2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hanımlar gebelik tansiyonu varmis tansiyonum için alfamed birde suya atılan tablet verdi.bi hafta daha düZenli olcmemi hafta ya tekrar kontrol an tansiyonlara dikkat.tuzla alakasi yok dedi doktor gebelikte olabiliyor dedi

Masallah bebislerine2 tane birden bide yaaaa

Magazadan al indirimde yaparsin :))) Evet cok guzelleri var sitede de fazla abartili pahali degmez yani . Ben bunu cok begenmistim kisasini ama mavi vardi pembe yoktu yeni gelmis.

Kisa olan hosuma gitti benim de,uzun olan da zarif.Cekim icin hamile elbisesi almadim,bunu aldim.Mankendeki gibi durmuyor ama hamis elbisesi gibi.Eki Görüntüle 1984899
Cook guzelmis buda basina papatyadan taç eline bir sepet hasirdan ayy ne tatli pozlar cikar :)))
Bende kisayi begendim de uzunu şundan dolayi istedim kesin boyu uzun gelir mankendeki kadar kisa kalmaz yere deger denizde yada cimlerde guzel olur surunmesi yada elinle toplarsin bi tarafini ayy ne guzel heyacan yaptimm.

ayyy korktum valla çünkü ben bu kasılmaları özellikle evden işe işten eve yürürken ciddi derecede hissediyorum. hatta 5sn den fazla tüm karın bölgem kaskatı kesiliyor.
Canim hepimiz asagi yukari ayni haftalardayiz sende cok yorma kendini ve dr.una danis.zaten nst girdinmi anliyorlar gercekten sancimi degilmi..
Agri hissetmiyorum ama artik demek kendini doguma hazirliyor vucut.birde bebisler artik cok buyudu 40 cm dusunsene cikmak istiyor herhalde hepsi zamaninda saglikla gelsinler..korkma ama ihmalde etme tatlim

O zaman bi gun saglik ocagina gidip olculeyim bakalim. Doktorun takip etmesi lazim aslinda bu kadar onemli birseyi ama sorun yoksa gidebilirsin diyor bana bende unutuyorum olculmeyi :-/
Beni bastan beri uyariyor her gittigimde olcuyor hatta onlarin aleti na izimi biturlu alamiyor eve ilk aldigim tansiyon aletiydi gebelikte.olctur canim son zamanlarda tansiyon onemli

Canim bizde cok arastirdik gezdik uygunlar suntalem bebek kemirir siz gormeden zararli madde iceriyor dediler.mdfler iki bebek icin odamiza cok buyuk geliyordu.alfemo kids magazasinda saglik kurallarini uyuyor denilen takimlar var ordan bakmani oneririm.biz aldik fiyatida digerlerine gore cok uyguna geldi.

Evet canim 8 girdik Allahin izniyle.tatlim kilolarini cok takma asagi yukari haftalarinda boyle sonradan cok kilo aliyorlar bebisler yeterki gunluk protein ve kalsiyumunu duzgunce al.masallah bebislerine kanim benimde dusuk geliyor igne verdi dr.um o daha etkiliymis bakalim bir sonraki kontrole duzelecekmi..
Erken dogum riski ikizlerde hep cikiyor kendini cok yorma dinlen hep benim kalca bel agrim yok ama dizlerimde cok agrim var.idare ediyoruz artik :)kasar peyniri sut ceviz bunlardan bol ye hatta artik yogurdun sute oranla daha iyi geldigini soyluyorlar.dene canim

Evet hanımlar gebelik tansiyonu varmis tansiyonum için alfamed birde suya atılan tablet verdi.bi hafta daha düZenli olcmemi hafta ya tekrar kontrol an tansiyonlara dikkat.tuzla alakasi yok dedi doktor gebelikte olabiliyor dedi
Canim gecmis olsun takip altinda ve kontrol altinda olmasi iyi insallah ilaclarda ise yarar.az kaldi artik rabbim saglikla zamaninda kucaklamayi nasip etsin cumlemize

Ay papatya taci,hasir sepet super fikir :)Cimlerde yere surunmesi guzel olur elbiseyle canim.Sahilde kumlarda cici goruntuler olur :)

sağol canım bakiyim oraya da. mother da çok güzel ayaksız tulumlar var yaa. çol tatlılar. sen de bi oraya bak istersen
Benim kıyafet işi tamam ama böyle modelli süslü bişey görünce dayanamıyorum:) mother caredan donattık zaten kızımızı :)

Ne mutlu ozaman bize doktorlarımızı benimsemişiz :)
Ay alcam alcam bi doğru düzgün tekrar bakim düşüneyimde. Mayısta hiyada haziranda sahilde ablamla eniştem bikaç pozumuzu çekecek ozamanda giyerim :)
Ay yıkamak bile yordu beni o yüzden katladım hurçladım ütülerini haftaya yaparım 5 güne bölerim yapamam öyle zaten 2 saat ayakta kalınca tombik oluyo ayaklarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…