2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ama hiç öyle görünmüyosun fotolarda falan kuzu :) daha 8-9kilo anca kalmışsın. İkili basamaklılara çıkmadıysan daha sus bakim :))

İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
Canım iyi misin? İzmirdeki arkadaşlar iyi misiniz?

doktor tansinyon mansiyon sormadı canım. 10a 5 çıkıyor genelde
Magnezyum eksikliği bir çok rahatsızlığın, başlıca sebepleri arasındadır. Bu rahatsızlıkların başında, sinirlilik, konsantrasyon bozukluğu, iştahsızlık, depresyon kaslara giren ani kramplar, kalp ritminde bozukluk, halsizlik gibi sağlık sorunları gelmektedir.

Cok cok gecmis olsun canim haklisin tek olsan uyursun vs gecirirsin rabbim yardimcin olsun insallah sagsalim atlatirsin bu donemi..

Canim kemeraltina gitme imkanin varsa orda oluyormus birde sibel icgiyim var ordada varmis

kızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
Canim magnezyum bacakta olan kasilmalari ve evet artik sonlara dogru olan karindaki kasilmalari sancilari azaltirmis icmekte fayda var diye dusunuyorum bebegi ve vucudu rahatlatiyormus.

Günaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…