2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim kocam ilk hamileliğimde nazliyodu ana bunda pek nazlamiyo malesef.Ben meyve alıyorum bize de soysana diyor..Temizliğe filan hiç yardım etmez zaten.Ben de her hafta kadın alıyorum ona sesini çıkarmıyor. Çünkü ben azcık ayakta kalsam belim kopuyor ayağımın üstüne basamiyorum.

P Prenseslale dogumgunun kutlu olsun canim

Benimde dogumgunum 16 mayista. 14 mart esimindi evi susledim ilk defa guzel bir dogumgunu yaptim ona, kizimin agzindan mektup yazip kartonlara balonlara astim sonrada kartonlari defterine yapistirdim kizimin.. bende de bir beklenti oluştu haliyle hem bir daha bebek olunca bizim dogumgunlerimiz onemini yitircek malum. Ama babamiz pek onem vermez. Bari bir orkide al dedim hem dogumda getirirsin :)

Son düzenleme:

sayfa sayısı 2000lerde geldim bende söyleyeyim o zaman kız cinsiyetimiz. 2. bebek. başka var mı demem gereken :)

iyi yapıyosun canım benım kı de yardımcı olmasaydı ben de tutardım.

Canımm teşekkür ederim..hep birlikte nice yıllarımız olsun bebişlerimizle sevdiklerimizle inşallah...senin doğum gününe de az kalmış ..orkiden gelir inşallah tatlımm eşinden..

teşekkür ederim canım..senin doğumgününe de az kalmış..inşallah bu yıl güzel olsun bebğinle.herşey... hepimiz içinde güzel bir yıl olsunn..

Merhaba güzel anneler..
L Lemen geçmiş olsun canım umarım bebekte annesi de iyidir durumlarını bize de bildir. ortalama olarak 26 27 28. haftalardayız bebeklerimizin kilosu da 700 1000 arası olmalı. Değilse biraz araştırın arkadaşlar tedbir almakta fayda var.

Kramp benim çocukluğumdan beri sürekli yaşadığım bi olay. Üstüne basıp tek ayak üstünde zıplamayınca atlatamıyorum. Bi haftadir magnezyumu akşam yemeğinden sonra içmeye başladım geceleri daha rahat geçiyor.

Bir de size tavsiyem bu haftalardan itibaren vucudumuzun su oranını yüksek, tuz oranını da düşük tutun. Eğer benim gibi tuzlulara dayanamayanlardaysanız sigarayı bırakır gibi tuzu bırakın. Yoksa ödemlerle çok uğraşırsınız. ;

Karnımdaki sertliğin sebebininde bebeğimin yukarı doğru çıkmasına bağlıyorum sanki bu hafta birazdaha yukarda duruyor gerginlik ve şişliğin sebebi bu olsa gerek.

Bu arada P Prenseslale doğum günün kutlu olsun. Inşallah çok çok güzel yaşların olur ailenle birlikte

kızlar nabeer :)) bütün gün meyve yiyip durdum karnım bildiğin davul :) sürekli 2017 nisan anneleri, mayısı haziranı falan okuyorum. onlar doğurdukça ben heyecanlanıyorum :) dün batik mağazasına gittim. izmirde olanlar için agorada çok güzel modeller var. askıları örme ip askı uzun 2 elbise aldım. yakası açık. hem son aylarda giymelik hem de doğumdan sonra emzirirken rahat olur. biri şık biri normal 2 pantalon aldım. vee 1 gömlek, 1 t-shirt bir de bluz. heralde eylüle kadar götürür bunlar beni. evdeki hiçbir şeyim olmuyor

Kızlaaaar yardımmm !
Yaklaşık 2 haftadır doymuyorum. Şekere doymuyorum. İlla çikolata fln değil. Bal bile kaşıklamaya başladım. Sadece sabahları uyandığımda çok fena tatlı birşeyler yemek istiyorum. Yemesem halsizleşir gbi oluyorum.
Birde sol popom çok ağrıyor. Kalçadaki kemik. Ağlatıyor beni sol yanıma yatamıyorum 10 dk dayanabikiyorum ancak. Sızlar gbi ağrıyo. Diz kapağıma vuruyor. Sadece sol tarafımda oluyo. Sağıma biöe yatsam 20 dk snra sol tarafım ağrımaya başlıyo sızlıyo. Delirtiyor bni. Uykudan ağlayarak kalkmya başladm

Tesekkur ederim canim. Ben de oncesinde de insulin direnci ve pco vardi. 13 kilo aldim hamilelgin basindan beri.ve hep tatli karbonhidrat yiyorum surekli tatli yiyorum. Bebek de kilolu. Cok korkuyor ve kesin gozuyle bakiyordum sekere. Cok sevindim sonuclara.

Tesekkur ederim canim. Ben de oncesinde de insulin direnci ve pco vardi. 13 kilo aldim hamilelgin basindan beri.ve hep tatli karbonhidrat yiyorum surekli tatli yiyorum. Bebek de kilolu. Cok korkuyor ve kesin gozuyle bakiyordum sekere. Cok sevindim sonuclara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…