2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim bazi gebelikler yapiyormus dikkatli olman hemen onlem alman iyi takip yaptirir dusmezse ilac verir tuzsuz yemeye calis odem vs varmi bacakta ellerde felan
Gecmis olsun canim bazi gebelikler yapiyormus dikkatli olman hemen onlem alman iyi takip yaptirir dusmezse ilac verir tuzsuz yemeye calis odem vs varmi bacakta ellerde felan
Sagol canim ya. Geçen haftada yuksek cikti doktor bi hafta kontrollu dinlenmis ölç demişti olcuyorum genelde yuksek çıkıyor.2 haftadir tuzla hic alakam yok malesef yemiyorum tuzlu.ödem de yok suanlik bakalim doktorumuz ne soylecek

Günydin Kizlar..
Siz nabiz tansiyon deyince ben korkuyorum.. Iki seferdir doktor tansiyonuna baksinlar cikmadan diyor nst odasinda bakiliyor orasida hamişlerle dolu olunca unutup geliyorum benim tansiyona hic bakilmiyor yani. Ama bi sikayetimde yok tansiyon yukselse dusse belli olur dimi ?

canım bebek için süslemeleri nerden aldın bende bu hafta sonu havuzluhana gitmeyi planlıyorum. Tül Kenar danteli falan bir şeyler almam gerek. Nerden almam gerektiğini bilmiyorum.

ayyy korktum valla çünkü ben bu kasılmaları özellikle evden işe işten eve yürürken ciddi derecede hissediyorum. hatta 5sn den fazla tüm karın bölgem kaskatı kesiliyor.

Eskiden anlardim yukseldigini hamilelikten önce yani. Ama bu aralar hic anlamiyorum gayet normal gibi geliyor bana.ilk saglik ocağında asida farkedildi ölçülü.birde gecen hafta kontrolde doktor ölçtü orda da yuksek cikinca sabah aksam dinlenmis birşekilde ölç dedi.ama normalde ensem de yanma agri olurdu bende tansiyonum ciktiginda

O zaman bi gun saglik ocagina gidip olculeyim bakalim. Doktorun takip etmesi lazim aslinda bu kadar onemli birseyi ama sorun yoksa gidebilirsin diyor bana bende unutuyorum olculmeyi :-/

O zaman bi gun saglik ocagina gidip olculeyim bakalim. Doktorun takip etmesi lazim aslinda bu kadar onemli birseyi ama sorun yoksa gidebilirsin diyor bana bende unutuyorum olculmeyi :-/
Olcmekte fayda var bende fatkeymiyorum çıktığını.yinede dikkat et

Mobilya alan arkadaşlar bi aydır bebek mobilyalarını araştırıyorum suntalam ve mdflam kullanılmış malzeme olarak ahşap nerdeyse yok denecek kadar az. Ama fiyatları arasında dev farklar var. Kimi çok ucuz kimi çok pahalı anlamadım gitti neye göre ucuz neye göre pahalı secimi nasıl yapıcam bilmiyorum netten alan var mı? Dışarda gezdiklerimden böyle çok beğendiğim bi mobilyada hâlâ karşıma çıkmadı kararsız kaldım

Genelde zaten suntalam yada mdf oluyor canim ahsap ben hic duymadim. Suntalam daha uygun ama üstü kaplamaysa sağlam oluyor sadece suntalamsa dökülüyor hemen. Benim bir tane dolabim vardi ikeadan almistim suntalamdi tasininca bir daha tutmadi attik gitti.

Bugün konturoldeyiz bebeklerimi gördüm biri 780 gr erkek kız 800 gr bugün 26 ci hataya girdik kanım çok düşük erken doğum riski varmış normalmi kilolari ben hep okuyorum pay çıkarıyorum burdan şikayet olmazmi oldu bitti belim kopuyor kasiklarim fena ağrılı kan seviyem çok düşük 2 vitamin kullanıyorum yiyorum ama tam sınırda kan bebislerim iyiymis çok şükür bizimde yüzleri tam belli ama senin daha bellidir 7 bitti sanirim

Son düzenleme:
Al_pi bayıldım modeline çok güzelmiş özellikle kısa olan çok hoşuma gitti fiyatı da bi kereden bisi olmaz ver gitsin denilecek türden ama sen bilirsin tabi. Ben olsam alırdım.

Al_pi bayıldım modeline çok güzelmiş özellikle kısa olan çok hoşuma gitti fiyatı da bi kereden bisi olmaz ver gitsin denilecek türden ama sen bilirsin tabi. Ben olsam alırdım.
Bende cok begendim kisa degilde sanki uzun hamile cekiminde daha guzel oluyor sonra kestirip kullan :)) Hamile cekiminden sonra gormus oluyor herkes yoksa mevluttede giyilir

Maşallah onlara kilolarıda iyi bence benim tek olduğu halde 26.haftada 700 gramdı cok iyi bakmıssın bebişlere kansızlık sorunu bendede var iki kan ilacı içiyorum ama yine cok düşükmüş simdi ilacları c vitaminiyle almaya calısıyorum öyle yükseliyormus diye bakalım bi sonraki kontrolde tekrar bakıcak doktor sıkma canını bebekler iyi sağlıklı en güzeli o

canım bebek için süslemeleri nerden aldın bende bu hafta sonu havuzluhana gitmeyi planlıyorum. Tül Kenar danteli falan bir şeyler almam gerek. Nerden almam gerektiğini bilmiyorum.

Mrb Canım keşke yardımcı olabilsem ben Antalya'da yaşıyorum buradan şarampol diye bir mahalle var oradan aldım

Aynen canım şükürler olsun

Aklim celiniyor Sanirim alacagim Canim kan icin icebiliyorsan pekmez de ic cok iyi geliyor bebegede kilo aldiriyor hem .. Masallah kilolarida iyi insallah erken gelmezler en erken 37de gelsinler
İnşallah canım ya elevit balık yağı kan hapı içiyorum pekmez içiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…