2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı sorunu dün farkettim ayak bileklerim artık bana değil bir file aitmiş gibi duruyo sıcaklarda başladı olacak artık diye düşünüyorum ama ne yaparsak azalır onu hiç bilmiyorum

Bende aynı sorunu dün farkettim ayak bileklerim artık bana değil bir file aitmiş gibi duruyo sıcaklarda başladı olacak artık diye düşünüyorum ama ne yaparsak azalır onu hiç bilmiyorum
Aynen canım ben de aynı benzetmeyi yaptım ayaklrım ne hale gelmis dedim cok tuzlu yiyende biri degilim ama aldıgım kilolara ve sıcaklara bagladım ben de

Mersin yeri ama bilemedim :) Evet herkes cocuguna aliyor burdan instagramda var hep alanlarin resmi filan ben cok memnunum tadi da guzel..
Sanki babamin reklam yaptim ama
Tmm canim mersindi benimde calistigim yere getiriyorlardi toplu almistik dogru..:))
Annemde cok ise yaramisti bu ozu ferro kullanamiyordu agri yapiyorduda 2-3 sise bitirdik iyi hatirlattin bunuu

Tmm canim mersindi benimde calistigim yere getiriyorlardi toplu almistik dogru..:))
Annemde cok ise yaramisti bu ozu ferro kullanamiyordu agri yapiyorduda 2-3 sise bitirdik iyi hatirlattin bunuu
Bebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)

Canim korkma dr un yaninda heyecanlanmissindir tansiyonunu takipte kal sabah ogle aksam olc.gecen hafta is yerimde bir arkadasiminda suyu azalmisti gunluk ictigi suyu arttirmis ve havuc yemis bu hafta gittiginde normale donmus kan sulandiriciyida onlem olarak vermistir bizim bu sayfada cogu arkadas igne yapiyoruz merak etme. Sakinligini koru bebisini bos yere uzme canim

Bebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)

Evet canım dedi pekmez bal hep şekermiş organik değillermiş. canan hocaya göre fotosentezle beslenicez bu gidişle

Masallah canim tatliskona :) 1 aymi biz artik her hafta gitcekmisiz az kaldi sabret canim :)

Masallah canim tatliskona :) 1 aymi biz artik her hafta gitcekmisiz az kaldi sabret canim :)

ay ne mutlu sana her hafta bebıslerınle hasret gıderıcen. bakalım benı ne kadar sureyle cagırıcak. programda 2 haftada bır cagrılmanız gerekmektedır yazıyo. ıns oyle cagırır. ayda bır yetti canıma artık :)

Suyu sodayi bol içerim bu ara yoğurda yukleneyim kilo alsınlar tabi ya tombis yanakları isircaz sonra :)
Canim en cok bebise yarayanlar et urunleri kasar peyniri yogurtmus benim drda surekli tembihliyo proteinnn diye :) son haftalar daha cok kilo alirlarmis merak etme canim

Yok canim ya o anda musait degilim diye gostermedim. İlacim bitsin bakalim belki enfeksiyondandir..

@elmol maşallah bebeğine canim
Birdahakine mutlaka göster kuzu. Gebelikte olabiliyormuş ve takip edilmesi iyi olurmuş tatlım. İnşallah biter enfeksiyon biran önce

Canim tuzlu yiyorsan tuzu kes bol su odemin gecer

Canım benimde hafta sonu biranda bir gecede ellerim ayaklarım şişti. O günden beri ara ara şişiyor iniyor ayaklarım ama ellerim hiç inmiyor. Aksine acımaya başladı ellerim ayrıca kemiklerim ağrıyor arada. Hayatımdan turşuyu zeytini çıkardım tuzuda azalttım inşallah düzelir seninde

Dışarıdan gıdaya başladığında kahwaltısını bi tatlı kaşığı koyuyordu ablam ilk çocuğunda bende koyucam alerjisi olmazsa. Gebelikte bana alerji yaptı pekmez yiyemiyorum

Bizde son 2 dir 2 haftada bir gidiyorduk canim sanci kasilma cikinca ilac baslatti ve nst sokmak icin her haftaya cevirdi bakma sen bebisleri gormek guzelde doguma yaklasmaktan cok tirsiyorum ki ben saglik sektörunde calisiyorum yinede o ameliyat anini oraya inecegimi dusundukce kacasim geliyo :)))

hiç korkma ya ben ıgneden bıle tırsıyoken dogumu hıc dusunmuyorum cunku sonunda melegıme kavusmak var. dusunsene ordan ıkı elın de dolu cıkıcaksın. mutlu kısımlarına odaklan :)

Simdi doktordan ciktik. Kizimiz iyiymis cok sukur. Haftasiyla uyumlu dedi. Sormasam bir sey soyledigi yok. Kilosunu sordum. Bu hafta 1300 falandir dedi. Boyu yine soylemedi. 32.hafta izne ayrilmak istiyorum dedim. 13 Mayisa cagirdi. Dogum bayrama gelirse burda misiniz dedim. Senin doguma daha cok var konusuruz dedi. Bizden haberler böyle. Ah ahh eski doktorumuzu cok özledik.

Bende tam 11 kilo aldım doktor kızdı doğuma kadar alman gereken kiloyu almışsın dedi, hergün 1 saat yürümemi, bol su içmemi, sık sık ama az yemem gerektiğini söyledi. 50 ile hamile kalınca bişey olmaz alırm diyordum ama gebelik zehirlenmesi gecirirsin, tansiyonunu etkiler vs diyip korkuttu beni, durdurmam lazım benimde, ama nasıl ?

GÖzün aydın canım şükür herşey yolundaymış ama doğumla ilgili yuwarlak cevaplar vermesi hiç hoş değil. Ben bu doktoruma ilk 18. Haftadamda gittim bir sonrakine net cevap veririm dedi ve 21.haftamda kpnuştuk doğumu merak etme doğumunda ben olucam tatil planım falan yok dedi. Başka doktor araştırma şansın yok mu? İçine sinmesi çok önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…