- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Kız cicileri cok tatli masallah saglilikla mutlulukla giysinbende gittiyordan aldimnstagramdan beğenmiştim gecelik pijama takimi birini beyaz birini ekru lu aldim gelince fotosunu atarım mumkun oldugunca sade secmeye çalıştım.
Günaydın annişkolar. Şükürler olsun bugün güzel uyandım, iyileştimde güzelde uyudum :) bende 1 haftadır fix 2 de tuwalete kalkıyorum. Her kalktığımda kızımda başlıyor hareketlenmeye. Şişşt annem sabah olmadı uyuyoruz hemen diyorum söz dinliyo yawrukuşum hemen oda uyuyo annesine de izin veriyo:) inşallah doğuncada böyle hisseder annesini:)
Ah ah aklima ne diyim normalde hayatta degistirmem gittigim yeri dun degisik bir akinti gelince kostur kostur gittim.ahh cok pismanim lazer yaptirmadigima en kisa zamanda cozucem onu emzirme olayindan sonraO ne demek bilmiyorum nişanlıyken epilasyon yaptırmıştım çok şükür 5 senedir o dertten kurtuldum doğumdan sonra tek tük olan tüylenmeler için tekrar epilasyon yaptıracağım ama bende bacaklarda aynı sıkıntıyı yaşıyorum bide tüm kıllar dönük çıkıyor ağda yaptırınca bile yaptırmamış gibi duruyor uyuz oluyorum onlara sende dikkat et olur olmaz heryere gitme
Kizlar sagolun degilmis saka yapmislar :)))
Kasilmalarim baslamis nst deydim.bahsetmistim ya size bebekler top gibi yapiyor diye o kasilmaymis :))
Dr goruscem simdi
Bende cok bakındım ama hep asiri suslu ve pahaliydi bakalım bugün eve gidince gelirse foto atarim. Bizim küçük prensin herseyi tamam dogabilirBen de gorerek alıyım uzerımde denıyım nette ıdade degısımle ugrasmıyın dıye magaza magaza gezındım bulamadım bı turlu. Tekrar emınonune gıdıcem artık orda da bulamazsam mecbur netten alıcam.
Evet kız kıyafetlerı harıka ama erkek bebıslerı ıcın de cok tatlı seyler var onlara da bayılıyorum
Günaydin hamişler gebişler annişler..
Sizi üzenleri sizde üzün yahu niye takiliyorsunuz böyle seylere .. Dunyanin en essiz en guzel zamanlarini yasiyorsunuz sunun surasinda ne kaldi doguma sonra özleyeceksiniz bu gunleri icinizde kipir kipir dolasan minnak kuzuyu..
Sizler simdiden tukenmislik hissederseniz lohusalikta sutun yetmiyor cocuk doymuyor cocuga mama mi veriyorsun sen diyen teyzelere nasil katlanacaksiniz uykusuz gecelerden sonra
Hic bir sey bana agir gelmiyor hic bir seyden de korkmuyorum hergun uykusuz kalayim ne olacak ki zaman su gibi geciyor kuzumun bana bakisi onun kokusu herseye deger.. Yaninizda size muhtac o yavruyu dusunun geri kalan insanlari s.. ile yollayin
Gune guzel baslayin
Günaydin hamişler gebişler annişler..
Sizi üzenleri sizde üzün yahu niye takiliyorsunuz böyle seylere .. Dunyanin en essiz en guzel zamanlarini yasiyorsunuz sunun surasinda ne kaldi doguma sonra özleyeceksiniz bu gunleri icinizde kipir kipir dolasan minnak kuzuyu..
Sizler simdiden tukenmislik hissederseniz lohusalikta sutun yetmiyor cocuk doymuyor cocuga mama mi veriyorsun sen diyen teyzelere nasil katlanacaksiniz uykusuz gecelerden sonra
Hic bir sey bana agir gelmiyor hic bir seyden de korkmuyorum hergun uykusuz kalayim ne olacak ki zaman su gibi geciyor kuzumun bana bakisi onun kokusu herseye deger.. Yaninizda size muhtac o yavruyu dusunun geri kalan insanlari s.. ile yollayin
Gune guzel baslayin
bende nerdeyse bu kasılmalar 1 aydır var canım ödüm kopuyor valla. En çok üzüldüğüm nokta çalışabilir izni alamıcam diye düşünüyorum.Kizlar sagolun degilmis saka yapmislar :)))
Kasilmalarim baslamis nst deydim.bahsetmistim ya size bebekler top gibi yapiyor diye o kasilmaymis :))
Dr goruscem simdi
Bende cok bakındım ama hep asiri suslu ve pahaliydi bakalım bugün eve gidince gelirse foto atarim. Bizim küçük prensin herseyi tamam dogabilir4 aylik kiz yegenim var ne gorsem ona alasim geliyor kiz olsaydi bizim ki iflas ettiydik heralde
Aman da aman annesi ne şık şeyler bunlar. Yerim o ayakkabıları.günaydın kızlar. benim minik kelebeğim de alıştı artık gece 4 gıbı cıse kalkıyorum daha uyku yok. içimde kanat çırpıyo sanki kıpır kıpır nası yorulmadan saatlerce hareket edebılıyo sasırıyorum. dun eve gıttım 9 da uyumusum Allah'tan ızın verdı bebegım uyumama. ama sımdı yıne uykusuzum gozum kapanıyo zombi gıbı dolaşıyorum
kızlar ben de kıyafet arıyorum ama ben beyaz ıstıyorum. istediğim gibi bi gecelik de bulamadım zaten. ama bebegıme ne gıydırecegımı buldum hastane cekımınde. Gercı daha fıyatını bıle bılmıyorum :)
Aman da aman annesi ne şık şeyler bunlar. Yerim o ayakkabıları.içinde Yeni doğmuş mis kokulu bebek varken tam fotoğraflık olur.
