2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yerlesmeye calisiyorum canim bulacagiz bir yolunu artik,tesekkur ederiz.Senin mobilyalar geldi di mi?
Evet canim geldi bizimki demonte oldugu icin babamiz yavas yavas kuruyor :) Dun besigindeydi sira yarisini kurduk cok zor kurmasi ama eglenceli..
Yatagi yerine bi yerlestirdik aman Allahim kocaman bizde odadakileri elemeyi dusunuyoruz yoksa benimde emzirme koltugu sigmayacak ee sepet besik sonra o odaya gidecekti oda benim odada kalir artik :)) Benim oda genis diye birde koseye gomme dolap yaptirdim

Cok gecmis olsun canim.. Umarim bebegi etkileyecek bir durum olmaz hastaneden guzelce ayrilirsiniz ..

yaşarken bi bakıyosun akşam olmuş hafta bitmiş ama bi yandan daha doguma 3 ay var dıyorum sanki daha cok varmış 3 ay geçmiycekmiş gibi geliyo :)

aynen canım valla öyle. gözünde büyüyor insanın zaman ama bir bakmışsın gelip çatmış doğacağı gün. özledim valla sıpayı :)

Bende şimdi almaya eşimi göndericem de içine file almam gerekecek fileler standarttır dimi..? Ayrıca bebiş sağlıkla sıhhatle güle güle kullansın

Bende şimdi almaya eşimi göndericem de içine file almam gerekecek fileler standarttır dimi..? Ayrıca bebiş sağlıkla sıhhatle güle güle kullansın

saol canım inş hepimizinki. ben de netten file bakıyodum şimdi ama değişiyo küvete göre. sanırım küveti ölçüp öyle almamız gerekecek.

mayhosmelek canim hali olarak mi bakiyorsun ben su pamuk yikanabilen varya onlardan alacagim en azindan ayda bir yikarim hali mikrobu cok tutuyor ya öyle dusundum..
Baktin mi hic onlara ..

Niye tatil kime tatil Bana c.tesi lazim kizimi görecegim hemen gelsin cok merak ediyorum kuzumu 1 ay oldu görmeyeli :)

seçimden dolayı pazartesi okullar tatil canım. okula götür getir ufaklığı zorlanıyorum artık. cumartesi tatil yok canım:) bende 21 ya da 22sinde gideceğim. sanırım artık 3 haftaya indi kontrollerim benim.

Öyle yapacağım canım mecburen,kendi odama alırım.Sonra da depoya gönderirim.Zaten iki yıl benim odada kalacak oğluş.Babası bizle uyusun diye tutturdu zaten.Ben nasıl baş edeceğim bunlarla :)

Ben 52 kiloyla hamile kaldım kuzu doğumdan önce 1.5yıl diyet yaptım sağlıklı gebelik geçirmem için. Benimde 36nın bacakları oluyo hamile pantolonumun ama bel kısmı sıkmaya başladı

Ben 52 kiloyla hamile kaldım kuzu doğumdan önce 1.5yıl diyet yaptım sağlıklı gebelik geçirmem için. Benimde 36nın bacakları oluyo hamile pantolonumun ama bel kısmı sıkmaya başladı

kilolu değilmişsin canım. bende yaptım ama bebek için inofolik kullandım ve tam 10 kilo aldım 1 ayda boş kilo aldırdı yemek öyle yemediğim halde.. onu geri vermeye çalışırken de olan oldu :) 80 kiloya düşmüştüm ben yoksa ama işte aldırdı. sonra nasıl olduyda 4 daha aldım. doktorun bana dediği abartı kilo alırsan gebelik zehirlenmesi yaşarsın. şeker çıkabilir falan dedi. elimden geldiğince almamaya çalışıyorum.

şte çok almakta bebeğe zarar verir mi bende onu düşünüyorum

Yani geçen ay gittiğimde doktor yasak koymuyorum ama yavaş gitsek iyi olur dedi sonuçta çok şükür şeker yüklemesi de temiz çıktı çok abanmıyorum ama kendimi de kasmıyorum yavaş yavaş ilk 3 ayın intikamını alıyorum

Demonte çok zevkli ya biz de balkon masasını öyle kurmuştuk.Geniş evi de ne çok severim,ferah ferah,keyifli,bol kahkahalı günleriniz olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…