- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Eki Görüntüle 1984833 Eki Görüntüle 1984834 Y Yellu benim istedigim bu iste ama bu kadar parayi versem mi bilemedim :-/ bunun beyazi maviside var.
Masallah bebislerineBugün konturoldeyiz bebeklerimi gördüm biri 780 gr erkek kız 800 gr bugün 26 ci hataya girdik kanım çok düşük erken doğum riski varmış normalmi kilolari ben hep okuyorum pay çıkarıyorum burdan şikayet olmazmi oldu bitti belim kopuyor kasiklarim fena ağrılı kan seviyem çok düşük 2 vitamin kullanıyorum yiyorum ama tam sınırda kan bebislerim iyiymis çok şükür bizimde yüzleri tam belli ama senin daha bellidir 7 bitti sanirim
Kisa olan hosuma gitti benim de,uzun olan da zarif.Cekim icin hamile elbisesi almadim,bunu aldim.Mankendeki gibi durmuyor ama hamis elbisesi gibi.Eki Görüntüle 1984833 Eki Görüntüle 1984834 Y Yellu benim istedigim bu iste ama bu kadar parayi versem mi bilemedim :-/ bunun beyazi maviside var.
Magazadan al indirimde yaparsin :))) Evet cok guzelleri var sitede de fazla abartili pahali degmez yani . Ben bunu cok begenmistim kisasini ama mavi vardi pembe yoktu yeni gelmis.Çok güzelmiş canım. sitesinden baktım bi sürü modelleri var. magazası da bakırkoydeymıs. gidip yerinden bakabilirim aslında. ben de kısasını daha cok begendım ama dedıgın de mantıklı kestırebılırsın daha sonrasında
Cook guzelmis buda basina papatyadan taç eline bir sepet hasirdan ayy ne tatli pozlar cikar :)))Kisa olan hosuma gitti benim de,uzun olan da zarif.Cekim icin hamile elbisesi almadim,bunu aldim.Mankendeki gibi durmuyor ama hamis elbisesi gibi.Eki Görüntüle 1984899
Canim hepimiz asagi yukari ayni haftalardayiz sende cok yorma kendini ve dr.una danis.zaten nst girdinmi anliyorlar gercekten sancimi degilmi..ayyy korktum valla çünkü ben bu kasılmaları özellikle evden işe işten eve yürürken ciddi derecede hissediyorum. hatta 5sn den fazla tüm karın bölgem kaskatı kesiliyor.
Beni bastan beri uyariyor her gittigimde olcuyor hatta onlarin aleti na izimi biturlu alamiyor eve ilk aldigim tansiyon aletiydi gebelikte.olctur canim son zamanlarda tansiyon onemliO zaman bi gun saglik ocagina gidip olculeyim bakalim. Doktorun takip etmesi lazim aslinda bu kadar onemli birseyi ama sorun yoksa gidebilirsin diyor bana bende unutuyorum olculmeyi :-/
Canim bizde cok arastirdik gezdik uygunlar suntalem bebek kemirir siz gormeden zararli madde iceriyor dediler.mdfler iki bebek icin odamiza cok buyuk geliyordu.alfemo kids magazasinda saglik kurallarini uyuyor denilen takimlar var ordan bakmani oneririm.biz aldik fiyatida digerlerine gore cok uyguna geldi.Mobilya alan arkadaşlar bi aydır bebek mobilyalarını araştırıyorum suntalam ve mdflam kullanılmış malzeme olarak ahşap nerdeyse yok denecek kadar az. Ama fiyatları arasında dev farklar var. Kimi çok ucuz kimi çok pahalı anlamadım gitti neye göre ucuz neye göre pahalı secimi nasıl yapıcam bilmiyorum netten alan var mı? Dışarda gezdiklerimden böyle çok beğendiğim bi mobilyada hâlâ karşıma çıkmadı kararsız kaldım
Evet canim 8 girdik Allahin izniyle.tatlim kilolarini cok takma asagi yukari haftalarinda boyle sonradan cok kilo aliyorlar bebisler yeterki gunluk protein ve kalsiyumunu duzgunce al.masallah bebislerine kanim benimde dusuk geliyor igne verdi dr.um o daha etkiliymis bakalim bir sonraki kontrole duzelecekmi..Bugün konturoldeyiz bebeklerimi gördüm biri 780 gr erkek kız 800 gr bugün 26 ci hataya girdik kanım çok düşük erken doğum riski varmış normalmi kilolari ben hep okuyorum pay çıkarıyorum burdan şikayet olmazmi oldu bitti belim kopuyor kasiklarim fena ağrılı kan seviyem çok düşük 2 vitamin kullanıyorum yiyorum ama tam sınırda kan bebislerim iyiymis çok şükür bizimde yüzleri tam belli ama senin daha bellidir 7 bitti sanirim
Bu cok guzelmis yaaaa alsam anca bir kere giyerim ama hamislere cok yakisiyor :))Eki Görüntüle 1984833 Eki Görüntüle 1984834 Y Yellu benim istedigim bu iste ama bu kadar parayi versem mi bilemedim :-/ bunun beyazi maviside var.
