2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

medıpolde drların nobet usulu calısması yuzunden devam etmek ıstemedım aslında. yanı doguma benı takıp eden dr dısında baska bı dr gelır dıye irite oldum açıkcası. hastane gayet guzel onun dısında.

medılıfe evet polıklınık gıbı ferah da degıl hıc ama odalarını ve dogumhanesını gorup oyle karar vermek ıstıyorum. senın akrabaların memnun kalmısmıydı acaba

Cok sık görüstügüm kisiler degil oyuzden sormadım onlar dogum yapalı cok oldu 4sene once gitmistim ben dogum yapınca suan ne durumda hastane bilmiyorum evet medipolde o sorun var malesef benimki sezaryan olucagi icin pek takmiyorum acil durum olursa mecbur kime denk gelirsek ama doktorlari iyi diye düsünüyorum kısmet artık

Merhaba kızlar. Sol bel oyuğuma hafifçe sancı gelip gidiyor böyle birşey yaşayan var mı

Ben de sordum canım tam tesımdekı halı 170 tl, sadece tulum 90 tl sapka ve eldıvenı hedıyeymıs. Pahalı geldı sankı. Ben malzemelerı alıp dıktırmeyı denıycem olmadı burdan alırım
Yuhhh 170 tllik ne varmışki onda. Bi kanatmı yani

anladım canım. gıttıgımde konusam bakım dogumda neler yapıyolar susleme serbet var mı ya da bebek ıcın ne verıyolar. pek bişi yaptıklarını sanmıyorum gercı :) ben normal dogum ıstedıgım ıcın rıske atamadım ama sezeryan olmayı ısteseydım ben de sorun etmez devam ederdım. hastaneyı cok begenmıstım cunku.

Yuhhh 170 tllik ne varmışki onda. Bi kanatmı yani

aynen ya mıllet cıldırmıs :) sırf 80 lıra ayakkabılar tutuyo kı bence guzel ama gereksız pahalı. tulum desen yapılamıycak bısı degıl aslında. duz beyaz tulum alıp kanat tul ve kurdele dık oldu bıttı :)yarı fıyatına halledılır.

Canım ben medicalparka gidyorum normal 4600 sezeryan 5700 epidural eklenirse +1200 ama doktorumu buldum 3 aydır ondayız ve değiştirmem çünkü çok doktor gexdik

Kız kanatlı tulumlar havuzlu handa 40 tlmiydi neydi gidersen lohusa kıyafeti bakmaya aklonda olsun. Yanına cicili ayakkabıyla bandana bulsan maksimum 100e halledersin. Totosuna istersen kendinde tül tutturursun

Canım ben medicalparka gidyorum normal 4600 sezeryan 5700 epidural eklenirse +1200 ama doktorumu buldum 3 aydır ondayız ve değiştirmem çünkü çok doktor gexdik

senın hastanenın fıyatları da ıyıymıs canım :) ya ben de dr umu sevıyorum ama hastanede ıcıme sınmeyen bısey var. belkı de polıklınık havasında olmasından kaynaklı. bebegımı 4 boyutlu bıle goremıyorum bı de :)

eşim de Allah'tan fıyatıyla ılgılı hıc bı yorum yapmadı. dogumu yapıcak olan sensın neresı ıcıne sınerse orayı sec senın kendını mutlu hıssetmen daha onemlı dedı aşk böcüğüm

Kız kanatlı tulumlar havuzlu handa 40 tlmiydi neydi gidersen lohusa kıyafeti bakmaya aklonda olsun. Yanına cicili ayakkabıyla bandana bulsan maksimum 100e halledersin. Totosuna istersen kendinde tül tutturursun

aynen oyle de yapabılırım ıyı dedın canım. tülle kurdeleyı alıp elımle dıkerım ben 100 tl bıle tutmaz :) totosunu ısırırım ya bezlı bezlı ne de tatlı durur kımbılır :)

seker yuklemesi yapmayan, yaptirmayi dusunmeyen var mi? aclik tokluk şekerine mi baktirsam sadece diyorum. çok kararsızım.

seker yuklemesi yapmayan, yaptirmayi dusunmeyen var mi? aclik tokluk şekerine mi baktirsam sadece diyorum. çok kararsızım.

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım daha doğrusu doktorum istemedi. Şeker takibi yapacağız dedi. 3 gün boyunca günde 4 kere şeker ölçümü yaptık. Normal çıktı Allah a şükür

Ben varım canım yaptirmadim seker yüklemesi, açlık tokluk şekerine bakalm dedi doktorum 2 mayista randevum var

kızlar, size bir şey sormak istiyorum. benim nabzım durduk yerde yükseliyor. bugun 137 yi gördüm. kardiyolojiyr geldim şimdi doktoru bekliyorum. aranızda buna benzer şikayeti olan var mı?

Ben varım canım yaptirmadim seker yüklemesi, açlık tokluk şekerine bakalm dedi doktorum 2 mayista randevum var
aclik tokluk sekeri sadece yeterli olur mu emin olsam hic seker yuklemesini dusunmeyecegim ben de canim. iki doktorum ayrı konusuyor. haftaya belli olacak benm sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…