- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
O hastanede 2akrabam dogum yapti odalari fena degildi ama banada cok kucuk poliklinik tarzi biyer geliyor orasi sen medipolu neden biraktin canim ben orda devam ediyorum hala 1gece kalma firsatimda oldu gecen hafta dogum katinda benim odam ufakti biraz ama dogum olmadigi icin o odayi bana verdiler sanirum ama hemsirelerden cok memnun kaldim yemekleri temizligi cok guzeldi kapi suslerini gorme firsatim oldu begendim odamda 2tane buyuk masa vardi lohusa serbetide veriyoruz dediler
Merhaba canım cvb veriyorum setin tamamı 180 tl gibi bişeydi :) bende alıcamda
Abooo iyice abartmış bunlar fiyatları bence diktir yari fiyatına bile mal olmaz bence
Cok sık görüstügüm kisiler degil oyuzden sormadım onlar dogum yapalı cok oldu 4sene once gitmistim ben dogum yapınca suan ne durumda hastane bilmiyorum evet medipolde o sorun var malesef benimki sezaryan olucagi icin pek takmiyorum acil durum olursa mecbur kime denk gelirsek ama doktorlari iyi diye düsünüyorum kısmet artıkmedıpolde drların nobet usulu calısması yuzunden devam etmek ıstemedım aslında. yanı doguma benı takıp eden dr dısında baska bı dr gelır dıye irite oldum açıkcası. hastane gayet guzel onun dısında.
medılıfe evet polıklınık gıbı ferah da degıl hıc ama odalarını ve dogumhanesını gorup oyle karar vermek ıstıyorum. senın akrabaların memnun kalmısmıydı acaba
Yuhhh 170 tllik ne varmışki onda. Bi kanatmı yaniBen de sordum canım tam tesımdekı halı 170 tl, sadece tulum 90 tl sapka ve eldıvenı hedıyeymıs. Pahalı geldı sankı. Ben malzemelerı alıp dıktırmeyı denıycem olmadı burdan alırım
Cok sık görüstügüm kisiler degil oyuzden sormadım onlar dogum yapalı cok oldu 4sene once gitmistim ben dogum yapınca suan ne durumda hastane bilmiyorum evet medipolde o sorun var malesef benimki sezaryan olucagi icin pek takmiyorum acil durum olursa mecbur kime denk gelirsek ama doktorlari iyi diye düsünüyorum kısmet artık
Eheheh seninki yaramazlaşmış annesi :) gece ayrı ilgi istiyo heralde :)ay benım kuzu da oyleydı daha anne karnında huy degıstırdıgece her uyanısımda sagdan sola donusumda bı ıkı tekme atar gerı uyurdu su 2 3 gundur uykuyu unutturdu bana sıpa :)
Yuhhh 170 tllik ne varmışki onda. Bi kanatmı yani
Eheheh seninki yaramazlaşmış annesi :) gece ayrı ilgi istiyo heralde :)
Canım ben medicalparka gidyorum normal 4600 sezeryan 5700 epidural eklenirse +1200 ama doktorumu buldum 3 aydır ondayız ve değiştirmem çünkü çok doktor gexdikkızlar ben dr umdan memnunum ama hastanem cok ıcıme sınmedı medılıfe capaya gıdıyorum. cok ufak bı hastane ve bana cok kapsamlı bı hastane gıbı gelmıyo. ucretlerı cok uygun. haftaya gıttıgımde dogumhane ve odalarını gormek ıstedıgımı soylıycem içime sınmezse degıstırmeyı ıstıyorum.
şimdi koç unıversıtesı hastanesıyle gorustum. sgk anlasmalı dogum fıyatları normal 3500 epudral ıstenırse artı 1000 lıra. epıdrallı sezeryan 5 bın lıra. medılıfe la ucret olarak aralarında ucurumlar var. esıme soyledım henuz bı cevap veremedı sanırım fıyat karsısında ufak bı sok gecırıyo suanmuayane ucretı 122 lıra dedı ama benım ıstedıgım dr un ucretı farklı olabılırmıs onun ıcın arayacaklar benı.
dogum onemlı bısı sonucta uygun olsun dıye de kendımı basıt bı hastaneye emanet etmek ıstemıyorum ama bılemedım. sızce fıyatlar nası?
Kız kanatlı tulumlar havuzlu handa 40 tlmiydi neydi gidersen lohusa kıyafeti bakmaya aklonda olsun. Yanına cicili ayakkabıyla bandana bulsan maksimum 100e halledersin. Totosuna istersen kendinde tül tutturursunaynen ya mıllet cıldırmıs :) sırf 80 lıra ayakkabılar tutuyo kı bence guzel ama gereksız pahalı. tulum desen yapılamıycak bısı degıl aslında. duz beyaz tulum alıp kanat tul ve kurdele dık oldu bıttı :)yarı fıyatına halledılır.
Canım ben medicalparka gidyorum normal 4600 sezeryan 5700 epidural eklenirse +1200 ama doktorumu buldum 3 aydır ondayız ve değiştirmem çünkü çok doktor gexdik
Kız kanatlı tulumlar havuzlu handa 40 tlmiydi neydi gidersen lohusa kıyafeti bakmaya aklonda olsun. Yanına cicili ayakkabıyla bandana bulsan maksimum 100e halledersin. Totosuna istersen kendinde tül tutturursun
seker yuklemesi yapmayan, yaptirmayi dusunmeyen var mi? aclik tokluk şekerine mi baktirsam sadece diyorum. çok kararsızım.
seker yuklemesi yapmayan, yaptirmayi dusunmeyen var mi? aclik tokluk şekerine mi baktirsam sadece diyorum. çok kararsızım.
gozun aydin o zaman canım.Ben şeker yüklemesi yaptırmadım daha doğrusu doktorum istemedi. Şeker takibi yapacağız dedi. 3 gün boyunca günde 4 kere şeker ölçümü yaptık. Normal çıktı Allah a şükür
aclik tokluk sekeri sadece yeterli olur mu emin olsam hic seker yuklemesini dusunmeyecegim ben de canim. iki doktorum ayrı konusuyor. haftaya belli olacak benm sanirim.Ben varım canım yaptirmadim seker yüklemesi, açlık tokluk şekerine bakalm dedi doktorum 2 mayista randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?