Canim gecmis olsun takip altinda ve kontrol altinda olmasi iyi insallah ilaclarda ise yarar.az kaldi artik rabbim saglikla zamaninda kucaklamayi nasip etsin cumlemizeEvet hanımlar gebelik tansiyonu varmistansiyonum için alfamed birde suya atılan tablet verdi.bi hafta daha düZenli olcmemi hafta ya tekrar kontrol an tansiyonlara dikkat.tuzla alakasi yok dedi doktor gebelikte olabiliyor dedi
Ay papatya taci,hasir sepet super fikir :)Cimlerde yere surunmesi guzel olur elbiseyle canim.Sahilde kumlarda cici goruntuler olur :)Magazadan al indirimde yaparsin :))) Evet cok guzelleri var sitede de fazla abartili pahali degmez yani . Ben bunu cok begenmistim kisasini ama mavi vardi pembe yoktu yeni gelmis.
Cook guzelmis buda basina papatyadan taç eline bir sepet hasirdan ayy ne tatli pozlar cikar :)))
Bende kisayi begendim de uzunu şundan dolayi istedim kesin boyu uzun gelir mankendeki kadar kisa kalmaz yere deger denizde yada cimlerde guzel olur surunmesiyada elinle toplarsin bi tarafini ayy ne guzel heyacan yaptimm.
Guzel cikmis sonuclar benim 75.115.110 mu neydi oyle birsey cikmisti dusmuyor demekki. Ama sekerin yok bu durumda sanirim.Seker testimin sonuclari geldi.Aclik 89. 1. saat 126 ,2.saat 126 yine.2. saatin inmesi gerekmez mi?Bir de 2. saat biraz yuksek mi?
Evet ya hamile elbisesi ya baska yerde de kullanilmiyor. Sadece 1 seferlik icin de 250 lira verilir mi bilmiyorum.Bu cok guzelmis yaaaa alsam anca bir kere giyerim ama hamislere cok yakisiyor :))
Sonuclarin cok iyiymis.Insallah canim dr 2. saat 120 ustu olmamali hadi 130 demisti.Benimki sinirda sanirim.Guzel cikmis sonuclar benim 75.115.110 mu neydi oyle birsey cikmisti dusmuyor demekki. Ama sekerin yok bu durumda sanirim.
Benim kıyafet işi tamam ama böyle modelli süslü bişey görünce dayanamıyorum:) mother caredan donattık zaten kızımızı :)sağol canım bakiyim oraya da. mother da çok güzel ayaksız tulumlar var yaa. çol tatlılar. sen de bi oraya bak istersen
Sen de normal elbise al.Bol bol ama lastikli,zayiflayinca da giyeriz.Hamis kiyafetlerini seviyorum ama kisacik bir zaman icin o kadar harcamak zor geliyor.Evet ya hamile elbisesi ya baska yerde de kullanilmiyor. Sadece 1 seferlik icin de 250 lira verilir mi bilmiyorum.
Ne mutlu ozaman bize doktorlarımızı benimsemişiz :)Ben ilk hamileliğimde de bu doktordaydım kanki olduk çok şükür bende ne zaman yazsam cevap veriyor
Canım sen bilirsin ama zamanımız çok azaldı bir tane bence yeterli ben 1.için 1 tane almıştım 1 defa giydim 2.içinde 1 tane aldım göbüşte çabuk büyüdüğü için 4. aydan beri tepe tepe kullanıyorum ama hepsi çok güzel hangisinden vazgeçilir bilemedim
Sen öyle san asıl iş onun ütüsünde benim 1 günümü aldı ama hiç oturmadım ertesi gün kendime gelemedim benim gibi yapma sakın dinlene dinlene ütüle
Tünaydın tatlım ya ben 3 ünüde beğendim :)günaydın canım. ben de bunları begenmıstım beyaz ve şifon gibi olan pembe elbıse cok hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?