2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım

Anam 10 kiloyla doğurcan mı cideen. Şimdiden bravo sana :) gerçi ablamda ilkinde 22 ikincide 13 kiloyla doğurdu. İkincide çok alınmıyomuş galiba. Decavit hiç kullanmadım ay iyikide kullanmamışım o zaman. Toplamda 15kilo çok mu

Valla helal olsun ben kendi adıma freni patlamış kamyon gibi sürükleniyorum doğuma doğru şimdiye kadar 10 kilo aldım boyumda kısa allah sonumu hayır etsin bu işin sonunda doğumhaneye yuvarlanarak gitmek var

canım şimdi kilo durumu senin de kilona bağlı. ben kilolu hamile kaldım. ☺ o yüzden daha dikkatliyim. inşallah 10 ile tamamlarım. yoksa vay halime. sezaryen zaten yandım ki ne yandım olurum. başlangıç kilom 94 zaten. daha fazla almamalıyım. ne kadar az o kadar iyi.. eski pantolonlarım göbek kısmı hariç bacaklar oluyor. kapanmıyor o da ondan üstler de öyle oluyor. 15 eğer zayıfsan çok değil.

Ben kendimi şöyle teselli ediyorum amannnn kimse bir daha ye diye ısrar etmeyecek bir şekilde verilir yeter ki bebeğe zararı olmasın

Valla helal olsun ben kendi adıma freni patlamış kamyon gibi sürükleniyorum doğuma doğru şimdiye kadar 10 kilo aldım boyumda kısa allah sonumu hayır etsin bu işin sonunda doğumhaneye yuvarlanarak gitmek var

canım almak bir şey değil sonrası zor.. emzirmiyorum zaten diyete anında başlarım ama doğum sıkıntı. sezaryen oldum 30 kilo almıştım 118le doğuma gittim. şaka gibiydi. hayatımda o zaman gördüm o rakamı.. o zamanki doktorum hiç frenlemedi beni.. şimdiki doktorum frenliyor. o yasak bu yasak çok yasaklarım var. hiç yemiyor değilim ama proteine ve sebzeyr ağırlık veriyorum. ekmek yam buğday o da sabahları çok canım isterse öğle yemeğinde de yiyorum az miktarda. bakalım inşallah 10la tamamlarım bilemedin 12 dedi ama fazlasına müsade yok doktorumdan.

kızlar günaydın, bugün şok marketteki kuvetten aldım. rengine bayıldım tam benim rengim. içine de oturak gibi bişi vardı onu aldım kullanışlı mı hiç bi fikrim yok ama almış bulundum :) akşama resim atarım size almayı düşünenlere tavsiye ederim ben çok beğendim.

güle güle kullansın miniğin canım. ben gisip bakmadım valla şu damla işim bitsin giderim :)

Güle güle kullan canım :)

Günaydın annişkolar. Her sabah mide ağrısıyla uyanıyorum sonra geçiyor. Bebek mideye baskı yaptığından mı oluyorki acaba. Yaşayan var mı bu durumu?

günaydın canım. ben de öyleyim mide agrısı bulantısı karısık bışi oluyo. bişiler yiyince geçiyo ama. bence gece boyu aç kaldığımızdan ağrıyo

Arkadaşlar halılara bakarsanız ya da bildiğiniz bir yer varsa deniz feneri ya da çapa şeklinde ince uzun bir halıya bakıyorum.Böyle bir şey görmüştüm ama internet sitesini bulamıyorum.Tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa öneri bekliyorum.

2.5 yıl önce bende olmuştum ay ne iğrenç bir ağrıydı o
Ben 9 yasindaydim, teshis hemen konulamadi. 3 gün sancı çektim. Apandisit patlamış kana karışmıştı ölümden döndüm acil ameliyatla alındı. Yillarcada o psikoloji ustumden kalkmadi, cocuklugum zehir oldu..

Güle güle kullan canım :)

teşekkürler canım. bebişinin mobilyası çok hoş olmuş siz de güle güle kullanın. feneri kendi odan da yer varsa oraya al dicem ama takım bozulcak bu sefer de. ilk başlar da bebek senin odan da olucaksa emzırme koltugunun bebeğin oldugu odada olması daha mantıklı. kendı odasına gectıgınde fenerle koltugu degısebılırsın ama sıgdıramazsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…