) Oda kucukmus o yuzden ama hepsinin.yeri guzel olmus ..

Güle güle kullani. Benim odamdan daha buyuk diyebilirim ileride napcam diye dusunuyorum bende

İnşallah müsade eder magnezyum benim birçok ağrımı gidermişti. Ben zaten tedavideki ilaçlarda çok şiştim üstüne bisürü vitamin. Vitaminler sayesindede arttı iştahlar sonrada gelsin kilolar :)

Canım hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın inşallah. Emzirme koltuğunun yanındaki neki vitrin mi? Ben sadece 3 parça aldığımdan rahat rahat sığacak odasına birde 2 kapılı aldım dolabı sıkışık olmasın diye.

Maşallah size verdiğin bilgiler için de teşekkürler ayyy ne güzel kaymak geliyor kaymak bu arada ismi netleşti mi canım

Canım senin ilk doğummu ablası abisi varmı miniklerin

Fener canim ,gece lambasi ustu.Onu ben kullanacagim diye aldim.Nevresim,battaniye,havlulari falan koyacagim.Dolabi da bebek dolaplarina gore daha enli yaptirdik.Orada sigar gibi gelmisti.Olmazsa emzirme koltugunu benim odaya alacagim ama oraya da besik gelecek,o besik de buyuk nasil sigacagiz bilmiyorum.Kapinin arkasinda bir bosluk kaldi feneri oraya alirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…