2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
Alpi ve diger arkadaslarim cok gecmis olsun. Ama asiri panik yapmayin sakin olmaya calisin. Allah yardimcimiz olsun

Canim gecmis olsun sanada istirahatmi verdiler kacirmisim.
Evet canım.malesef 1ay once agrilarim olmustu idrarda hafif enfeksiyon cikmisti sonra iyiydim 2hafta once 2gun cok agrilarim oldu 1gece acilde 5saat durdum ertesi gunde doktorum hastaneye yatirdi tahliller yapildi surekli nst ye baglandim sadece 2kere cok az sanci cikti tahlillerde temiz ama sancilar devam ederse dogumu tetikler dedi doktorum bol bol dinleniceksin su iciceksin dedi ve progestan kullaniyorum 1hafta sonra kontrolum var yatarken iyiyim ama ayakta 10dk dolansam agri giriyor boyle yatarak daha 10 hafta var nasil gecicek bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu bide evde 1cocuk daha olunca cok zor haftasonlari annem kardeslerm geliyor 5,6 tencere yemek yapiyorlar sagolsunlar oyle idare ediyoruz simdilik

Allah yardimcin olsun. İnsallah 36-37 yi gorup oyle kavusun

İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
Cok gecmis olsun canim,ben de senden duydum simdi.Kac siddetindeymis?

çok korktum ben de.. lambalar seli gibi sallandı, çok acayipti. hemen oğlumu alığ dışarı çıktım. hava da soğuktu arabada oturduk. Allah beterinden korusun. hepimize çok geçmiş olsun.

kızlar bugun park yatağı aldım e bebekten. 1200 den 700 e düşmüş. oldukça beğendim. ayrıca bir de reflü yatağı aldım salonda ya da misafirlikte yatırmak için. yenidoğan için saf sulu ıslak mendil ve premium care 1 numara bez aldım bir paket. ufak tefek şeyler dışında alışveriş olayı tamamdır çok şükür :) sıra kendime geldi. şu ucuz babaanne geceliklerini nerden bulurum acaba?

Ben krem rengi hafif gupurlu 40 tlye aldim beylikdüzü beylik pazarinda :)

Canim tuzlu yiyorsan tuzu kes bol su odemin gecer
Cok tuzlu yemiyorum canım birtek salataya tuz atarım ama dah dikkat edicem
İnsallah canım benımde ayaklarım acıyor
Of canım ben de yarın doktora gitcem ve kesin oda bana kızcak nasıl bu kdar kilo aldım diye iki gündürde bu ödem olayım basladı bütüm moralim bozuldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…