Evet canim geldi bizimki demonte oldugu icin babamiz yavas yavas kuruyor :) Dun besigindeydi sira yarisini kurduk cok zor kurmasi ama eglenceli..Yerlesmeye calisiyorum canim bulacagiz bir yolunu artik,tesekkur ederiz.Senin mobilyalar geldi di mi?
Cok gecmis olsun canim.. Umarim bebegi etkileyecek bir durum olmaz hastaneden guzelce ayrilirsiniz ..Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
geliyor da çokta hızlı geçiyor zaman :)
yaşarken bi bakıyosun akşam olmuş hafta bitmiş ama bi yandan daha doguma 3 ay var dıyorum sanki daha cok varmış 3 ay geçmiycekmiş gibi geliyo :)
Günaydin Herkese Bebeli Gebeli günler ❤
Hayirli evetliyi bosverin is uzar tartisma bile cikar sitede yasakli kelimeler bunlar
kızlar günaydın, bugün şok marketteki kuvetten aldım. rengine bayıldım tam benim rengim. içine de oturak gibi bişi vardı onu aldım kullanışlı mı hiç bi fikrim yok ama almış bulundum :) akşama resim atarım size almayı düşünenlere tavsiye ederim ben çok beğendim.
Niye tatil kime tatilgünaydın canım :) güzel bir gün olsun.. şu haftasonu çabuk gelsin yorulduuuummm:) pazartesi de tatilmiş valla canıma minnet
Bende şimdi almaya eşimi göndericem de içine file almam gerekecek fileler standarttır dimi..? Ayrıca bebiş sağlıkla sıhhatle güle güle kullansın
saol canım inş hepimizinki. ben de netten file bakıyodum şimdi ama değişiyo küvete göre. sanırım küveti ölçüp öyle almamız gerekecek.
Niye tatil kime tatilBana c.tesi lazim kizimi görecegim hemen gelsin cok merak ediyorum kuzumu 1 ay oldu görmeyeli :)
Öyle yapacağım canım mecburen,kendi odama alırım.Sonra da depoya gönderirim.Zaten iki yıl benim odada kalacak oğluş.Babası bizle uyusun diye tutturdu zaten.Ben nasıl baş edeceğim bunlarla :)teşekkürler canım. bebişinin mobilyası çok hoş olmuş siz de güle güle kullanın. feneri kendi odan da yer varsa oraya al dicem ama takım bozulcak bu sefer de. ilk başlar da bebek senin odan da olucaksa emzırme koltugunun bebeğin oldugu odada olması daha mantıklı. kendı odasına gectıgınde fenerle koltugu degısebılırsın ama sıgdıramazsan.
Ben 52 kiloyla hamile kaldım kuzu doğumdan önce 1.5yıl diyet yaptım sağlıklı gebelik geçirmem için. Benimde 36nın bacakları oluyo hamile pantolonumun ama bel kısmı sıkmaya başladıcanım şimdi kilo durumu senin de kilona bağlı. ben kilolu hamile kaldım. ☺ o yüzden daha dikkatliyim. inşallah 10 ile tamamlarım. yoksa vay halime. sezaryen zaten yandım ki ne yandım olurum. başlangıç kilom 94 zaten. daha fazla almamalıyım. ne kadar az o kadar iyi.. eski pantolonlarım göbek kısmı hariç bacaklar oluyor. kapanmıyor o da ondanüstler de öyle oluyor. 15 eğer zayıfsan çok değil.
İşte çok almakta bebeğe zarar verir mi bende onu düşünüyorumBen kendimi şöyle teselli ediyorum amannnn kimse bir daha ye diye ısrar etmeyecek bir şekilde verilir yeter ki bebeğe zararı olmasın
Günaydın tatlım ya aynen benimde öyleya ama kız gece acıktığımızı hissetmiyoruzkigünaydın canım. ben de öyleyim mide agrısı bulantısı karısık bışi oluyo. bişiler yiyince geçiyo ama. bence gece boyu aç kaldığımızdan ağrıyo
Ben 52 kiloyla hamile kaldım kuzu doğumdan önce 1.5yıl diyet yaptım sağlıklı gebelik geçirmem için. Benimde 36nın bacakları oluyo hamile pantolonumun ama bel kısmı sıkmaya başladı
şte çok almakta bebeğe zarar verir mi bende onu düşünüyorum
Günaydın tatlım ya aynen benimde öyleya ama kız gece acıktığımızı hissetmiyoruzki
Demonte çok zevkli ya biz de balkon masasını öyle kurmuştuk.Geniş evi de ne çok severim,ferah ferah,keyifli,bol kahkahalı günleriniz olsun canım :)Evet canim geldi bizimki demonte oldugu icin babamiz yavas yavas kuruyor :) Dun besigindeydi sira yarisini kurduk cok zor kurmasi ama eglenceli..
Yatagi yerine bi yerlestirdik aman Allahim kocaman bizde odadakileri elemeyi dusunuyoruz yoksa benimde emzirme koltugu sigmayacak ee sepet besik sonra o odaya gidecekti oda benim odada kalir artik :)) Benim oda genis diye birde koseye gomme dolap yaptirdim
Cok gecmis olsun canim.. Umarim bebegi etkileyecek bir durum olmaz hastaneden guzelce ayrilirsiniz ..
Insallah canim hep beraber :))Insallah canim,su ana kadar zaman guzel gecti.Insallah bebislerin saglikla dogumunu da buradan kutlariz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?