2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum. Sınıf öğretmeniyim çok hareketliyim okulda nerdeyse hiç oturmuyorum. Sizce eve gelince yürüyüş de yapmalı mıyım? Bebişe zararı olur mu?
Ben açıkçası yapmıyorum. Okulda mahvoluyorum bi de yürüsem ne olurum diye düşünüyorum ama hafif temponun bence bebeğe bir zararı olmaz

Kızlar bugün dr.a decavitin bana dokunduğunu söyledim, bemiks verdi.Bemiks kullanan var mı? Prospektüsü okuduğumda hamileler dikkatli kullanmalı yazıyo, hamile olduğunuzu farkederseniz dr.unuza danışın diyo, tedirgin oldum.

Ben bemikx kullandim tatlım hatta İlk zamanlar decavitle bile kullandım sonra bıraktım merak etme benim Dr um bana bemikx i gebe kalmadan başlattı hatta 3 ay falan içtm sonra kendim bıraktım :)

El
Kızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
Eline sağlık çok güzel olmuş tatlım bende instagramda siparis vermeyi düşünüyodum 25 tl demişti yapan kişi sen nerden aldın malzemelerini

Kızlar yine soobe de indirim var bu defa morhibodan hâlâ almayanlar varsa baksın bi fiyatlara benim içim gidiyor ama kızımın 9 aylık ihtiyacı karşılandı hic bişey alamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-22-20-25-24.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2017-04-22-20-27-58.webp
    8 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2017-04-22-20-28-23.webp
    9 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2017-04-22-20-29-23.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_2017-04-22-20-30-41.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2017-04-22-20-31-52.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar şu mothercare da tükenmiş olan 8'li hastane çıkışı takım tekrar indirime gitmişti. 3-6 ay olana yetiştim, aldım. Daha önce alanlara gelmiştir kargoları nasılllar?
Ben 8li almadim ama baska bir urun aldim gayet guzel cok memnun kaldim iyiki almisim dedim.

Kızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
Eline saglik cok guzel olmus bizim halamiz bize yaptirdi :) Maliyeti 10 lira bile yok ama yapanlar ne yapiyorsa 50-60 lira istiyor.

Merhaba onceki msjlara bakmadim ama benim.bebegimdede 2.5 hafta bi gerilik cikti sizde ne kadar di sebep olarak ne soyledi doktorunuz gecmis olsun

Merhaba onceki msjlara bakmadim ama benim.bebegimdede 2.5 hafta bi gerilik cikti sizde ne kadar di sebep olarak ne soyledi doktorunuz gecmis olsun
Merhaba, benim bebeğim 8-9gun geri çıkıyordu, bugün 6 gün geri çıktı. Dr.um önemli değil gerilik artmadigi sürece diyo, bu zamanla azalır dedi.Bi sebep söylemedi.

Kızlar emzirme onlugu ve bebeğimin emzigini lohusa geceligimi aldim ve fazladan alt üst bir takım daha aldim oncesinde de 2 alt vr bir yazlik takim daha almistjm esim dalga geciyor kac gece hastanede kalacaksin diye :) yaz olacağı için ter olayı çok olur sık sık değişirim dagi den aldım klasik spor arasi birsey yeni gelmiş bakabilirsiniz kızlar ben bayıldım kumasina cicekli falan :) emzigi avent aldım 34 tl ebebekten aldım umarım emer kuzum yoksa yazık olacak 2 tane birde telsiz kaldı onu da eşim halledecek artık şükür birsey kalmadı çünki artık yarım saat bile ayakta kalamiyorjm bi rde bavul vwt onu da eşim hangisi istedigimi biliyor onu alacak kızım için 32. Haftada da yıkar koyarız içine eşyaları sağlıkla inşallah

Kizlar bir de bisey sorucam hastane çıkışı yada yenidoğan olarak tüm tulum mu tercih ettiniz yoksa alt üst gibi mi? Göbek bağı olacağı için tulum daha iyi olur dediler de.bende hic almamıştım uzun kollu ve bacaklı tulumlardan.şimdi onu arastirmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…