2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, size bir şey sormak istiyorum. benim nabzım durduk yerde yükseliyor. bugun 137 yi gördüm. kardiyolojiyr geldim şimdi doktoru bekliyorum. aranızda buna benzer şikayeti olan var mı?
Benim diblenirken bile ara ara 130 oluyor. Hatta bir kere 168i gordum. Ama genelde 100 civari oluyir. Kadin dogumcu kan ilacini ic devam ederse kardiyologa gorun demisti. Sonucunu bana da bildirir misin?

Ayakkabılar falan çok tatlı ama gereksiz geçen hafta bebek için süsleme alırken onun işlemesiz olanlarından buldum şerit taş alıp silikon tabancayla geçtin mi olur biter :) :) :) Tulumuda ince işler yapan bir terziye danış ben bir kaç yere sordum küçük işlerle uğraşmıyoruz dediler illa eve dikiş makinası aldıracaklar

aynen ya ben de dıkıs makınem olsa keske neler dıkerdım dedım ama sonra sen dıkıs makınesını kullanmayı nerden bılıyon dıye sordum kendıme esımın dayısının tekstıl atolyesı var orda dıkıs bılenler var. resmını gosterıcem aksam malzemelerı alsam yapabılırmısın dıcem bakım ne dıcek.

Hadi inşallah yaparlar :) olmadı ben dike söke dike söke öğrenicem Elime aldığım herşey 100 tlden aşağı değil verdiğime deyse canım yanmaz

Kizlar tek tek etiketliyemedim kusura bakmayin..
Benim ikiz olusundan oturu erken dogum riskim varmis ve bu bahsettigim bebegin midemde toplanmisi gibi olan yumrular sanciymis ve bunlar erken dogumu tetiklermis..tabi ilac verdi hemen gunde 2 adet icicem 1 hafta sonra yeniden gidicem nst ye.
Cok sik hissederseniz sizde gidin ihmal etmeyin..ama esas kasilma sanci dedigi 5 sn kadar tum karin bolgesi alt ust heryerin kaskati kesilmesiymis..
Hakkimizda hayirlisi artik hepimiz birsekilde sona yaklasiyoruz bebislerin suratlari dahada bir belirgin olmus cok tatlilardi..resimleri orda unutmusuz heyecandan :))

Kizlar hastanede doğumla ilgili kimle konusuyosunuz? Yani ben sordugumda genel yatış işlemleri yapan birime yönlendirdiler.dogumla ilgili genel bilgi istedim.sezeryan 1100 normal dogum 800 dedi baska da bisey demedi ben de zaten ameliyat icin gittigimden fazla konuşamadım.tekrar gidip konusucam ama dogru düzgün bişey yaptıklarını hiç sanmıyorum...

Hadi inşallah yaparlar :) olmadı ben dike söke dike söke öğrenicem Elime aldığım herşey 100 tlden aşağı değil verdiğime deyse canım yanmaz

hiç sorma ya millet yolunu bulmuş valla ben yapsam kimse almazdı kesin :) sırf hastanede 1 kere gıyıncegı seye de o kadar para veremıcem. eger kanatlı tulum bulabılırsem gerı kalanını kendım yaparım hatıra olarak da anı cercevesı yapmayı planlıyorum onun ıcıne koyarım dıye dusunuyorum

zamanında sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz. sen de dıkkat kendıne canım.

Geçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.

Hayırlısı canîm gönlüne göre biyer bulur devam edersin insallah

Benim diblenirken bile ara ara 130 oluyor. Hatta bir kere 168i gordum. Ama genelde 100 civari oluyir. Kadin dogumcu kan ilacini ic devam ederse kardiyologa gorun demisti. Sonucunu bana da bildirir misin?
hadi yaa. senin de çokmuş. holter takılacak yarın. cumaya öğrenirim bakalım.

herkese merhaba kaç gündür pek takip edemiyorum inşallah herkes çok iyidir gündüze başladım ve adaptasyon sorunu yasıyorum eve geliyorum yorgun argın ve pertim geceleri uyuyamıyorum kaburga agrılarım basını aldı gidiyor sabah 5 e kadar ayaktayım 6.30 da kalkıp hazırlanıyorum çok yorucu gecıyor şimdilik inşallah biran once adapte olurum

Kizlar pazar gunu 23 Nisan. Okulda program var. Sabah 9 dan bir bir bucuga kadar surer. Yorucu ve stresli oluyor. Hic gitmek istemiyorum. Doktorumla konusup istirahat mi kullansam. 5 senedir hep gittim bu sene de beni idare ediversinler. Dogruca mudurle konusup doktorum istirahat etmemi soyledi mi desem. Offff cok karisik duygulardayim. Sizce ne yapayim.

Bu ara cok sinirliyim zaten. Herseye kizma potansiyelim var. 32.hafta gelse de herkes benden kurtulsa diyorum:)))

Ne mutlu sana Allah bozmasın kuzum :) benim kocam benden pimpirikliydi medipolde 2-3 doktor denedik beğenmedik bu hastane baya içine sindi. DOktorumuda çok beğendi ve özellikle eşim erkek olsun istedi. Oda benim gibi erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyor

aynen oyle de yapabılırım ıyı dedın canım. tülle kurdeleyı alıp elımle dıkerım ben 100 tl bıle tutmaz :) totosunu ısırırım ya bezlı bezlı ne de tatlı durur kımbılır :)
Ya demi şişik şişik tombik totişli olcaklar :) ay bende bi makina çamaşırını yıkadım bugün makinanın başından kalkamadım yıkarken öyle değişik bir aşkki akşama da ikinciyi atıcam 2 makinası daha kalacak 1 makinada benim lohusalıklar var çok iş var kızlar çok beklemeyin daha ütüsü var bunların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…