2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:)) aferim kiz sana evet sonundaki mucizelerle karsilasmak cok cok guzel sagol bak beni cesaretlendiriyorsun
Sezeryan ameliyat oldugu ivin streil olmak zorundaymis banada sacma geldi artik kapida beklicekler yapcak birsey yok :))

Benimde ilkinde uyuştu hep. Şimdi de... Sağ elim canım tüm parmaklar
Gecmis olsun canim genelde son uc parmak olursa karpsl tunel sendromu diyorlar dr sor bakalim ihmal etme sakin birde bazen magnezyumlar yeterli gelmiyor ornegin bana ilk verdikleri magvital gibi biseydi hicbir agrimi dindirmedi sonrasinda magnesyum diasporal verdi bak o iyi geliyor belki sanada bu cesit birsey lazimdir

Canim yaa sabah sabah ne güldüm birbirimizi tanimasakta nasil bir bağ olusmus rüyalara giriyoruz. Aman kizim dur kizim erken simdi dedim msjini okuyunca :)
Bu aralar en cok sorulan soru niye sezeryan niye normal degil benim bilincaltimi okumussun resmen..
Allah hepimize zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin ..

Sagolun Kizlar Geldi gecti insallah bir daha olmaz hic kimse o korkuyu yasamaz..

:)) aferim kiz sana evet sonundaki mucizelerle karsilasmak cok cok guzel sagol bak beni cesaretlendiriyorsun
Sezeryan ameliyat oldugu ivin streil olmak zorundaymis banada sacma geldi artik kapida beklicekler yapcak birsey yok :))

ne demek canım bırbırımıze destek ıcın burdayız bu bebısler bı sekılde cıkıcaklar dısarı Allah hayırlısıyla dogmalarını nasıp eder ıns en az acı ve agrıyla atlatırız bız de ıns

reflü yatağı nedir????babane geceliğini de ben küçük bi butikten almıştım.....bez konusunda ben halen karar vermedim kızımda prima kullandım..kokusu çok kötü şimdi değiştirmek istiyorum....

kızlar doktor bugün magnezyum verdi. magnezyum ne için kullanılıyo? karnımda ağrı var dedim ondan mı verdi acaba
magnezyum çok faydalıymış ağrıya yordunluğa....ana sayfada faydaları diye bi makale vardı okuyabilirsin....ben doğum sonrası için kullanmayı düşünüyorum...uykusuzluğada ii geliyormuş....ben yatmadan önce içiyorum içimide rahat...portakallı içecek gibi

reflü yatağı nedir????babane geceliğini de ben küçük bi butikten almıştım.....bez konusunda ben halen karar vermedim kızımda prima kullandım..kokusu çok kötü şimdi değiştirmek istiyorum....
reflü yatağı kendinden eğimli bi yatak. kenarlarında da destek minderleri var. bebeği yan yatırdığında sırt üstü dönmesin diye. kullanan arkadaşlarım çoook tavsiye ettiler

Günaydın tatlı annişler.. herkesin iyi olmasına sevindim.. depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun..biz ağrılarla yola devam ediyoruz uykusuzluk cabası, eşimde bu aralar çok nazlı o mu hamile ben mi hamileyim bilmiyorum.. mızmızlanıp duruyor..kızlar bazen bebeğimi çırpınıyormuş gibi hissediyorum.. normal mi? Bazen korkuyorum acaba canımı acıyor ki cırpınıyor diye düşünüyorum... ayyy doğmadan pimpirikleniyorum doğunca nasıl olcak acaba??

gunaydın canım. çırpınmayı ben de yasıyorum ve aynı senın gıbı dusunuyorum :) cok hızlı hareket edıyo karnım sallanıyo tekme gıbı degıl kelebek gibi kanat çırpıyo endıselenıyorum bazen

Magnorm ve efermag kullandım alerji yaptı. Bacağıma kramp girince ilkinde de kullandığım için dediğin gibi magnezyum diasporal aldım. Çok daha rahatım ağrılarım da azaldı barsak sorunum da. Pazartesi gideceğim doktora soracağım mutlaka. Arada geçiyor süreklilik yok. Ama yukarıda kaldığında elim özellikle gündüz uyuşuyor. Aç kapa hateketi ile geçirmeye çalışıyorum. Sonra düzeliyor.

Arkadaslar doktordan geliyorum 1215 gr olmuş bebegim suyun gayet iyi bebegin kafasi asagida ama bu cok normal erken dogum gibi dusunme daha cok donecek dedi.1 haftadir wcye cikamadigim icin lavman yapalim dedi ben evde yaparim dedim tirstim bu arada ogretmen arkadaslar calisabilir raporu icin 32+0 da gel dedi

mrh arkadaşlar kaç gündür okuyorum ama yorum yazmıyordum canım çok sıkındı....dr tavsiyesi ile balık yağına başladım inş gelişimi düzelir bebeğimin....Egemenimin...büyük kızım dün 23 nisan ulusal egemenlik bayramı diye duyunca anneee egemen diyorlar....bakalım ismimiz ne olacak çok merak ediyorum eşimle ortak noktada buluşamadık kızım ve ben egemen diyoruz babamız faruk:)
bu arada arkadaşlar facede 2017 nisan mayıs haziran temmuz bebekleir diye bi grub açılmış ama beni kabul etmediler

Son adet tarihine gore mi hesapladi yoksa ultrason olcumune gore mi?

Gecmis olsun bu arada lavman icin hap mi verdi

Eveett canım tekme değil, senin bahsettiğin kelebek misali çırpınıyor.. acaba şekerim mi yükseldi diyorum, şeker ölçümü yapıyorum, ondada sorun yok.. inşaallah normaldir.. randevum salı günü dr sorayım..

Bende aynen o duyguyla sağa sola dönüp duruyorum sıkıştı mı acaba bişey mi oldu diye bir rahat yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…