geçmiş olsun canımIyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Anam 10 kiloyla doğurcan mı cideen. Şimdiden bravo sana :) gerçi ablamda ilkinde 22 ikincide 13 kiloyla doğurdu. İkincide çok alınmıyomuş galiba. Decavit hiç kullanmadım ay iyikide kullanmamışım o zaman. Toplamda 15kilo çok mubenim toplamda 10 kilo hakkım var alma kilo diyip beslenme verdi bana. ondan sanırım. valla ilkimde 30 aldım benim için 5 mucize :) magnezyum değil decavit reflümü azdırıp öksürük krizine sokuyor. gece alıyorum öksürük yok bi sabah oluyor ama gün boyu rahatım.
Günaydın kızlar
enim toplamda 10 kilo hakkım var alma kilo diyip beslenme verdi bana. ondan sanırım. valla ilkimde 30 aldım benim için 5 mucize :) magnezyum değil decavit reflümü azdırıp öksürük krizine sokuyor. gece alıyorum öksürük yok bi sabah oluyor ama gün boyu rahatım.
Anam 10 kiloyla doğurcan mı cideen. Şimdiden bravo sana :) gerçi ablamda ilkinde 22 ikincide 13 kiloyla doğurdu. İkincide çok alınmıyomuş galiba. Decavit hiç kullanmadım ay iyikide kullanmamışım o zaman. Toplamda 15kilo çok mu
Anam 10 kiloyla doğurcan mı cideen. Şimdiden bravo sana :) gerçi ablamda ilkinde 22 ikincide 13 kiloyla doğurdu. İkincide çok alınmıyomuş galiba. Decavit hiç kullanmadım ay iyikide kullanmamışım o zaman. Toplamda 15kilo çok mu
Valla helal olsun ben kendi adıma freni patlamış kamyon gibi sürükleniyorum doğuma doğru şimdiye kadar 10 kilo aldım boyumda kısaallah sonumu hayır etsin bu işin sonunda doğumhaneye yuvarlanarak gitmek var
kızlar günaydın, bugün şok marketteki kuvetten aldım. rengine bayıldım tam benim rengim. içine de oturak gibi bişi vardı onu aldım kullanışlı mı hiç bi fikrim yok ama almış bulundum :) akşama resim atarım size almayı düşünenlere tavsiye ederim ben çok beğendim.
4 gün kala diyorsun :)Günaydın kızlar HAYIR 'lı günler
Güle güle kullan canım :)kızlar günaydın, bugün şok marketteki kuvetten aldım. rengine bayıldım tam benim rengim. içine de oturak gibi bişi vardı onu aldım kullanışlı mı hiç bi fikrim yok ama almış bulundum :) akşama resim atarım size almayı düşünenlere tavsiye ederim ben çok beğendim.
Günaydın annişkolar. Her sabah mide ağrısıyla uyanıyorum sonra geçiyor. Bebek mideye baskı yaptığından mı oluyorki acaba. Yaşayan var mı bu durumu?
Ben 9 yasindaydim, teshis hemen konulamadi. 3 gün sancı çektim. Apandisit patlamış kana karışmıştı ölümden döndüm acil ameliyatla alındı. Yillarcada o psikoloji ustumden kalkmadi, cocuklugum zehir oldu..2.5 yıl önce bende olmuştum ay ne iğrenç bir ağrıydı o
güle güle kullansın miniğin canım. ben gisip bakmadım valla şu damla işim bitsin giderim :)
Güle güle kullan canım :)
Günaydın kızlar HAYIR 'lı günler
teşekkür ederim canım içinde bıcı bıcımızı yapacağımız günler de bi an önce gelir inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?