2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese demin beri yazılanları okuyorum ve bir yandan da düşünüyorum bi arkadaşla 2 ay aramız vardı 8 gün önce dün gece doğum yapmış....benim de öyle olursa bayram sabahı hoş geldin oğlum diyeceğim...aslında erkek bebek geç gelir diye duymuştum ama nasibi ne zamana ise...Allahım hayırlısı ile kucağımıza alalım çocuklarımızı....çocuğuma hiç birşşey yapmadım diye düşünüyorum ama memlekette ki evime ranra ve dolap yaptırdım ama görmediğimden unuttuyorum....odanın boyutu 2.60 a 4 m....2 m sine ranza ayak ucunada 4 kapaklı dolap yaptırdım ve orta alan boş kaldı..çocukları en büyük odalar bile dar geliyor inş 2 çocuğa kalan yer yeter3 kapak gardolap olacak 1 kapak oyuncak dolabı...ve kitaplık arkadaşlar odanızda kitaplığa yer ayırın derim

çünkü en büyük servet onlar için kendilerinin uzanıp kitaplarını alabileceği dolaplar...ben şimdi kiradayım...marketlerde olan standı aldım dışını kapladım çok sağlam bi kitaplık oldu kızım her gece 4 kitabı kendi seçiyor ve okuyoruz...bir de iç çamaşırı konuşulmuştu...kızımda bende nbbnin hamile kilodunu almıştım....onlar ii idi 76 kilo ile doğuma gittim m bedeni kullandım...bir de bimin iç çamaşırları da aynı işi görüyor geniş belli olanlardan....bakın derim yeride nbbnin kine benziyor şimdi artık ben onlardan kullanıyorum çünkü çok çok lazım oluyor nbb bu kadar para verene kadar....

saol canım inş hepimizinki. ben de netten file bakıyodum şimdi ama değişiyo küvete göre. sanırım küveti ölçüp öyle almamız gerekecek.
demin faceden okumuştum sevi bebe köpük file bi bak derim ben kızmda normal file kullandım yanlız yıkamadım hiç bi zaman o biraz daha farklı bi bak derim

Bence de kitaplık çok önemli.Benim kütüphanem oturma odasında.Ona alt raflardan iki sıra ayırırım,burası senin derim,ay inşallah gelsin o günler :)

demin faceden okumuştum sevi bebe köpük file bi bak derim ben kızmda normal file kullandım yanlız yıkamadım hiç bi zaman o biraz daha farklı bi bak derim

sevi bebeye baktım canım iş arkadasım da kullanıyomus. oturma aparatına donusen var onu almıs sen de onu mu dıyosun acaba. aldıgım kuvete uyarsa ondan alabılırım ben de. cok tesekkur ederım canım :)

Kızlar. Kalçam çok ağrıyor. Yürütken topallıyorum. Ara ara da kitleniyor. Yürürken kemik kırt kırt ediyo bildiğin. Doktoruma söyledim whatsapptan. Bana ilaç ismi yazmış. Osteocare diye bi tablet. Bakıp muayene etmeden bunu yapması doğrumu sizce ? Kalsiyum çinko içeren bi ilaçmış. Aranızda kullanan var mı ?

Arkadaşlar ben de kendi adıma bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Özellikle deprem bolgesinde oturan arkadaşlar lütfen dolaplari ve sifonyerleri duvara sabitlemeyi yada bebek yatagindan uzaga koymayi ihmal etmeyin. Duvara montelenen sus rafları mumkun oldukca yataktan uzak duvarlara montelemeye çalisin. Herkeae kolay gelsin.

Selam arkadaşlar kasıklarımda sancı var çok sanki 9 aylık gibiyim ağır geliyor göbeğim kemiklerime ya bu hissi son haftalarda tatmıştım şimdi nedrn böyleyim hiç bilmiyorum; idrar testinde crp 10 çıkmıştı çok değil sanıyorum doktor atladımı bunu görmedi mi diyorum şeker konuştuk bunu hiç konuşmadık ogün , idrar testinde iltihap çıkanlar crp kaçtı sizin

Ay kuzum onunla geçmiş gitmiş olsun. Ben bir gece çektim 3.doktor ancak teşhis edebildi. Doktorda önemli apandist konusunda. Bitanesi hamileyim sanmıştı bitanesi açarız apandist değilsede açmışken alırız demişti. Babamın arkadaşı ise elle muayenede şişmiş dedi apartopar ameliyata aldılar

Allah korusun ya.Düşünmemiştim bunu ama tesadüfen denk gelmemiş yatağına devrilebilecek bir şey.Ben de en çok dış kapı kapanırken eli sıkışır diye,bir de pencereler tam boy oradan korkuyorum.Elektirik prizlerini hallettiriyorum o da takılıyordu kafama.Sivri köşelere de 6-8 aylık olunca silikon koruyucular alırım.

Allah korusun ya.Düşünmemiştim bunu ama tesadüfen denk gelmemiş yatağına devrilebilecek bir şey.Ben de en çok dış kapı kapanırken eli sıkışır diye,bir de pencereler tam boy oradan korkuyorum.Elektirik prizlerini hallettiriyorum o da takılıyordu kafama.Sivri köşelere de 6-8 aylık olunca silikon koruyucular alırım.

Ay o nasıl vitaminmiç yahu. Aa çok kilo almak gebelik zehirlenmesini tetikliyormuş. Arkadaşımda şeker çıkmıştı sonrasında gebelik zhirlenmesi çıktı 35.haftada ağartopar sezeryana aldılar

Valla yawaş yawaş başladıysan ardı kesilmiyo emin ol :) bende diyette olmamın acısını çıkarmıştım ilk zamanlar sonrada ardı geldi :)

Geçmiş olsun canım, inşallah iyileşirsin bir an önce.

Yaa ben ayıramam kocamla yatağımı onsuz uyuyamıyorum ki :) öyle alışmışımki 3 yılda. Anca o şikayetçi olursa uyuyamıyorum diye o zaman bişey diyemem
Kizlar yaklasik 3 aydir yatak odasinda yatmiyoruz beyimide aldim once oturma odadina sonra salona gectik benim boyum kisa yataga yatamiyorum gobekte sisince koltuklar boyuma gore geliyor kocada benimle beraber ordan oraya gocebeyiz evde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…