- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Anladım tatlim benim tesekkur ederimmmCanim asiri dayanamicagin bir agriysa mutlaka dr git..bundan sonra bu tip agrilar vs olurmus erken dogum riskimiz varya ihmal etmemek gerekiyor kaynar suyla banyo yapmamak gerekiyor bu donemde
Ay inşallah ama sıklaştı bu aralar. Cumartesi doktora diyeceğim magnezyumu arttırır belkiinşallah yaşamazsın canım da denemek zorunda kalmazsın.. çok acı veriyor gerçekten
Ay inşallah ama sıklaştı bu aralar. Cumartesi doktora diyeceğim magnezyumu arttırır belki
Güle güle kullan canımMobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.
Saglikla dogsun gule gule kullansin annesi :)Mobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.
cook guzel olmus canim herseyide gule gule uyusun buyusun :) Oda kucukmus o yuzden ama hepsinin.yeri guzel olmus ..Mobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.
Mobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.
İnşallah müsade eder magnezyum benim birçok ağrımı gidermişti. Ben zaten tedavideki ilaçlarda çok şiştim üstüne bisürü vitamin. Vitaminler sayesindede arttı iştahlar sonrada gelsin kilolar :)olabilir. ben haftaya gideceğim içmiyordum ben girince kramp kendim eczaneden aldıö magnezyumu. oğlumda da kullandığımdan onu sorun olacağını sanmıyorum. yine de söyleyeceğim.. kilo aldırır diye ilk zaman bile gün aşırı iç demişti. ama maalesef alerji yaptı o verdiği. bakalım buna ne dicek :)
Canım hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın inşallah. Emzirme koltuğunun yanındaki neki vitrin mi? Ben sadece 3 parça aldığımdan rahat rahat sığacak odasına birde 2 kapılı aldım dolabı sıkışık olmasın diye.Mobilyalar geldi kizlar ama kucuk odaya sigdiramadim.Sıkıstı bayagi.Bir de bazi suslemeleri unutmus ustalar.Odayi iki ay havalandirman lazm o yuzden yatagi,emzirme koltugu minderi yerlestirmedim.Emzirme koltugu odaya fazla geldi.Feneri kapinin arkasina koyup emzirme koltugunu fenerin yanina mi koysam acaba?Su an cok ic ice oldu her sey.Bundan sonra hali ve perde kaldi.
Uyumak üzere olan var canımBu akşam burası çok sessiz. Uyanık annişko yok mu
Tesekkurler canim,bebisim gule gule kullansin.Güle güle kullan canım
Maşallah size verdiğin bilgiler için de teşekkürler ayyy ne güzel kaymak geliyor kaymakBiz dr.dan geldik kızlar
Çok şükür herşey yolundaymış eşi suyu kızım iyiymiş büyümüş kocaman olmuş,
1258grmış, ilk defa yüzünü görebildik ya inanamadım çok güzeldi
doğum pozisyonunu almış, kafası aşağıda olduğu için uzun süre ayakta kalınca baskı yapıyormuş normalmiş,
Karıb kasılmalarımı sordum günde 3/4 kere olması artık beklenen birşey dedi, yorgunluk ve suyu az tüketmek tetikliyormuş aklınızda olsun,
Günde en az 15dk hafif tempo yürüyüş önerdi,
en az 2yumurta ile kahvaltı ve
mutlaka bir öğün protein içerikli yemek önerdi,
bu zamanlarda kalsiyum alımı çok önemliymiş, günlük yoğurt süt tüketimime özen göstermemi istedi,
bol bol sola yatıp yoruldukça sağa dönmem gerekiyormuş, artık kesinlikle sırt üstü mecbur kalmadıkça yatma dedi, hatta ultrason sırasında bir an kalp atımı yavaşladı, ben tedirgin olunca sırt üstü yattığından dedi,
Uzun yazdım ama bizde haberler böyle
Dr teyzemizi değiştirdik yenisini sevdik onunla doğum planlıyoruz, birde artık bizi 3haftada bir çağırdı ben çok mutlu oldum
Azıcık da alışveriş yaptım güzel haberleri duyunca
Saglikla dogsun gule
Insallah canim,su ana kadar zaman guzel gecti.Insallah bebislerin saglikla dogumunu da buradan kutlariz :)Saglikla dogsun gule gule kullansin annesi :)
Canım senin ilk doğummu ablası abisi varmı miniklerinHamile kulotu çok iyi çok memnunum ben medium aldım ama doğuma ufak gelir large alacağım, beli yuksek oldugu icin ameliyat yerine gelmez ve korur diye düşünüyorum karnı usutmemek lazım, gerçi ben ikiz gebeyim sezeryan olacağım sizinki normal olur inşallah.
Ay benim uykum gelmiyo ya kocam şehir dışında onsuz uyuyamıyorum bi yandan kızın tepikliyo :) sen nasılsın canımUyumak üzere olan var canımNasılsın
Fener canim ,gece lambasi ustu.Onu ben kullanacagim diye aldim.Nevresim,battaniye,havlulari falan koyacagim.Dolabi da bebek dolaplarina gore daha enli yaptirdik.Orada sigar gibi gelmisti.Olmazsa emzirme koltugunu benim odaya alacagim ama oraya da besik gelecek,o besik de buyuk nasil sigacagiz bilmiyorum.Kapinin arkasinda bir bosluk kaldi feneri oraya alirim belki.Canım hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın inşallah. Emzirme koltuğunun yanındaki neki vitrin mi? Ben sadece 3 parça aldığımdan rahat rahat sığacak odasına birde 2 kapılı aldım dolabı sıkışık olmasın diye.
Yerlesmeye calisiyorum canim bulacagiz bir yolunu artik,tesekkur ederiz.Senin mobilyalar geldi di mi?cook guzel olmus canim herseyide gule gule uyusun buyusun :) Oda kucukmus o yuzden ama hepsinin.yeri guzel olmus ..
Butun parcalari aldiysan birkacini iptal et bence.Oyun alani da yok.Oturma odasinda oynayacak mecbur.Güle güle kullani. Benim odamdan daha buyuk diyebilirim ileride napcam diye dusunuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?