- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
Ağrı, kramp, kasılmalar için veriyorlar ben de her akşam içiyorumkızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
Sağol canımAğrı, kramp, kasılmalar için veriyorlar ben de her akşam içiyorum
Ama ama hiç öyle görünmüyosun fotolarda falan kuzu :) daha 8-9kilo anca kalmışsın. İkili basamaklılara çıkmadıysan daha sus bakim :))kılo konusuna hıc gırmeyelım 73- 74 kılo arasında gıdıyorum. 65ile hamıle kaldım ve kısa boyluyum kısacası bıldıgınız topaçım suanda o yuzden bence sız gayet ıyısınız sızden daha kotulerı dusunun motıve olun :)
Canım iyi misin? İzmirdeki arkadaşlar iyi misiniz?İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
Hım 1 ayda 6 kilo çokmuş ama cideen :)Ben son bir ayda 6 kilo aldım, nasıl oldu anlamadım da Umarım dediğin gibi kalan 3 ayda 6 kg alırım ama bu hızla gidersem zor.
Magnezyum eksikliği bir çok rahatsızlığın, başlıca sebepleri arasındadır. Bu rahatsızlıkların başında, sinirlilik, konsantrasyon bozukluğu, iştahsızlık, depresyon kaslara giren ani kramplar, kalp ritminde bozukluk, halsizlik gibi sağlık sorunları gelmektedir.doktor tansinyon mansiyon sormadı canım. 10a 5 çıkıyor genelde
Benimde bacak ve kaburga agrim var dedigimde yazdi canim. Artik bu aydan sonra kalsiyum ve magnezyumda ciddi azalis oluyor malesefkızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
Iyıyız cok sukur ama cok fena sallandık saat 18 sularındaCanım iyi misin? İzmirdeki arkadaşlar iyi misiniz?
Bn de dogal maden suyu ıcıyorum ıcersnde kalsıyum ve magnezyum oldgu ıcın.Benimde bacak ve kaburga agrim var dedigimde yazdi canim. Artik bu aydan sonra kalsiyum ve magnezyumda ciddi azalis oluyor malesef
Hepsi muhteşem görünüyor gerçekten. Ellerine sağlık. Güzel günlerde kullanman dileğiyleBunlarda benim yaptıklarım :) terlik, bebek tacı ve kapı süsümüz kaldı sadece
Çok çok geçmiş olsun canımya. Rabbim korusun hepimiziIyıyız cok sukur ama cok fena sallandık saat 18 sularında
Saol canmm amiinn ınsallhhÇok çok geçmiş olsun canımya. Rabbim korusun hepimizi
Amin insallahAllah yardimcin olsun. İnsallah 36-37 yi gorup oyle kavusun
Cok cok gecmis olsun canim haklisin tek olsan uyursun vs gecirirsin rabbim yardimcin olsun insallah sagsalim atlatirsin bu donemi..Evet canım.malesef 1ay once agrilarim olmustu idrarda hafif enfeksiyon cikmisti sonra iyiydim 2hafta once 2gun cok agrilarim oldu 1gece acilde 5saat durdum ertesi gunde doktorum hastaneye yatirdi tahliller yapildi surekli nst ye baglandim sadece 2kere cok az sanci cikti tahlillerde temiz ama sancilar devam ederse dogumu tetikler dedi doktorum bol bol dinleniceksin su iciceksin dedi ve progestan kullaniyorum 1hafta sonra kontrolum var yatarken iyiyim ama ayakta 10dk dolansam agri giriyor boyle yatarak daha 10 hafta var nasil gecicek bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu bide evde 1cocuk daha olunca cok zor haftasonlari annem kardeslerm geliyor 5,6 tencere yemek yapiyorlar sagolsunlar oyle idare ediyoruz simdilik
Canim kemeraltina gitme imkanin varsa orda oluyormus birde sibel icgiyim var ordada varmiskızlar bugun park yatağı aldım e bebekten. 1200 den 700 e düşmüş. oldukça beğendim. ayrıca bir de reflü yatağı aldım salonda ya da misafirlikte yatırmak için. yenidoğan için saf sulu ıslak mendil ve premium care 1 numara bez aldım bir paket. ufak tefek şeyler dışında alışveriş olayı tamamdır çok şükür :) sıra kendime geldi. şu ucuz babaanne geceliklerini nerden bulurum acaba?
Canim magnezyum bacakta olan kasilmalari ve evet artik sonlara dogru olan karindaki kasilmalari sancilari azaltirmis icmekte fayda var diye dusunuyorum bebegi ve vucudu rahatlatiyormus.kızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
canım sibel içgiyim kemeraltında mı? olabilir aslında oraya da bi bakabilirim. tesekkür ederim.Canim kemeraltina gitme imkanin varsa orda oluyormus birde sibel icgiyim var ordada varmis
Meraba magnezyum ya da kalsiyum ilaci aliyor musunuz? Onunla alakali olabilir belkiGünaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında.
Maden suyu hergun iciyorum ben ilacta almama ragmen agrilarim devam ediyor..Bn de dogal maden suyu ıcıyorum ıcersnde kalsıyum ve magnezyum oldgu ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?