Benim diblenirken bile ara ara 130 oluyor. Hatta bir kere 168i gordum. Ama genelde 100 civari oluyir. Kadin dogumcu kan ilacini ic devam ederse kardiyologa gorun demisti. Sonucunu bana da bildirir misin?kızlar, size bir şey sormak istiyorum. benim nabzım durduk yerde yükseliyor. bugun 137 yi gördüm. kardiyolojiyr geldim şimdi doktoru bekliyorum. aranızda buna benzer şikayeti olan var mı?
aynen ya mıllet cıldırmıs :) sırf 80 lıra ayakkabılar tutuyo kı bence guzel ama gereksız pahalı. tulum desen yapılamıycak bısı degıl aslında. duz beyaz tulum alıp kanat tul ve kurdele dık oldu bıttı :)yarı fıyatına halledılır.
Ayakkabılar falan çok tatlı ama gereksiz geçen hafta bebek için süsleme alırken onun işlemesiz olanlarından buldum şerit taş alıp silikon tabancayla geçtin mi olur biter :) :) :) Tulumuda ince işler yapan bir terziye danış ben bir kaç yere sordum küçük işlerle uğraşmıyoruz dedilerilla eve dikiş makinası aldıracaklar
aynen ya ben de dıkıs makınem olsa keske neler dıkerdım dedım ama sonra sen dıkıs makınesını kullanmayı nerden bılıyon dıye sordum kendıme esımın dayısının tekstıl atolyesı var orda dıkıs bılenler var. resmını gosterıcem aksam malzemelerı alsam yapabılırmısın dıcem bakım ne dıcek.
Hadi inşallah yaparlar :) olmadı ben dike söke dike söke öğrenicemElime aldığım herşey 100 tlden aşağı değil verdiğime deyse canım yanmaz
Kizlar tek tek etiketliyemedim kusura bakmayin..
Benim ikiz olusundan oturu erken dogum riskim varmis ve bu bahsettigim bebegin midemde toplanmisi gibi olan yumrular sanciymis ve bunlar erken dogumu tetiklermis..tabi ilac verdi hemen gunde 2 adet icicem 1 hafta sonra yeniden gidicem nst ye.
Cok sik hissederseniz sizde gidin ihmal etmeyin..ama esas kasilma sanci dedigi 5 sn kadar tum karin bolgesi alt ust heryerin kaskati kesilmesiymis..
Hakkimizda hayirlisi artik hepimiz birsekilde sona yaklasiyoruz bebislerin suratlari dahada bir belirgin olmus cok tatlilardi..resimleri orda unutmusuz heyecandan :))
Geçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.Kizlar tek tek etiketliyemedim kusura bakmayin..
Benim ikiz olusundan oturu erken dogum riskim varmis ve bu bahsettigim bebegin midemde toplanmisi gibi olan yumrular sanciymis ve bunlar erken dogumu tetiklermis..tabi ilac verdi hemen gunde 2 adet icicem 1 hafta sonra yeniden gidicem nst ye.
Cok sik hissederseniz sizde gidin ihmal etmeyin..ama esas kasilma sanci dedigi 5 sn kadar tum karin bolgesi alt ust heryerin kaskati kesilmesiymis..
Hakkimizda hayirlisi artik hepimiz birsekilde sona yaklasiyoruz bebislerin suratlari dahada bir belirgin olmus cok tatlilardi..resimleri orda unutmusuz heyecandan :))
Hayırlısı canîm gönlüne göre biyer bulur devam edersin insallahanladım canım. gıttıgımde konusam bakım dogumda neler yapıyolar susleme serbet var mı ya da bebek ıcın ne verıyolar. pek bişi yaptıklarını sanmıyorum gercı :) ben normal dogum ıstedıgım ıcın rıske atamadım ama sezeryan olmayı ısteseydım ben de sorun etmez devam ederdım. hastaneyı cok begenmıstım cunku.
hadi yaa. senin de çokmuş. holter takılacak yarın. cumaya öğrenirim bakalım.Benim diblenirken bile ara ara 130 oluyor. Hatta bir kere 168i gordum. Ama genelde 100 civari oluyir. Kadin dogumcu kan ilacini ic devam ederse kardiyologa gorun demisti. Sonucunu bana da bildirir misin?
Ne mutlu sana Allah bozmasın kuzum :) benim kocam benden pimpirikliydi medipolde 2-3 doktor denedik beğenmedik bu hastane baya içine sindi. DOktorumuda çok beğendi ve özellikle eşim erkek olsun istedi. Oda benim gibi erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyorsenın hastanenın fıyatları da ıyıymıs canım :) ya ben de dr umu sevıyorum ama hastanede ıcıme sınmeyen bısey var. belkı de polıklınık havasında olmasından kaynaklı. bebegımı 4 boyutlu bıle goremıyorum bı de :)
eşim de Allah'tan fıyatıyla ılgılı hıc bı yorum yapmadı. dogumu yapıcak olan sensın neresı ıcıne sınerse orayı sec senın kendını mutlu hıssetmen daha onemlı dedı aşk böcüğüm
Ya demi şişik şişik tombik totişli olcaklar :) ay bende bi makina çamaşırını yıkadım bugün makinanın başından kalkamadım yıkarken öyle değişik bir aşkkiaynen oyle de yapabılırım ıyı dedın canım. tülle kurdeleyı alıp elımle dıkerım ben 100 tl bıle tutmaz :) totosunu ısırırım ya bezlı bezlı ne de tatlı durur kımbılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?