2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kıyafet işi tamam ama böyle modelli süslü bişey görünce dayanamıyorum:) mother caredan donattık zaten kızımızı :)
Nasil kiyafet aldin cekime Yellu foto koysana.Mothercare temmuz ayi indirime de girer,aklinizda olsun.Bir yas kiyafetlerine de bakabiliriz o donemde.Int den soyluyorsun eve geliyor zaten canim.

Evet hanımlar gebelik tansiyonu varmis tansiyonum için alfamed birde suya atılan tablet verdi.bi hafta daha düZenli olcmemi hafta ya tekrar kontrol an tansiyonlara dikkat.tuzla alakasi yok dedi doktor gebelikte olabiliyor dedi
Canım benim çok geçmiş olsun. Çok dikkat et sürekli ölç emi. Kontrol altında tutulursa hiç sıkıntı olmaz merak etme. Bolbol dinlen ama

Nasil kiyafet aldin cekime Yellu foto koysana.Mothercare temmuz ayi indirime de girer,aklinizda olsun.Bir yas kiyafetlerine de bakabiliriz o donemde.Int den soyluyorsun eve geliyor zaten canim.
Hamiş kıyafeti almadım kız :) bebişin kıyafetleri tamam onu demeye çalıştım:) ben 3-6ayıda tamamlamışımda 6aydan sonrasını kızımla alıcam kışlık olucak zaten. Beraber alışveriş yaparız

Sen de normal elbise al.Bol bol ama lastikli,zayiflayinca da giyeriz.Hamis kiyafetlerini seviyorum ama kisacik bir zaman icin o kadar harcamak zor geliyor.
Normal elbise aldim kot penye filanda cekime soyle tullu filan olsun istiyorum bakalim insallah uygun birseyler denk gelir.
Gerci dugun icinde aliyoruz abiyeleri bir kere giyiyoruz :))

Maşallah bebişlerin e canım

Canım ben oğluma hamileyken kiyafetlerini oturarak ütülemistim, zaten minnak şeyler. Ütü masasını alcaltip öyle oturarak ütüledim, ayakta kalmamış ve cok yorulmamis oldum.

Bugün tetanoz aşısının 2.dozunu olcam kızlar, bu da bitsin.zaten hergün iğne olmaktan canım yanıyor, bi de aşı var.

Seker testimin sonuclari geldi.Aclik 89. 1. saat 126 ,2.saat 126 yine.2. saatin inmesi gerekmez mi?Bir de 2. saat biraz yuksek mi?
Bence iyi cikmis canim dr bana yazdigi aclik 95 den kucuk 1.saat 140dan dusuk 2.saat 120den dusuk olmasi beklenirmiscok cok az bir farkinvar 2.saatte ondanda birsey cikmaz sanirim

Iyi yapmissin canim 6. aydan sonra tam da indirimler baslar.Yari fiyat etiketlerini,indirimleri gorunce cok hosuma gidiyor :)Sezonda bir sey alinca ne kadar fiyat dusecek diye takipte kaliyorum.

Bugün tetanoz aşısının 2.dozunu olcam kızlar, bu da bitsin.zaten hergün iğne olmaktan canım yanıyor, bi de aşı var.
2. Doz acimiyor canim bende oyle diyorum esim sasiriyor acimasiz oldun diyor yaa diyorum acilarin cocugu olduk :))

Bence iyi cikmis canim dr bana yazdigi aclik 95 den kucuk 1.saat 140dan dusuk 2.saat 120den dusuk olmasi beklenirmiscok cok az bir farkinvar 2.saatte ondanda birsey cikmaz sanirim
Insallah canim,yine dikkat etmem lazim da cok endiselenecek bisi yok sanirim.

Kullanıyorum kuzum dun dayanamadım doktora gttim kotu bi sey yokmus sukur evham yaptim sanirim

Normal elbise aldim kot penye filanda cekime soyle tullu filan olsun istiyorum bakalim insallah uygun birseyler denk gelir.
Gerci dugun icinde aliyoruz abiyeleri bir kere giyiyoruz :))
Uygun bir seyler gelir ya.Cok zor ama magazalarda kiyafet denemek lazim,agirlastik gerci ama daha da bekletmeden.Cekim ne zaman?Bir Mayis ta olacak benim.Cok yakinim olmazsa abiye almiyorum ya,sadece cekirdek ailedense abiye:)Onun disinda da gece ciktigimda da giyecegim bisi olsun,her ortama gelsin diyorum.C.ertesi dugun icin aldigim kiyafeti annem begenmedi.Biraz kisa buldu,kalcam da cok cikmis,kiyafetin arkasi da cekmis.Kumasi da ince zaten.Bu cekim icin aldigimi iki yerde de kullanacagim.

Kızlar merhaba, aranızda clexane ve aspirin kullananlar vardı, şimdi bulamadım isimlerini. Dün doktorum 28. haftada aspirini kesip sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi. Pıhtılaşmam biraz fazla 0.6 lık iğne kullanıyorum o yüzden korkuyorum ya bebeğime birşey olursa diye, size aspirini ne zaman bırakmanızı söylediler ?

bende almiyorum en yakin abi kardes abla yegen :)) Yoksa senin dedigin gibi sonrada giyebilecegim bisi aliyorum.
Cekim tarihi yok henuz hastaneyle konusamadik yerinde yoktu konusacagimiz kisi bakalim bi daha ki kontrolde konusurum. Gec olsun ki karnim biraz daha ciksin istoyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…