2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında onuda düşünüyorum ama hepinizde birbirinden güzel duvar kağıtları görünce heves ettim haftasonu gidip bakacağım bulabilirsem yapıştırma alırım belki

Geçmiş olsun canım inşallah değildir enfeksiyon ağrı yapmıştır Allah yardımcın olsun

güle güle kullanın canim güzelmiş :)

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah beterinden korusun dinlen bol bol atlatırsın inşallah

Gecmis olsun canim, saglikla cik insallah

Geçmiş olsun,enfeksiyon neden oluyor acaba?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah apandisit değildir.

Bebek odasinin genc odasi cok avantajli olmus.Kucuk bir ek yapinca ders calisilacak ortam olur.Ee kizlar babanin calisma odasinda calisirlar,erkek olursa da baba odayi ogluna biraksin artik :)Sen ona salonun masasinin bir kosesini verirsin :)
Evet bende görünce çok mutlu oldum. Bizim odamız zaten genç odasına dönüyor ilaveleri aldık mı okula başlayınca yeter. Oğlumuz olursa ilerde babasına kışkış dicez artık :) şimd kıyamadık ama ozaman kıycaz :)

Ay kıyamam sana şimdi daha iyisindir umarım. Ben sızmışım ama çok kalitesiz uyudum. Annemde kalıyorum eşim olmadığı zamanlarda. Yatak yadırgıyorum birde yastığımı getirmeyi unutmuşum boynum tutulmuş

Canım benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Ne olacakmış apandist ise

Yaa ben ayıramam kocamla yatağımı onsuz uyuyamıyorum ki :) öyle alışmışımki 3 yılda. Anca o şikayetçi olursa uyuyamıyorum diye o zaman bişey diyemem

İnşallah müsade eder magnezyum benim birçok ağrımı gidermişti. Ben zaten tedavideki ilaçlarda çok şiştim üstüne bisürü vitamin. Vitaminler sayesindede arttı iştahlar sonrada gelsin kilolar :)
6

inşallah canım. magnezyum öyle valla.. ben iştah açmasın diye ve reflümü azdırdığından vitamini gece içiyorum yatmadan. demiri de kalkınca içiyorum. iştahımı açmadı şükür :) ilkinde iştahım tavandaydı 30 kilo aldım. bu kez o hatayı yapmıyorum henüz 5 kilo aldım :)

Oo maşallahı var. Ben bu sabah tam 9kiloyu gördüm. Bundan sonra maksimum 6 kilo hakkım var 15 te bitirmeliyim. Bebişlerde en çok bu haftadan sonra çok kilo alacakmış haydi hayırlısı.
Magnezyum reflüyü mi arttırıyor ya ilkkez senden duydum

Günaydın annişkolar. Her sabah mide ağrısıyla uyanıyorum sonra geçiyor. Bebek mideye baskı yaptığından mı oluyorki acaba. Yaşayan var mı bu durumu?

geçmiş olsun canım sağlıkla çık hastaneden

benim toplamda 10 kilo hakkım var alma kilo diyip beslenme verdi bana. ondan sanırım. valla ilkimde 30 aldım benim için 5 mucize :) magnezyum değil decavit reflümü azdırıp öksürük krizine sokuyor. gece alıyorum öksürük yok bi sabah oluyor ama gün boyu rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…