Benim oldu 2-3 hafta önce canım. Doktor benide kardiyolojiye yönlendirmişti ama ben takip etti 3.günden sonra geçti şükür. İnşallah birşey çıkmaz canımkızlar, size bir şey sormak istiyorum. benim nabzım durduk yerde yükseliyor. bugun 137 yi gördüm. kardiyolojiyr geldim şimdi doktoru bekliyorum. aranızda buna benzer şikayeti olan var mı?
Ay iyi bari bi süre daha içindeler desene :) şaka bi yana bununla geçmiş olsun tatlım bolbol dinlenKizlar tek tek etiketliyemedim kusura bakmayin..
Benim ikiz olusundan oturu erken dogum riskim varmis ve bu bahsettigim bebegin midemde toplanmisi gibi olan yumrular sanciymis ve bunlar erken dogumu tetiklermis..tabi ilac verdi hemen gunde 2 adet icicem 1 hafta sonra yeniden gidicem nst ye.
Cok sik hissederseniz sizde gidin ihmal etmeyin..ama esas kasilma sanci dedigi 5 sn kadar tum karin bolgesi alt ust heryerin kaskati kesilmesiymis..
Hakkimizda hayirlisi artik hepimiz birsekilde sona yaklasiyoruz bebislerin suratlari dahada bir belirgin olmus cok tatlilardi..resimleri orda unutmusuz heyecandan :))
Aynı şeyi duştayken 4 kere üstüste yaşadım nefesim kesldi olduğum yerde kalakaldım eşim zor çıkardı duştan. Geçmiş olsun canım olduktan hemen sonra soluna yatGeçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.
gecmis olsun canim, dogum sancilari boyle mi oluyor acaba, korktum.Geçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.
Bizim de pazar onda ben de gölgede oturmayı düşünüyorum sadece. Bir görevin yoksa git bence sıkıntı olacağını düşünmüyorumKizlar pazar gunu 23 Nisan. Okulda program var. Sabah 9 dan bir bir bucuga kadar surer. Yorucu ve stresli oluyor. Hic gitmek istemiyorum. Doktorumla konusup istirahat mi kullansam. 5 senedir hep gittim bu sene de beni idare ediversinler. Dogruca mudurle konusup doktorum istirahat etmemi soyledi mi desem. Offff cok karisik duygulardayim. Sizce ne yapayim.
sağol canım. hepimizinki sağlıkla sıhhatle giyer inşallah. daha alınacak çook şey varr :))oy annesi mağazada bişi bırakmamışsın ne şirin şeyler bunlar. sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin rabbim inş.
Sağol canım, sana da geçmiş olsun kolay değilmiş hakikaten.Aynı şeyi duştayken 4 kere üstüste yaşadım nefesim kesldi olduğum yerde kalakaldım eşim zor çıkardı duştan. Geçmiş olsun canım olduktan hemen sonra soluna yat
Hepsi güzel canım, özellikle 1 ve 2. elbiseye bayıldım.KIzlar trendyolda birkaç elbise beğendim ama emin olamadım sizce güzellermi
Sanırım bunun daha uzun süren hali canım. Tecrübeli annelere sormak lazım. Ben de tırsmadım değil hani.gecmis olsun canim, dogum sancilari boyle mi oluyor acaba, korktum.
Benim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuzNe mutlu sana Allah bozmasın kuzum :) benim kocam benden pimpirikliydi medipolde 2-3 doktor denedik beğenmedik bu hastane baya içine sindi. DOktorumuda çok beğendi ve özellikle eşim erkek olsun istedi. Oda benim gibi erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyor
Benim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuzNe mutlu sana Allah bozmasın kuzum :) benim kocam benden pimpirikliydi medipolde 2-3 doktor denedik beğenmedik bu hastane baya içine sindi. DOktorumuda çok beğendi ve özellikle eşim erkek olsun istedi. Oda benim gibi erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyor
Ben 125 olanı beğendim en rahat onu kullanırsın diye düşünüyorumKIzlar trendyolda birkaç elbise beğendim ama emin olamadım sizce güzellermi
Canim ucret kismini sekreterlerle konustum oda konusunu getirilecekler vs kadin dogum bolumunun sorumlu hemsiresiyle konustum.genelde dogum fix fiyat zatenKizlar hastanede doğumla ilgili kimle konusuyosunuz? Yani ben sordugumda genel yatış işlemleri yapan birime yönlendirdiler.dogumla ilgili genel bilgi istedim.sezeryan 1100 normal dogum 800 dedi baska da bisey demediben de zaten ameliyat icin gittigimden fazla konuşamadım.tekrar gidip konusucam ama dogru düzgün bişey yaptıklarını hiç sanmıyorum...
Amin kuzucum insallah saglikla gelsinler son zamanlarda biraz dikkatli olmak yorulmamak bebekler icin yapabilecegimiz en iyi seyzamanında sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz. sen de dıkkat kendıne canım.
Ayyy korktum baya belirgin oluyor demekki anlattigina goreGeçmiş olsun canım. Kasılma sancısını bu öğlen yaşadım. 10-15 saniye civarı sürdü. Korkunç birşey, geçene kadar sesimi bile çıkaramadım. Nefesimi nerden alacağımı şaşırdım.Pozisyonu değiştirmeye çalıştım. Sonra tüm sancı toplanıp alt tarafa vurdu beni öldürdü ve gitti. Başınıza gelirse kesinlikle bilirsiniz, lokal sertleşmeye benzemiyor. İshal krampı ve adet sancısı karışımının x 50 katı şiddetinde ve tüm karında hissedilen hali gibi bir tarif yapabilirim. Alt tarafa en son vuran ağrı ise çekiçle vajinaya tek sefer vurulmuş gibi birşey . Bunun uzun sürenini düşünmek istemiyorum.
Canim benimde nabizim cok cikiyor hizli hareket etmemek aniden kalkmamak cok mideye yuklenmeden az ve sık yemek yemek biraz rahatlatiyorhadi yaa. senin de çokmuş. holter takılacak yarın. cumaya öğrenirim bakalım.
Iyi gunlerde giysin canim hepsi birbirinden guzel :)
sagol canım. yemekten sonra benim de öyle oluyor. neden böyle oldu anlamadım.Canim benimde nabizim cok cikiyor hizli hareket etmemek aniden kalkmamak cok mideye yuklenmeden az ve sık yemek yemek biraz rahatlatiyorinsallah normal cikar sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?