Aminn canim.. Agiz tadiyla guzel gunlerde hepimiz kullanalim bebislerimizle ❤Demonte çok zevkli ya biz de balkon masasını öyle kurmuştuk.Geniş evi de ne çok severim,ferah ferah,keyifli,bol kahkahalı günleriniz olsun canım :)
demin faceden okumuştum sevi bebe köpük file bi bak derim ben kızmda normal file kullandım yanlız yıkamadım hiç bi zaman o biraz daha farklı bi bak derimsaol canım inş hepimizinki. ben de netten file bakıyodum şimdi ama değişiyo küvete göre. sanırım küveti ölçüp öyle almamız gerekecek.
Halı olarak bakıyordum,senin dediklerine de bakayım şimdi.mayhosmelek canim hali olarak mi bakiyorsun ben su pamuk yikanabilen varya onlardan alacagim en azindan ayda bir yikarim hali mikrobu cok tutuyor ya öyle dusundum..
Baktin mi hic onlara ..
Halı olarak bakıyordum,senin dediklerine de bakayım şimdi.mayhosmelek canim hali olarak mi bakiyorsun ben su pamuk yikanabilen varya onlardan alacagim en azindan ayda bir yikarim hali mikrobu cok tutuyor ya öyle dusundum..
Baktin mi hic onlara ..
Bence de kitaplık çok önemli.Benim kütüphanem oturma odasında.Ona alt raflardan iki sıra ayırırım,burası senin derim,ay inşallah gelsin o günler :)günaydın herkese demin beri yazılanları okuyorum ve bir yandan da düşünüyorum bi arkadaşla 2 ay aramız vardı 8 gün önce dün gece doğum yapmış....benim de öyle olursa bayram sabahı hoş geldin oğlum diyeceğim...aslında erkek bebek geç gelir diye duymuştum ama nasibi ne zamana ise...Allahım hayırlısı ile kucağımıza alalım çocuklarımızı....çocuğuma hiç birşşey yapmadım diye düşünüyorum ama memlekette ki evime ranra ve dolap yaptırdım ama görmediğimden unuttuyorum....odanın boyutu 2.60 a 4 m....2 m sine ranza ayak ucunada 4 kapaklı dolap yaptırdım ve orta alan boş kaldı..çocukları en büyük odalar bile dar geliyor inş 2 çocuğa kalan yer yeter3 kapak gardolap olacak 1 kapak oyuncak dolabı...ve kitaplık arkadaşlar odanızda kitaplığa yer ayırın derim
demin faceden okumuştum sevi bebe köpük file bi bak derim ben kızmda normal file kullandım yanlız yıkamadım hiç bi zaman o biraz daha farklı bi bak derim
Ay kuzum onunla geçmiş gitmiş olsun. Ben bir gece çektim 3.doktor ancak teşhis edebildi. Doktorda önemli apandist konusunda. Bitanesi hamileyim sanmıştı bitanesi açarız apandist değilsede açmışken alırız demişti. Babamın arkadaşı ise elle muayenede şişmiş dedi apartopar ameliyata aldılarBen 9 yasindaydim, teshis hemen konulamadi. 3 gün sancı çektim. Apandisit patlamış kana karışmıştı ölümden döndüm acil ameliyatla alındı. Yillarcada o psikoloji ustumden kalkmadi, cocuklugum zehir oldu..
Allah korusun ya.Düşünmemiştim bunu ama tesadüfen denk gelmemiş yatağına devrilebilecek bir şey.Ben de en çok dış kapı kapanırken eli sıkışır diye,bir de pencereler tam boy oradan korkuyorum.Elektirik prizlerini hallettiriyorum o da takılıyordu kafama.Sivri köşelere de 6-8 aylık olunca silikon koruyucular alırım.Arkadaşlar ben de kendi adıma bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Özellikle deprem bolgesinde oturan arkadaşlar lütfen dolaplari ve sifonyerleri duvara sabitlemeyi yada bebek yatagindan uzaga koymayi ihmal etmeyin. Duvara montelenen sus rafları mumkun oldukca yataktan uzak duvarlara montelemeye çalisin. Herkeae kolay gelsin.
Allah korusun ya.Düşünmemiştim bunu ama tesadüfen denk gelmemiş yatağına devrilebilecek bir şey.Ben de en çok dış kapı kapanırken eli sıkışır diye,bir de pencereler tam boy oradan korkuyorum.Elektirik prizlerini hallettiriyorum o da takılıyordu kafama.Sivri köşelere de 6-8 aylık olunca silikon koruyucular alırım.Arkadaşlar ben de kendi adıma bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Özellikle deprem bolgesinde oturan arkadaşlar lütfen dolaplari ve sifonyerleri duvara sabitlemeyi yada bebek yatagindan uzaga koymayi ihmal etmeyin. Duvara montelenen sus rafları mumkun oldukca yataktan uzak duvarlara montelemeye çalisin. Herkeae kolay gelsin.
Ay o nasıl vitaminmiç yahu. Aa çok kilo almak gebelik zehirlenmesini tetikliyormuş. Arkadaşımda şeker çıkmıştı sonrasında gebelik zhirlenmesi çıktı 35.haftada ağartopar sezeryana aldılarkilolu değilmişsin canım. bende yaptım ama bebek için inofolik kullandım ve tam 10 kilo aldım 1 ayda boş kilo aldırdı yemek öyle yemediğim halde.. onu geri vermeye çalışırken de olan oldu :) 80 kiloya düşmüştüm ben yoksa ama işte aldırdı. sonra nasıl olduyda 4 daha aldım. doktorun bana dediği abartı kilo alırsan gebelik zehirlenmesi yaşarsın. şeker çıkabilir falan dedi. elimden geldiğince almamaya çalışıyorum.
Valla yawaş yawaş başladıysan ardı kesilmiyo emin ol :) bende diyette olmamın acısını çıkarmıştım ilk zamanlar sonrada ardı geldi :)Yani geçen ay gittiğimde doktor yasak koymuyorum ama yavaş gitsek iyi olur dedi sonuçta çok şükür şeker yüklemesi de temiz çıktı çok abanmıyorum ama kendimi de kasmıyorum yavaş yavaş ilk 3 ayın intikamını alıyorum
Ahaha ben uyanıkken aklım sadece yemekle çalışıyo :)aynen ya ama sabah gözümü yemek diyerek açıyorum
Geçmiş olsun canım, inşallah iyileşirsin bir an önce.Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Kizlar yaklasik 3 aydir yatak odasinda yatmiyoruz beyimide aldim once oturma odadina sonra salona gectik benim boyum kisa yataga yatamiyorum gobekte sisince koltuklar boyuma gore geliyor kocada benimle beraber ordan oraya gocebeyiz evde :))Yaa ben ayıramam kocamla yatağımı onsuz uyuyamıyorum ki :) öyle alışmışımki 3 yılda. Anca o şikayetçi olursa uyuyamıyorum diye o zaman bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?