Sata gore hesapladi keske hap olsa hastanede yapilan gibi krem ilk kez yapcam
Dun kinada yuksek sesli muzikte karnim titriyordu,bebegin titredigini dusundum.Annem olmaz oyle bisi diyor.Resmen titriyordu ama.Yuksek sesten korktu mu acaba,rahatsiz oldu.Mecburen dugune de gidecegim bugun.Dogana kadar yuksek sesli ortamdan uzak dururum artik.Günaydın tatlı annişler.. herkesin iyi olmasına sevindim.. depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun..biz ağrılarla yola devam ediyoruzuykusuzluk cabası, eşimde bu aralar çok nazlı o mu hamile ben mi hamileyim bilmiyorum.. mızmızlanıp duruyor..kızlar bazen bebeğimi çırpınıyormuş gibi hissediyorum.. normal mi? Bazen korkuyorum acaba canımı acıyor ki cırpınıyor diye düşünüyorum... ayyy doğmadan pimpirikleniyorum doğunca nasıl olcak acaba??
Çok güzel Güle güle saglikla kullanın inşallah ben besikler için 7 ayin bitmesini bekliyorum kıyafetler tamam benimde emzik biberon bakım ürünleri deterjan krem gibi şeyler var eksik cokBeşigımızı almıstık zaten bugun de dolabımızı aldık gezıcektık ama kayınvalıdem begenmıs o alıcaktı alfemo da ındırım varmıs ben de begendım aldı bıraz sankı erkek dolabı gıbı şeker dımı kızlar suan mobılya ve kıyafet olarak herseyı tam ama baska cok eksıgı vaar galıba ılk bebek olunca bısey bılmıorm acıkcası ne zormus herseyını de aldık ama 3 ayımız var daha saglıkla gelırler ınsallahhh allahım
Selam kızlar az önce resmen altıma kaçırdım nasil oldu anlamadımçişimde yoktu ayağa kalkmamla tuvalete koşmam bir oldu birde baktımki
İdrar kesesine baskı yapıyor senin minik belli ki.. Olur öyle canım normal yani :)
Şok oldum valla en son altima altı yasindayken kacirmistim
Beşigımızı almıstık zaten bugun de dolabımızı aldık gezıcektık ama kayınvalıdem begenmıs o alıcaktı alfemo da ındırım varmıs ben de begendım aldı bıraz sankı erkek dolabı gıbı şeker dımı kızlar suan mobılya ve kıyafet olarak herseyı tam ama baska cok eksıgı vaar galıba ılk bebek olunca bısey bılmıorm acıkcası ne zormus herseyını de aldık ama 3 ayımız var daha saglıkla gelırler ınsallahhh allahım
Tatlim sen gayet guzelsin hamislik cok yakismis sana oyle cok kiloluda durmuyorsun tatlimBende kütük gibiyim heryerim aynı anda kalınlaşıyo :) kilo alırken bu bi avantajds verirken dezavantaj oluyo:) 12 kiloyla zor olur gibime geliyor. Bundan sonraymış asıl kilo almamız. Sezeryana son 72 gün kaldı 5 kilo alsam 15le tamamlarım. Bende 70i görmek istemiyorum nolamaz
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. Sınıf öğretmeniyim çok hareketliyim okulda nerdeyse hiç oturmuyorum. Sizce eve gelince yürüyüş de yapmalı mıyım? Bebişe zararı olur mu?
super bızımki de mayısın ılk haftası gelcekmiş acelemı ettık bılmıorm 27 hfatalık olucaz ben bekleyemıycem 37 haftayı 32.haftada ızne ayrılcam ozaman yapıcam yıkama utuleme ıslerını ınsallah dedıgın gıbı evı temızletırım saglıkla gelsın bebıslerımız kasıklarım cok agrıyo bazen dayanamıyorum agrıya aman erken gelmesın de korkutuo benı bu kızSağlıkla gule Güle kullansın inşallah bebişin bende bugün siparişini verdim Mayıs'ın ilk haftası gelir dediler. 13 14 mayısta da eşyalarını yıkar ütüler yerlestiririm. Bir hastane valizimiz ve benim eşyalarım kalıyor geriye. Onları da hiç acele etmeden yavaş yavaş tamamlarım inşallah. Haziranın 20inde izne ayrılınca da evi temizletir tül perde halı ne varsa yıkatır gider bayrama kadar kv de kalırım. Ohh miss
Ben de senin gb çok yoruluyorum doktoruma sormayı unutuyorum ben de yürümek, yorulmak erken doğumu tetikler mi acaba.Bende canim ayni dertten muzdaribim..basindan beri hic yurumuyorum ama sinifim 2.kattaydi daha gecen haftaya kadar gunde 6 kere 2 kat merdiven inip cikiyordum.eve gelince zaten pestilim cikiyor o yuzden yuruyemiyorum sabah da erken uyansam ciksam gun bitmiyor.doktora soracagim her seferinde unutuyorumvelhasil kelam kisiden kisiye degisir ama ben yuruyus yapamiyorum illa ki lazim mi onu da bilmiyorum o kadar yorgunlugun uzerine
Ay canim bu benim aldigim takim unisex bir takim hem kiz hem erkek icin gule gule kullanin cok kullanisli ben cok begendim :))Beşigımızı almıstık zaten bugun de dolabımızı aldık gezıcektık ama kayınvalıdem begenmıs o alıcaktı alfemo da ındırım varmıs ben de begendım aldı bıraz sankı erkek dolabı gıbı şeker dımı kızlar suan mobılya ve kıyafet olarak herseyı tam ama baska cok eksıgı vaar galıba ılk bebek olunca bısey bılmıorm acıkcası ne zormus herseyını de aldık ama 3 ayımız var daha saglıkla gelırler ınsallahhh allahım
Ben de senin gb çok yoruluyorum doktoruma sormayı unutuyorum ben de yürümek, yorulmak erken doğumu tetikler mi acaba.
ii güzel de arkadaşım valizi 32. haftana arabaya hazırlag...benim erken sancı çıkmıştı yanımda hiç bişey yoktu dr il de ben ilçedeyim ...annemler kendi pijamalarını getiri hiç bişey yanımda yokSağlıkla gule Güle kullansın inşallah bebişin bende bugün siparişini verdim Mayıs'ın ilk haftası gelir dediler. 13 14 mayısta da eşyalarını yıkar ütüler yerlestiririm. Bir hastane valizimiz ve benim eşyalarım kalıyor geriye. Onları da hiç acele etmeden yavaş yavaş tamamlarım inşallah. Haziranın 20inde izne ayrılınca da evi temizletir tül perde halı ne varsa yıkatır gider bayrama kadar kv de kalırım. Ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?