2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim insallah son zamanlarda yakin takipte olacagiz sanirim bir gittim ntsde bir suru hamis
Sende cok yorma kendini az az yap utu yaparken dikkat edin kizlar gobuslerinize :)
Ay yıkaması bitse ütüsü neysede :) ne çok şey varmış meğerse :) daha iki makina melisamın atıcam. Bi makinada kendimkileri. Ütüleri falan ay sonunu bulur:)

canım izmirde misin? ben burda inciraltında diye biliyorum. bi bakiyım ben oraya. sağolasın
evet canim izmirdeyim inciraltinda evet..cok guzel indirimleri oluyor bebis kiyafetlerinde.takip ediyorum surekli orayi sen ne taraftasin

Ay yıkaması bitse ütüsü neysede :) ne çok şey varmış meğerse :) daha iki makina melisamın atıcam. Bi makinada kendimkileri. Ütüleri falan ay sonunu bulur:)
Melisa ismini cok seviyorum cok guzel bir isim nickimdende bellidir canim:))cicegi varya bizim burda yaz aksamlari ne guzel esintiyle gelir tatli tatli

Günaydın kızlar. Dün geceden beri karin bolgemde ince bir sizi seklinde agri var. Yalanci dogum kasilmalarindan mi oluyor acaba?

Günaydın kızlar. Dün bir sürü yazdım gönderdim zannettim ağ kopmuş gitmemiş. Şimdi servisten bildiriyorum.

Geçen cuma kontrolümuz vardı oğlum 1333gr olmuş doktor çok iyi dedi. Sağlığı herşeyi normalmiş. Üç boyutlu gösterdi yine doktorumuz bu sefer aşırı tatlı pozlar verdi oğlum.

Kiloma birşey demedi. Benim doktorum abartı olmayan konularda uyarmiyor kırmızı çizgiyi geçene kadar. 11 mayısta 32. Hafta raporumu alacağım devam etmeyi düşünüyorum ama bakalım artık.

Doğum normal olursa gece falan nöbetçi doktor geliyormuş kendi doktorum değil bu yüzden araştırma içindeyim değiştirsem mi diye

Bizden haberler böyle güzel anneler

Memnunsan ne ala canım. Erkek olduğu için kendimde şunu keşfettim çok naz niyaz pimpirirk yapamıyom doktorda :) ama en büyük artısı adama ne zaman yazsam ne zaman arasam cevap veriyo şükürler olsun
Ben ilk hamileliğimde de bu doktordaydım kanki olduk çok şükür bende ne zaman yazsam cevap veriyor

Çok güzel dimi oda ay ya öyle açıldımki bu ay ama hepsini alasımda var :)
Canım sen bilirsin ama zamanımız çok azaldı bir tane bence yeterli ben 1.için 1 tane almıştım 1 defa giydim 2.içinde 1 tane aldım göbüşte çabuk büyüdüğü için 4. aydan beri tepe tepe kullanıyorum ama hepsi çok güzel hangisinden vazgeçilir bilemedim

Sen öyle san asıl iş onun ütüsünde benim 1 günümü aldı ama hiç oturmadım ertesi gün kendime gelemedim benim gibi yapma sakın dinlene dinlene ütüle

Maşallah oğluna kendini iyi hissediyorsan devam et canım şimdi çalıştığın zamanların hepsi sonra oğlunla geçireceğin zaman demek Rabbim dayanma gücü versin

asfarovski canım özelde mi muayene oluyorsun devlette. Kendi doktorun neden girmiyor doğuma. Benimde en çok kafamı bu karıştırıyor hafi devlet hastanesinde nöbet usulü çalışıyorlar onları anlarımda özelde kendi doktorum acil durumda gelmeyecekse ben ne anladım o işten. Bu söylemler bana sezaryen olsun bizim istediğimiz tarih ve saatte olsun yoksa başkasına muhtaç olursun demek gibi geliyor. Üstü kapalı tehdit gibi bişey bu ya. Ne demek normal doğumda ben olmayabilirim.

Günaydın anneler benim tansiyon yine tavan yapmis sabah sabah 15 cikti yine anlamadım gitti. Doktorumu aradim ameliyattaymis 12 de gidecem bakalim bu tansiyon niye firlarki surekli

İkiz annesiiii nasılsın en büyük sorunun bu olsun ne olcak kasilmayi şimdi okudum çok geçmiş olsun
Iyiyim sen nasilsin canim kasintilarim dindi tahris olan yerlerimde gecti sayilir :)))
Senin nasil gidiyor bir ikiz anneside sensin sesin sedan cikmiyor sikayetlerin yokmu hic kontroller nasil gidiyor? Ben dun gittigimde artik bariz tipleri belliydi minyon bir kizim ve tontis bir oglum var :))

Günaydın anneler benim tansiyon yine tavan yapmis sabah sabah 15 cikti yine anlamadım gitti. Doktorumu aradim ameliyattaymis 12 de gidecem bakalim bu tansiyon niye firlarki surekli
Gecmis olsun canim bazi gebelikler yapiyormus dikkatli olman hemen onlem alman iyi takip yaptirir dusmezse ilac verir tuzsuz yemeye calis odem vs varmi bacakta ellerde felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…