Alpi ve diger arkadaslarim cok gecmis olsun. Ama asiri panik yapmayin sakin olmaya calisin. Allah yardimcimiz olsunİzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
Evet canım.malesef 1ay once agrilarim olmustu idrarda hafif enfeksiyon cikmisti sonra iyiydim 2hafta once 2gun cok agrilarim oldu 1gece acilde 5saat durdum ertesi gunde doktorum hastaneye yatirdi tahliller yapildi surekli nst ye baglandim sadece 2kere cok az sanci cikti tahlillerde temiz ama sancilar devam ederse dogumu tetikler dedi doktorum bol bol dinleniceksin su iciceksin dedi ve progestan kullaniyorum 1hafta sonra kontrolum var yatarken iyiyim ama ayakta 10dk dolansam agri giriyor boyle yatarak daha 10 hafta var nasil gecicek bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu bide evde 1cocuk daha olunca cok zor haftasonlari annem kardeslerm geliyor 5,6 tencere yemek yapiyorlar sagolsunlar oyle idare ediyoruz simdilikCanim gecmis olsun sanada istirahatmi verdiler kacirmisim.
Evet canım.malesef 1ay once agrilarim olmustu idrarda hafif enfeksiyon cikmisti sonra iyiydim 2hafta once 2gun cok agrilarim oldu 1gece acilde 5saat durdum ertesi gunde doktorum hastaneye yatirdi tahliller yapildi surekli nst ye baglandim sadece 2kere cok az sanci cikti tahlillerde temiz ama sancilar devam ederse dogumu tetikler dedi doktorum bol bol dinleniceksin su iciceksin dedi ve progestan kullaniyorum 1hafta sonra kontrolum var yatarken iyiyim ama ayakta 10dk dolansam agri giriyor boyle yatarak daha 10 hafta var nasil gecicek bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu bide evde 1cocuk daha olunca cok zor haftasonlari annem kardeslerm geliyor 5,6 tencere yemek yapiyorlar sagolsunlar oyle idare ediyoruz simdilik
ellerine saglik ne tatli olmuslar.. Gule gule giysin :) Temmuz anneleri becerikliBunlarda benim yaptıklarım :) terlik, bebek tacı ve kapı süsümüz kaldı sadece
Cok gecmis olsun canim,ben de senden duydum simdi.Kac siddetindeymis?İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
çok korktum ben de.. lambalar seli gibi sallandı, çok acayipti. hemen oğlumu alığ dışarı çıktım. hava da soğuktu arabada oturduk. Allah beterinden korusun. hepimize çok geçmiş olsun.İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
ellerine saglik ne tatli olmuslar.. Gule gule giysin :) Temmuz anneleri becerikli
5.1 canim ama hissedilen siddet emin ol 7-8Cok gecmis olsun canim,ben de senden duydum simdi.Kac siddetindeymis?
Becerilmeyecek seyler degil canim ya birde minnak kuzular icinse yapamayacagini da yapiyorsun aşkla ❤Sagolasin canim, becerikliymişim haberim yokmuş, beceremicem diye tirstim biraz :)
kızlar bugun park yatağı aldım e bebekten. 1200 den 700 e düşmüş. oldukça beğendim. ayrıca bir de reflü yatağı aldım salonda ya da misafirlikte yatırmak için. yenidoğan için saf sulu ıslak mendil ve premium care 1 numara bez aldım bir paket. ufak tefek şeyler dışında alışveriş olayı tamamdır çok şükür :) sıra kendime geldi. şu ucuz babaanne geceliklerini nerden bulurum acaba?
Cok tuzlu yemiyorum canım birtek salataya tuz atarım ama dah dikkat edicemCanim tuzlu yiyorsan tuzu kes bol su odemin gecer
İnsallah canım benımde ayaklarım acıyorCanım benimde hafta sonu biranda bir gecede ellerim ayaklarım şişti. O günden beri ara ara şişiyor iniyor ayaklarım ama ellerim hiç inmiyor. Aksine acımaya başladı ellerim ayrıca kemiklerim ağrıyor arada. Hayatımdan turşuyu zeytini çıkardım tuzuda azalttım inşallah düzelir seninde
Of canım ben de yarın doktora gitcem ve kesin oda bana kızcak nasıl bu kdar kilo aldım diye iki gündürde bu ödem olayım basladı bütüm moralim bozuldu....Bende tam 11 kilo aldımdoktor kızdı doğuma kadar alman gereken kiloyu almışsın dedi, hergün 1 saat yürümemi, bol su içmemi, sık sık ama az yemem gerektiğini söyledi. 50 ile hamile kalınca bişey olmaz alırm diyordum ama gebelik zehirlenmesi gecirirsin, tansiyonunu etkiler vs diyip korkuttu beni, durdurmam lazım benimde, ama nasıl ?
Hangı hastaneye gdıosun cnmkızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
Düzcede hayri sivrikayaHangı hastaneye gdıosun cnm
Hımm izmirdesın dıe kalmıs aklmda ondan sordum tansıyonun kac cıkıyor magnzyum eksıklgnde yuksek cıkar dıe biliorumDüzcede hayri sivrikaya
doktor tansinyon mansiyon sormadı canım. 10a 5 çıkıyor geneldeHımm izmirdesın dıe kalmıs aklmda ondan sordum tansıyonun kac cıkıyor magnzyum eksıklgnde yuksek cıkar dıe biliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?