2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gorerek alıyım uzerımde denıyım nette ıdade degısımle ugrasmıyın dıye magaza magaza gezındım bulamadım bı turlu. Tekrar emınonune gıdıcem artık orda da bulamazsam mecbur netten alıcam.

Evet kız kıyafetlerı harıka ama erkek bebıslerı ıcın de cok tatlı seyler var onlara da bayılıyorum

ay benım kuzu da oyleydı daha anne karnında huy degıstırdı gece her uyanısımda sagdan sola donusumda bı ıkı tekme atar gerı uyurdu su 2 3 gundur uykuyu unutturdu bana sıpa :)

Ah ah aklima ne diyim normalde hayatta degistirmem gittigim yeri dun degisik bir akinti gelince kostur kostur gittim.ahh cok pismanim lazer yaptirmadigima en kisa zamanda cozucem onu emzirme olayindan sonra

Kizlar sagolun degilmis saka yapmislar :)))
Kasilmalarim baslamis nst deydim.bahsetmistim ya size bebekler top gibi yapiyor diye o kasilmaymis :))
Dr goruscem simdi

canım gecmıs olsun. kasılmalar normal tabı bu zamanlarda. ben henuz farketmedım ama bazen karnım one dogru sertlesıyo agrı sancı falan olmuyo sonra kendılıgınden gecmıs oluyo bı bakıyorum daha yumusak. bu kasılma mı bılmıyorum.

minnoşlarına söyle acele etmesinler daha vakıtlerı var keyıflerıne baksınlar içerde :) ekmek elde su gölden oh bırakılır mı bu ortam :)

Bende cok bakındım ama hep asiri suslu ve pahaliydi bakalım bugün eve gidince gelirse foto atarim. Bizim küçük prensin herseyi tamam dogabilir 4 aylik kiz yegenim var ne gorsem ona alasim geliyor kiz olsaydi bizim ki iflas ettiydik heralde

ne güzel yazmışsın canım, moral oldu sabah sabah...

ne güzel yazmışsın canım, moral oldu sabah sabah...

Kasilmalarim baslamis nst deydim.bahsetmistim ya size bebekler top gibi yapiyor diye o kasilmaymis :))
Dr goruscem simdi
bende nerdeyse bu kasılmalar 1 aydır var canım ödüm kopuyor valla. En çok üzüldüğüm nokta çalışabilir izni alamıcam diye düşünüyorum.

yok kız daha dogmasın dur cagırma bebısı hemen :) azcık daha sabredelım.. tamam canım resım at begenırsen ben de bakarım. esım benı engelliyo allah'tan yoksa bız de iflasın eşiğine gelirdik

Aman da aman annesi ne şık şeyler bunlar. Yerim o ayakkabıları.içinde Yeni doğmuş mis kokulu bebek varken tam fotoğraflık olur.

Aman da aman annesi ne şık şeyler bunlar. Yerim o ayakkabıları.içinde Yeni doğmuş mis kokulu bebek varken tam fotoğraflık olur.

kız cok guzel de batırıcak bu kız benı kadın 170 tl dıyo bu takıma ayakkabılardan vazgecebılırız o yuzden :)

Dr goruscem simdi

Kasilma olunca ne oluyorki canm? Bendede bebis bazen bir tarafima toplaniyor sertlesiyor karnım dogumami hazirlaniyor bebisler

kızlar ben dr umdan memnunum ama hastanem cok ıcıme sınmedı medılıfe capaya gıdıyorum. cok ufak bı hastane ve bana cok kapsamlı bı hastane gıbı gelmıyo. ucretlerı cok uygun. haftaya gıttıgımde dogumhane ve odalarını gormek ıstedıgımı soylıycem içime sınmezse degıstırmeyı ıstıyorum.

şimdi koç unıversıtesı hastanesıyle gorustum. sgk anlasmalı dogum fıyatları normal 3500 epudral ıstenırse artı 1000 lıra. epıdrallı sezeryan 5 bın lıra. medılıfe la ucret olarak aralarında ucurumlar var. esıme soyledım henuz bı cevap veremedı sanırım fıyat karsısında ufak bı sok gecırıyo suan muayane ucretı 122 lıra dedı ama benım ıstedıgım dr un ucretı farklı olabılırmıs onun ıcın arayacaklar benı.

dogum onemlı bısı sonucta uygun olsun dıye de kendımı basıt bı hastaneye emanet etmek ıstemıyorum ama bılemedım. sızce fıyatlar nası?

O hastanede 2akrabam dogum yapti odalari fena degildi ama banada cok kucuk poliklinik tarzi biyer geliyor orasi sen medipolu neden biraktin canim ben orda devam ediyorum hala 1gece kalma firsatimda oldu gecen hafta dogum katinda benim odam ufakti biraz ama dogum olmadigi icin o odayi bana verdiler sanirum ama hemsirelerden cok memnun kaldim yemekleri temizligi cok guzeldi kapi suslerini gorme firsatim oldu begendim odamda 2tane buyuk masa vardi lohusa serbetide veriyoruz dediler

bence bir çok insan, arkadaşının mutluluğunu çekemiyor. içten içe kıskanıyor gibime geliyor. başka bir açıklaması olamaz çünkü. hem çok yakınında oluyor hem de demediğini bırakmıuor. uzak duratım diyosun bu sefer de kendini yalnız hissediyorum. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali

Merhaba canım cvb veriyorum setin tamamı 180 tl gibi bişeydi :) bende alıcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…