2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

50 ile hamile kalmışsın ve 11 kilo almışsın ne güzel daha ne. Bende 52ile kaldım 10kilo aldım ve doktorum bikere böyle olumsuz şeylerden bahsetmedi. Hatta en son gittiğimde 2.8kg almışım hiçbişey söylemedi ilk zamanlarda hızlı gidince biraz çok demişti okadar. Zaten pragramlardada yazıyo artık haftada yarım kilo alcakmışız. Ki bundan sonra 6 kilo alsan maksimum 17ile tamamlarsın en fazla.

sevındım canım bebısının ıyı olmasına. suan nerde hangı dr a gıdıyosun kı? haftam gectı artık dr degısemem falan dusunme bence ıcıne sınmıyo baska dr arastır. benım dr um ıcıme sınıyo ama hastanemle ılgılı soru ısaretlerım var sırf o yuzden bıle degısmeyı dusunuyorum dr umu

kılo konusuna hıc gırmeyelım 73- 74 kılo arasında gıdıyorum. 65ile hamıle kaldım ve kısa boyluyum kısacası bıldıgınız topaçım suanda o yuzden bence sız gayet ıyısınız sızden daha kotulerı dusunun motıve olun :)

Kızlar cok sagolun böyle destekler mutlu ediyor Bide bebegin kilo alması için soda yazmışsınız ama bi yerde okumustum soda tuzludur cok tüketmeyin yazıyodu doğru mudur acaba

Ben son bir ayda 6 kilo aldım, nasıl oldu anlamadım da Umarım dediğin gibi kalan 3 ayda 6 kg alırım ama bu hızla gidersem zor.

İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum
gecmis olsun, Allah korusun

Canim en cok bebise yarayanlar et urunleri kasar peyniri yogurtmus benim drda surekli tembihliyo proteinnn diye :) son haftalar daha cok kilo alirlarmis merak etme canim
Evet canım hepsinden yemeğe çalışıyorum demekki daha iyi yemeliyim

Tansiyon benimde 13 6 cikti ama doktor iyi dedi bana.. Ki benim normalim 10 a 6 dir. Korkma Allah'ın izniyle bi şey olmaz tedavini aksatma ama

hiç korkma ya ben ıgneden bıle tırsıyoken dogumu hıc dusunmuyorum cunku sonunda melegıme kavusmak var. dusunsene ordan ıkı elın de dolu cıkıcaksın. mutlu kısımlarına odaklan :)
Haklisinda degisik bir his bu ben cocuklugumdan beri tirsmisimdir su ameliyathane olaylarindan :)) bakalim dr diyorum eliimi birakmicaniz dimi diye :))guluyo sezeryan olunca es giremiyormus normal doguma es giriyomus esim olaydi iyiydi yanimda neyse artik kismet yasicaz birsekilde

Kızlar cok sagolun böyle destekler mutlu ediyor Bide bebegin kilo alması için soda yazmışsınız ama bi yerde okumustum soda tuzludur cok tüketmeyin yazıyodu doğru mudur acaba
Gunde bir tanede fazla icilmez canim icindeki minerallerin iyi geldigi soyleniyor.tabi fazlasi zarar biri gecmemek lazim

İzmırliler iyimisiniz bu nasil bir depremdir kendimi disariya attim ama hayatim boyunca yasadigim en buyuk depremdi Allah korusun besik gibi sallandim bina yeni bu kadar sallandi eskileri dusunemiyorum

Gecmis olsun,okuldaydim ben ayakta yuruyorken oldu galiba ama benden baska herkes hissetti cikti disari.telas yapmayin aman tekrarlarsa

Ayaklarimi uzatmis otutuyordum onden bir citirtttt sesi geldi bi baktim lambalar oynamaya basladi biraz oturdum baktim olcak gibi degil ciktim baya uzun surdu 5 olmus sanirim derecesi..gelmis gecmis olsun Allah korusun

Ayaklarimi uzatmis otutuyordum onden bir citirtttt sesi geldi bi baktim lambalar oynamaya basladi biraz oturdum baktim olcak gibi degil ciktim baya uzun surdu 5 olmus sanirim derecesi..gelmis gecmis olsun Allah korusun
Bende dedigin gibi ayaklarimi uzatmis oturuyordum alttan alttan vurdu sonrada şak şak sak nasil geldi ses sanki evde vitrin varmista ici bardak tabak doluymus gibi ses Allah korudu ama cok olmus bugun manisada panik yapmayalim sakin olalim bebisler icin ben oturdum agladim :)) Sonra ciktim disariya hemen ..

Sagolun kizlar umarim bir daha olmaz ..

Canım lutfen kendini cok yıpratma ben oglumu 35.haftada dogurdum gelisim gerilig var dediler1ay boyunca her hafta kontrole gittim suyun az dediler bol bol su ictim moralimi cok bozdular kontrole gittim hic agrim sizim yokken cok sancin var dediler eve gidersen dogurursun dediler hic sanci hissetmiyordum bebegimin kilosuna kac dediklerini hatirlamiyorum ama dusuk kilolu diyorlardi küveze girebilir dedi doktorum ve sezaryanla dogum yaptim makat gelisti zaten sezaryan olucaktim inan oglumda hicbir sıkıntı yoktu cok saglıklı 2600 gr dogdu küveze falan hic girmedi ultrason olcumleri cok dogru cıkmıyor sen kendini yorma ve bol bol dinlen ve su ic bende 2haftadir yatiyorum bundada agrilarim var rabbim buyuk insallah zamaninda saglikla gelir yavrularimiz

Benimde moralim bozulduda Allahtan esim geldi 5 dk sonra..bizim bura kayalik ustune oldugu halde hissettik..insallah devami gelmez dikkat et kuzum sende

Canim gecmis olsun sanada istirahatmi verdiler kacirmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…