Kizlar sagolun degilmis saka yapmislar :)))
Dr goruscem simdi
Hayırdır canım agrilarinmi varGunaydin tatliskolarim dr gidiyorum umarim dogurmuyorumdur:)))
Abooo iyice abartmış bunlar fiyatları bence diktir yari fiyatına bile mal olmaz bencekız cok guzel de batırıcak bu kız benı kadın 170 tl dıyo bu takımaayakkabılardan vazgecebılırız o yuzden :)
O hastanede 2akrabam dogum yapti odalari fena degildi ama banada cok kucuk poliklinik tarzi biyer geliyor orasi sen medipolu neden biraktin canim ben orda devam ediyorum hala 1gece kalma firsatimda oldu gecen hafta dogum katinda benim odam ufakti biraz ama dogum olmadigi icin o odayi bana verdiler sanirum ama hemsirelerden cok memnun kaldim yemekleri temizligi cok guzeldi kapi suslerini gorme firsatim oldu begendim odamda 2tane buyuk masa vardi lohusa serbetide veriyoruz dedilerkızlar ben dr umdan memnunum ama hastanem cok ıcıme sınmedı medılıfe capaya gıdıyorum. cok ufak bı hastane ve bana cok kapsamlı bı hastane gıbı gelmıyo. ucretlerı cok uygun. haftaya gıttıgımde dogumhane ve odalarını gormek ıstedıgımı soylıycem içime sınmezse degıstırmeyı ıstıyorum.
şimdi koç unıversıtesı hastanesıyle gorustum. sgk anlasmalı dogum fıyatları normal 3500 epudral ıstenırse artı 1000 lıra. epıdrallı sezeryan 5 bın lıra. medılıfe la ucret olarak aralarında ucurumlar var. esıme soyledım henuz bı cevap veremedı sanırım fıyat karsısında ufak bı sok gecırıyo suanmuayane ucretı 122 lıra dedı ama benım ıstedıgım dr un ucretı farklı olabılırmıs onun ıcın arayacaklar benı.
dogum onemlı bısı sonucta uygun olsun dıye de kendımı basıt bı hastaneye emanet etmek ıstemıyorum ama bılemedım. sızce fıyatlar nası?
bence bir çok insan, arkadaşının mutluluğunu çekemiyor. içten içe kıskanıyor gibime geliyor. başka bir açıklaması olamaz çünkü. hem çok yakınında oluyor hem de demediğini bırakmıuor. uzak duratım diyosun bu sefer de kendini yalnız hissediyorum. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misaliTatlım naz kapris meselesi değil ki ben anlamıyorum birinin morale ihtiyacı varsa zor zamanlar yaşıyorsa ona kendini iyi hissetmesi için güzel şeyler söylersin. Şımartırsın kendini özel hissetmesini sağlarsın di mi? Yok bunlar öyle değil. Bence tam bi kıskançlık gostergesi oyle seziyorum öyle hissediyorum. Ya hiç beklemediğim insanlar böyle söyleyince kendi yapamamıs bende yapmayım istiyorlar heralde die düşünüyorum. Neyse gelen uykumu ziyan etmeyim biraz daha uyuyum yarın ofkem geçmiş olur inşallah iyi geceler iyi uykular
günaydın kızlar. benim minik kelebeğim de alıştı artık gece 4 gıbı cıse kalkıyorum daha uyku yok. içimde kanat çırpıyo sanki kıpır kıpır nası yorulmadan saatlerce hareket edebılıyo sasırıyorum. dun eve gıttım 9 da uyumusum Allah'tan ızın verdı bebegım uyumama. ama sımdı yıne uykusuzum gozum kapanıyo zombi gıbı dolaşıyorum
kızlar ben de kıyafet arıyorum ama ben beyaz ıstıyorum. istediğim gibi bi gecelik de bulamadım zaten. ama bebegıme ne gıydırecegımı buldum hastane cekımınde. Gercı daha fıyatını bıle bılmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?