Canım benim kocam ilk hamileliğimde nazliyodu ana bunda pek nazlamiyo malesef.Ben meyve alıyorum bize de soysana diyor..Temizliğe filan hiç yardım etmez zaten.Ben de her hafta kadın alıyorum ona sesini çıkarmıyor. Çünkü ben azcık ayakta kalsam belim kopuyor ayağımın üstüne basamiyorum.günaydın kızlar
P Prenseslale doğum günün kutlu olsunbebişinle ve sevdıklerınde nıce guzel yıllarınız olsun ıns
kızlar kocalarına nazlanın ya ben acımıyorum hıc valla. ısten eve gelıyorum yemegı o hazırlıyo sofrayı o topluyo bulasık makınesıne yerlestırıyo ben de yardım edıyorum tabı ama daha cok o yapıyo. oturdugum yerde canım bısı cekıyosa soyluyorum getırıyo. bısı dedıgınde de ıcımde ınsan yetıstırıyorum ben ne yaparsan yap benım gorevımı gecemez dıyorum o yuzden bana yardımcı olmaz zorundasın dıyorum daha bısı dıyemıyo :) bu donemde bizim şımartılmamız lazım eski düzene bı sure ara verın. sızın ıcın de daha keyıflı olucak kendınızı dusunun bıraz eslerımızı hep dusunuyoruz zaten :)
cok tatliiii tam isirmalik bacak pozu verecek bununla :)
Ilk sayfaya göre 59 kız 53 erkek var :) Tabi birde adini yazdirip ugramayanlar var onlarinkini bilemiyoruz :-/
Birsey daha demeden gecemeyecegim Şu takvimimdeki fotografi baskalarinda gorup ne özeniyordum bebisin eli agzinda tirnagini yiyormus gibi Bana da nasip oldu cok sukur ❤
Canım benim kocam ilk hamileliğimde nazliyodu ana bunda pek nazlamiyo malesef.Ben meyve alıyorum bize de soysana diyor..Temizliğe filan hiç yardım etmez zaten.Ben de her hafta kadın alıyorum ona sesini çıkarmıyor. Çünkü ben azcık ayakta kalsam belim kopuyor ayağımın üstüne basamiyorum.
Yok canim hemen ekliyorum senin prenseside 60.kiz olduk :)))sayfa sayısı 2000lerde geldim bende söyleyeyim o zaman kız cinsiyetimiz. 2. bebek. başka var mı demem gereken :)
Yok canim hemen ekliyorum senin prenseside 60.kiz olduk :)))
Ekledim isminide hemen ekliyorumtamam canım :) Kumsal Damla bizim adımız bu arada. baktım listede isimler de var :) teşekkür ederim
teşekkürler canım hep birlikte nice yaşlaraMutlu yaşlar canım :)
teşekkürler canım hep birlikte nice yaşlaraMutlu yaşlar canım :)
P Prenseslale dogumgunun kutlu olsun canim
Benimde dogumgunum 16 mayista. 14 mart esimindi evi susledim ilk defa guzel bir dogumgunu yaptim ona, kizimin agzindan mektup yazip kartonlara balonlara astim sonrada kartonlari defterine yapistirdim kizimin.. bende de bir beklenti oluştu haliyle hem bir daha bebek olunca bizim dogumgunlerimiz onemini yitircek malum. Ama babamiz pek onem vermez. Bari bir orkide al dedim hem dogumda getirirsin :)
Doğum günün kutlu olsun canım, kızınla birlikte nice senelere..Benim doğum günüm 3 gün sonra. Geçen sene buruk bir doğum günüydü, bebeğimi kaybedeli 1 ay olmuştu. Bu yıl mutlu geccek inşallah. .
Sağol canım teşekkürler..Mutlu yaşlar canım :)
Çok tatlı ya bayıldım, ananesinin ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1980741 Kızlar ya ananesi kızıma örmüş şunun tipine bakar mısınız ya üstünde ne tatlı durucak kimbilir düşündükçe çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?