- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
Kızlar helesükür cuma oldu :) bugün itibariyle tam 12 kg almısım
Ve dün bacaklarım hayatımda ilk kez ödem olmuştu aranızda odem sorunu yaşamıs var Mı cok moralim bozuk ayaklarım gergindi baya tavsiyeniz var mı bununla ilgili?
Her hafta 1 kg alıyorum işim zor sanırım ...
Aynen canım ben de aynı benzetmeyi yaptım ayaklrım ne hale gelmis dedim cok tuzlu yiyende biri degilim ama aldıgım kilolara ve sıcaklara bagladım ben deBende aynı sorunu dün farkettim ayak bileklerim artık bana değil bir file aitmiş gibi duruyosıcaklarda başladı olacak artık diye düşünüyorum ama ne yaparsak azalır onu hiç bilmiyorum
Tmm canim mersindi benimde calistigim yere getiriyorlardi toplu almistik dogru..:))Mersin yeri ama bilemedim :) Evet herkes cocuguna aliyor burdan instagramda var hep alanlarin resmi filan ben cok memnunum tadi da guzel..
Sanki babamin reklam yaptim ama
Bebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)Tmm canim mersindi benimde calistigim yere getiriyorlardi toplu almistik dogru..:))
Annemde cok ise yaramisti bu ozu ferro kullanamiyordu agri yapiyorduda 2-3 sise bitirdik iyi hatirlattin bunuu
Canim korkma dr un yaninda heyecanlanmissindir tansiyonunu takipte kal sabah ogle aksam olc.gecen hafta is yerimde bir arkadasiminda suyu azalmisti gunluk ictigi suyu arttirmis ve havuc yemis bu hafta gittiginde normale donmus kan sulandiriciyida onlem olarak vermistir bizim bu sayfada cogu arkadas igne yapiyoruz merak etme. Sakinligini koru bebisini bos yere uzme canimKızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum
Bebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)
Bebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)
Masallah canim tatliskona :) 1 aymi biz artik her hafta gitcekmisiz az kaldi sabret canim :)Doktordan çıktık yeni doktorumuzu da çok sevdik :) kızım 35 cm 850 gr çıktı böyle giderse ince uzun bi kız olcak dedi aynı anasıağzını açtı esnedi bize sanırım eli de hep ağzında en net resmimiz böyle artık idare edicez bi ay bununla :)
Eki Görüntüle 1985437
Masallah canim tatliskona :) 1 aymi biz artik her hafta gitcekmisiz az kaldi sabret canim :)
Canim en cok bebise yarayanlar et urunleri kasar peyniri yogurtmus benim drda surekli tembihliyo proteinnnSuyu sodayi bol içerim bu ara yoğurda yukleneyim kilo alsınlar tabi ya tombis yanakları isircaz sonra :)
Birdahakine mutlaka göster kuzu. Gebelikte olabiliyormuş ve takip edilmesi iyi olurmuş tatlım. İnşallah biter enfeksiyon biran önceYok canim ya o anda musait degilim diye gostermedim. İlacim bitsin bakalim belki enfeksiyondandir..
@elmol maşallah bebeğine canim
Yani bence de demistir,portakal yerine sogan yiyin diyor bunu haydi haydi der :)Bebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)
Canim tuzlu yiyorsan tuzu kes bol su odemin gecerKızlar helesükür cuma oldu :) bugün itibariyle tam 12 kg almısım
Ve dün bacaklarım hayatımda ilk kez ödem olmuştu aranızda odem sorunu yaşamıs var Mı cok moralim bozuk ayaklarım gergindi baya tavsiyeniz var mı bununla ilgili?
Canım benimde hafta sonu biranda bir gecede ellerim ayaklarım şişti. O günden beri ara ara şişiyor iniyor ayaklarım ama ellerim hiç inmiyor. Aksine acımaya başladı ellerim ayrıca kemiklerim ağrıyor arada. Hayatımdan turşuyu zeytini çıkardım tuzuda azalttım inşallah düzelir senindeKızlar helesükür cuma oldu :) bugün itibariyle tam 12 kg almısım
Dışarıdan gıdaya başladığında kahwaltısını bi tatlı kaşığı koyuyordu ablam ilk çocuğunda bende koyucam alerjisi olmazsa. Gebelikte bana alerji yaptı pekmez yiyemiyorumBebisler buyusun aliriz onlarada bundan erken yasta alisirlarsa pekmeze iyi olur :) Kesin canan karatay ona da vermeyinn demistir ama cikolatadan iyidir :)
Bizde son 2 dir 2 haftada bir gidiyorduk canim sanci kasilma cikinca ilac baslatti ve nst sokmak icin her haftaya cevirdi bakma sen bebisleri gormek guzelde doguma yaklasmaktan cok tirsiyorum ki ben saglik sektörunde calisiyorum yinede o ameliyat anini oraya inecegimi dusundukce kacasim geliyo :)))ay ne mutlu sana her hafta bebıslerınle hasret gıderıcen. bakalım benı ne kadar sureyle cagırıcak. programda 2 haftada bır cagrılmanız gerekmektedır yazıyo. ıns oyle cagırır. ayda bır yetti canıma artık :)
Bizde son 2 dir 2 haftada bir gidiyorduk canim sanci kasilma cikinca ilac baslatti ve nst sokmak icin her haftaya cevirdi bakma sen bebisleri gormek guzelde doguma yaklasmaktan cok tirsiyorum ki ben saglik sektörunde calisiyorum yinede o ameliyat anini oraya inecegimi dusundukce kacasim geliyo :)))
Kızlar helesükür cuma oldu :) bugün itibariyle tam 12 kg almısım
GÖzün aydın canım şükür herşey yolundaymış ama doğumla ilgili yuwarlak cevaplar vermesi hiç hoş değil. Ben bu doktoruma ilk 18. Haftadamda gittim bir sonrakine net cevap veririm dedi ve 21.haftamda kpnuştuk doğumu merak etme doğumunda ben olucam tatil planım falan yok dedi. Başka doktor araştırma şansın yok mu? İçine sinmesi çok önemli çünküSimdi doktordan ciktik. Kizimiz iyiymis cok sukur. Haftasiyla uyumlu dedi. Sormasam bir sey soyledigi yok. Kilosunu sordum. Bu hafta 1300 falandir dedi. Boyu yine soylemedi. 32.hafta izne ayrilmak istiyorum dedim. 13 Mayisa cagirdi. Dogum bayrama gelirse burda misiniz dedim. Senin doguma daha cok var konusuruz dedi. Bizden haberler böyle. Ah ahh eski doktorumuzu cok özledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?