- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben açıkçası yapmıyorum. Okulda mahvoluyorum bi de yürüsem ne olurum diye düşünüyorum ama hafif temponun bence bebeğe bir zararı olmazMerhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. Sınıf öğretmeniyim çok hareketliyim okulda nerdeyse hiç oturmuyorum. Sizce eve gelince yürüyüş de yapmalı mıyım? Bebişe zararı olur mu?
Ben bemikx kullandim tatlım hatta İlk zamanlar decavitle bile kullandım sonra bıraktım merak etme benim Dr um bana bemikx i gebe kalmadan başlattı hatta 3 ay falan içtm sonra kendim bıraktım :)Kızlar bugün dr.a decavitin bana dokunduğunu söyledim, bemiks verdi.Bemiks kullanan var mı? Prospektüsü okuduğumda hamileler dikkatli kullanmalı yazıyo, hamile olduğunuzu farkederseniz dr.unuza danışın diyo, tedirgin oldum.
Eline sağlık çok güzel olmuş tatlım bende instagramda siparis vermeyi düşünüyodum 25 tl demişti yapan kişi sen nerden aldın malzemeleriniKızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
25 yine iyiymiş ben sordum 6 harfli isim 66 tl dediEl
Eline sağlık çok güzel olmuş tatlım bende instagramda siparis vermeyi düşünüyodum 25 tl demişti yapan kişi sen nerden aldın malzemelerini
Canim cok guzelmis indirimde vardi galiba msj gelmisti fiyati neydi bununSelamlar kizlar bugun disari ciktim ben de biraz hava almakniyi geldi.english home da cok cici bebek esyalari gelmiş.bu askılığı aldım.kiz bebişlere de pembesi vardı.Eki Görüntüle 1985931
Ben 8li almadim ama baska bir urun aldim gayet guzel cok memnun kaldim iyiki almisim dedim.Kızlar şu mothercare da tükenmiş olan 8'li hastane çıkışı takım tekrar indirime gitmişti. 3-6 ay olana yetiştim, aldım. Daha önce alanlara gelmiştir kargoları nasılllar?
Eline saglik cok guzel olmus bizim halamiz bize yaptirdi :) Maliyeti 10 lira bile yok ama yapanlar ne yapiyorsa 50-60 lira istiyor.Kızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
Aynen öyle. Güle güle kullansınlar inşallah teşekkür ederim :)Eline saglik cok guzel olmus bizim halamiz bize yaptirdi :) Maliyeti 10 lira bile yok ama yapanlar ne yapiyorsa 50-60 lira istiyor.
Merhaba onceki msjlara bakmadim ama benim.bebegimdede 2.5 hafta bi gerilik cikti sizde ne kadar di sebep olarak ne soyledi doktorunuz gecmis olsunBizimde bugün kontrolümüz vardı kızlar, gerilik 2-3 gün azalmış, ilerki haftalarda azalır dedi dr.um Kızım 900 gr.olmuş, sorun yok dedi Dr.çok şükür. Ben sedyede yatarken bi fena oldum midem bulandı ter bastı filan, normal dedi dr.um bebek baskı yapıyor. .
Merhaba, benim bebeğim 8-9gun geri çıkıyordu, bugün 6 gün geri çıktı. Dr.um önemli değil gerilik artmadigi sürece diyo, bu zamanla azalır dedi.Bi sebep söylemedi.Merhaba onceki msjlara bakmadim ama benim.bebegimdede 2.5 hafta bi gerilik cikti sizde ne kadar di sebep olarak ne soyledi doktorunuz gecmis olsun
35 tl ydi canım:) çok cici seyler vardi mesela kapi koluna asılan bebegim uyuyor kartlari vardi kokulu taşlı.ama ustunde english home yazisi da vardi diye almadım.Canim cok guzelmis indirimde vardi galiba msj gelmisti fiyati neydi bunun
Cok guzel canım ellerine sağlık.ben de boncuklarimi aldim ama daha dizmedim :)Kızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
Sizinki azmis zaten bizimde normale doner insallahMerhaba, benim bebeğim 8-9gun geri çıkıyordu, bugün 6 gün geri çıktı. Dr.um önemli değil gerilik artmadigi sürece diyo, bu zamanla azalır dedi.Bi sebep söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?