MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
:)) aferim kiz sana evet sonundaki mucizelerle karsilasmak cok cok guzel sagol bak beni cesaretlendiriyorsunaslında sezeryana alıp normale almamaları gerekmez mı :) erkek ıcın esını acı cekerken gormesı daha zor sezeryanda basında oturuyo sadece. ben de amelıyat dusuncesınden urkuyorum ama sonucta uyusturuyolar gormuyosun hıssetmıyosun. heyecanlı bı bekleyıs var sadece ve sonrasında pespese gelen aglama seslerı. ay o anı dusundukce gozlerım doluyo. bı an once o anı yasamak ıstıyorum
Gecmis olsun canim genelde son uc parmak olursa karpsl tunel sendromu diyorlar dr sor bakalim ihmal etme sakin birde bazen magnezyumlar yeterli gelmiyor ornegin bana ilk verdikleri magvital gibi biseydi hicbir agrimi dindirmedi sonrasinda magnesyum diasporal verdi bak o iyi geliyor belki sanada bu cesit birsey lazimdirBenimde ilkinde uyuştu hep. Şimdi de... Sağ elim canım tüm parmaklar
Canim yaa sabah sabah ne güldüm birbirimizi tanimasakta nasil bir bağ olusmus rüyalara giriyoruz. Aman kizim dur kizim erken simdi dedim msjini okuyunca :)Al_pi rüyamda dogurmuştun:)) cok sağlikli ve normal dogum yapmissin. Paylasmissin istagramda bana normal dogum yapamaz diyenler nasil yaptim ama falan diye:)) ben de aa ilk annemiz alpi olmus. Ama daha cok erken degil mi, ben dogursam daha hicbir seyim hazir degil diye dusunuyordum. Hemen buraya bakiyordum yazdin mi haberi diye. Allah saglikli dogumlar versin hepimize.
:)) aferim kiz sana evet sonundaki mucizelerle karsilasmak cok cok guzel sagol bak beni cesaretlendiriyorsun
Sezeryan ameliyat oldugu ivin streil olmak zorundaymis banada sacma geldi artik kapida beklicekler yapcak birsey yok :))
reflü yatağı nedir????babane geceliğini de ben küçük bi butikten almıştım.....bez konusunda ben halen karar vermedim kızımda prima kullandım..kokusu çok kötü şimdi değiştirmek istiyorum....kızlar bugun park yatağı aldım e bebekten. 1200 den 700 e düşmüş. oldukça beğendim. ayrıca bir de reflü yatağı aldım salonda ya da misafirlikte yatırmak için. yenidoğan için saf sulu ıslak mendil ve premium care 1 numara bez aldım bir paket. ufak tefek şeyler dışında alışveriş olayı tamamdır çok şükür :) sıra kendime geldi. şu ucuz babaanne geceliklerini nerden bulurum acaba?
magnezyum çok faydalıymış ağrıya yordunluğa....ana sayfada faydaları diye bi makale vardı okuyabilirsin....ben doğum sonrası için kullanmayı düşünüyorum...uykusuzluğada ii geliyormuş....ben yatmadan önce içiyorum içimide rahat...portakallı içecek gibikızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
reflü yatağı kendinden eğimli bi yatak. kenarlarında da destek minderleri var. bebeği yan yatırdığında sırt üstü dönmesin diye. kullanan arkadaşlarım çoook tavsiye ettilerreflü yatağı nedir????babane geceliğini de ben küçük bi butikten almıştım.....bez konusunda ben halen karar vermedim kızımda prima kullandım..kokusu çok kötü şimdi değiştirmek istiyorum....
Günaydın tatlı annişler.. herkesin iyi olmasına sevindim.. depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun..biz ağrılarla yola devam ediyoruzuykusuzluk cabası, eşimde bu aralar çok nazlı o mu hamile ben mi hamileyim bilmiyorum.. mızmızlanıp duruyor..kızlar bazen bebeğimi çırpınıyormuş gibi hissediyorum.. normal mi? Bazen korkuyorum acaba canımı acıyor ki cırpınıyor diye düşünüyorum... ayyy doğmadan pimpirikleniyorum doğunca nasıl olcak acaba??
Gecmis olsun canim genelde son uc parmak olursa karpsl tunel sendromu diyorlar dr sor bakalim ihmal etme sakin birde bazen magnezyumlar yeterli gelmiyor ornegin bana ilk verdikleri magvital gibi biseydi hicbir agrimi dindirmedi sonrasinda magnesyum diasporal verdi bak o iyi geliyor belki sanada bu cesit birsey lazimdir
ohhh misss :)) güle güle giy canımBen krem rengi hafif gupurlu 40 tlye aldim beylikdüzü beylik pazarinda :)
Arkadaslar doktordan geliyorum 1215 gr olmuş bebegim suyun gayet iyi bebegin kafasi asagida ama bu cok normal erken dogum gibi dusunme daha cok donecek dedi.1 haftadir wcye cikamadigim icin lavman yapalim dedi ben evde yaparim dedim tirstim bu arada ogretmen arkadaslar calisabilir raporu icin 32+0 da gel dedi
Çok geçmiş olsun canım korku panik iyi değil bizde fena sallandik çok kotuyduSagol canim iyiyiz ama geceyi hep tedirgin gecirdim wc'ye kalkmaya korktum
Sata gore hesapladi keske hap olsa hastanede yapilan gibi krem ilk kez yapcamSon adet tarihine gore mi hesapladi yoksa ultrason olcumune gore mi?
Gecmis olsun bu arada lavman icin hap mi verdi
Eveett canım tekme değil, senin bahsettiğin kelebek misali çırpınıyor.. acaba şekerim mi yükseldi diyorum, şeker ölçümü yapıyorum, ondada sorun yok.. inşaallah normaldir.. randevum salı günü dr sorayım..gunaydın canım. çırpınmayı ben de yasıyorum ve aynı senın gıbı dusunuyorum :) cok hızlı hareket edıyo karnım sallanıyo tekme gıbı degıl kelebek gibi kanat çırpıyo endıselenıyorum bazen
Bende aynen o duyguyla sağa sola dönüp duruyorum sıkıştı mı acaba bişey mi oldu diye bir rahat yatamıyorumGünaydın tatlı annişler.. herkesin iyi olmasına sevindim.. depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun..biz ağrılarla yola devam ediyoruzuykusuzluk cabası, eşimde bu aralar çok nazlı o mu hamile ben mi hamileyim bilmiyorum.. mızmızlanıp duruyor..kızlar bazen bebeğimi çırpınıyormuş gibi hissediyorum.. normal mi? Bazen korkuyorum acaba canımı acıyor ki cırpınıyor diye düşünüyorum... ayyy doğmadan pimpirikleniyorum doğunca nasıl olcak acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?