2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, size bir şey sormak istiyorum. benim nabzım durduk yerde yükseliyor. bugun 137 yi gördüm. kardiyolojiyr geldim şimdi doktoru bekliyorum. aranızda buna benzer şikayeti olan var mı?
Benim oldu 2-3 hafta önce canım. Doktor benide kardiyolojiye yönlendirmişti ama ben takip etti 3.günden sonra geçti şükür. İnşallah birşey çıkmaz canım

Ay iyi bari bi süre daha içindeler desene :) şaka bi yana bununla geçmiş olsun tatlım bolbol dinlen

Aynı şeyi duştayken 4 kere üstüste yaşadım nefesim kesldi olduğum yerde kalakaldım eşim zor çıkardı duştan. Geçmiş olsun canım olduktan hemen sonra soluna yat

KIzlar trendyolda birkaç elbise beğendim ama emin olamadım sizce güzellermi

Eklentiler

• IMG_7652.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_7653.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_7654.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 81
gecmis olsun canim, dogum sancilari boyle mi oluyor acaba, korktum.

Bizim de pazar onda ben de gölgede oturmayı düşünüyorum sadece. Bir görevin yoksa git bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Aynı şeyi duştayken 4 kere üstüste yaşadım nefesim kesldi olduğum yerde kalakaldım eşim zor çıkardı duştan. Geçmiş olsun canım olduktan hemen sonra soluna yat
Sağol canım, sana da geçmiş olsun kolay değilmiş hakikaten.

KIzlar trendyolda birkaç elbise beğendim ama emin olamadım sizce güzellermi
Hepsi güzel canım, özellikle 1 ve 2. elbiseye bayıldım.Bu modeller çok kullanışlı oluyor.Tr. de olsam şuan şipariş verirdim. Kilo al veya karnın istediği kadar büyüsün hep rahat. Şubattan beri hep elbiseler giyiyordum, (kışlıkları da çorap ve botla stil duruyor) eşimin ısrarıyla ismi lazım değil bir markadan 4 tane hamile pantolonu aldım 2 hafta geçmedi pantolonlar sıkmaya başladı. Elbise ne güzel al Doğuma kadar idare eder karnını sıkmadan giyebilirsin. Çok da şıklar bunlar üstelik.

Benim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuz

Benim kocam ben erkek doktor istemem kıskanırım diyordu ben kızdırmak için ben erkek doktor arıyorum diyordum ama şimdi doktor teyzemizden çok memnunuz

Canim ucret kismini sekreterlerle konustum oda konusunu getirilecekler vs kadin dogum bolumunun sorumlu hemsiresiyle konustum.genelde dogum fix fiyat zaten

Ayyy korktum baya belirgin oluyor demekki anlattigina gore aman dikkat et canim tekrarlarsa dr git bak ben bir ilac ictim baya rahatladim sabahtan beri

hadi yaa. senin de çokmuş. holter takılacak yarın. cumaya öğrenirim bakalım.
Canim benimde nabizim cok cikiyor hizli hareket etmemek aniden kalkmamak cok mideye yuklenmeden az ve sık yemek yemek biraz rahatlatiyor insallah normal cikar sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…