Inşallah döner, dr.unuz ne diyor? Beslenmenize ve solunuza yatmaya özen gösterin. Muz, süt, yoğurt, kaşar peynir, ceviz gibi şeyleri tuketmenizi tavsiye ederim.Sizinki azmis zaten bizimde normale doner insallah
Güle gule kullanin canim. Aventin emzigini aldin sanirim tekli yok malesef bende tekli bulurmuyum dedim ama yok pahali almissin 30 lira her yerde jokerde 29 :))Kızlar emzirme onlugu ve bebeğimin emzigini lohusa geceligimi aldim ve fazladan alt üst bir takım daha aldim oncesinde de 2 alt vr bir yazlik takim daha almistjm esim dalga geciyor kac gece hastanede kalacaksin diye :) yaz olacağı için ter olayı çok olur sık sık değişirim dagi den aldım klasik spor arasi birsey yeni gelmiş bakabilirsiniz kızlar ben bayıldım kumasina cicekli falan :) emzigi avent aldım 34 tl ebebekten aldım umarım emer kuzum yoksa yazık olacak 2 tane birdetelsiz kaldı onu da eşim halledecek artık şükür birsey kalmadı çünki artık yarım saat bile ayakta kalamiyorjm bi rde bavul vwt onu da eşim hangisi istedigimi biliyor onu alacak kızım için 32. Haftada da yıkar koyarız içine eşyaları sağlıkla inşallah
15 aylik bi oglum var dune kadr emziriyodum meme bagimlisiydi kendime hic bakamadim vitamin vs hic almadim muhtemelen obdan oldu emzirmeyi kestim vitamin almaya basladim oglumda bebege giden damarda direnc vardi ayrintilida soylmediler ama bu sefer de olmus olabilir dedi doktorum simdilik jaftada bir kontrol duruma gore bakilcakInşallah döner, dr.unuz ne diyor? Beslenmenize ve solunuza yatmaya özen gösterin. Muz, süt, yoğurt, kaşar peynir, ceviz gibi şeyleri tuketmenizi tavsiye ederim.
Ben bir tane tulum bir tane alt ust aldim icinede zibin aldim artik hangisini giydirirlerse dedim ama sanirim tulumu tercih ederim bende .Kizlar bir de bisey sorucam hastane çıkışı yada yenidoğan olarak tüm tulum mu tercih ettiniz yoksa alt üst gibi mi? Göbek bağı olacağı için tulum daha iyi olur dediler de.bende hic almamıştım uzun kollu ve bacaklı tulumlardan.şimdi onu arastirmaya başladım
Canım tekli tulum bulabildin mi sen.ü?hep hastane setlerinde oluyo tulum.birsürü yenidoğan kıyafetimiz var.bir tane daha hastane çıkışı istemiyorum.bir de 0 -1 aylık olan kıyafetler yenidoğan kıyafetinden büyük mü olur?Ben bir tane tulum bir tane alt ust aldim icinede zibin aldim artik hangisini giydirirlerse dedim ama sanirim tulumu tercih ederim bende .
Çok tatlısın canım daha vakit var alırsın gonlune gore malum benim durumlari biliyorsun dışarı sınırlı çıkıyorum bu saatten sonra hele çok zor o yüzden aldım kalan pijamalari burda kimsem de yok ailem rmazandan sonra ancak gelir nolur nolmaz erken doğum riski beni telaslqndiriuor bazen. hazır olmam lazım . Çevremde Joker yoktu tatlım Toker Bebe var ordada 44 tl idi ebebek en yakın mesafem o yüzden aldım tatlım indirim çekim de vardı 50 tl :) ama emzik çok tatlı sadece emzik zinciri düşünüyorum ama bunda takılacak yer yok yaaaGüle gule kullanin canim. Aventin emzigini aldin sanirim tekli yok malesef bende tekli bulurmuyum dedim ama yok pahali almissin 30 lira her yerde jokerde 29 :))
Benim bir pijamam bile yok :) Sanirim hic hastanede kalmayacagim dogurup kucagima alip cikacagim
Ben hastane cikisi almadim canim ayri ayri aldim jokerden aldim tekli tulumuda. Yenidogan sanirim daha kucuk ben 0-1 aldim ama her magazanin kiyafet ölcüsüde degisiyor benim tulum kucuk yani.Canım tekli tulum bulabildin mi sen.ü?hep hastane setlerinde oluyo tulum.birsürü yenidoğan kıyafetimiz var.bir tane daha hastane çıkışı istemiyorum.bir de 0 -1 aylık olan kıyafetler yenidoğan kıyafetinden büyük mü olur?
Ben carters dan aldim tulum yenidogan bi tane patikli bi tane patiksiz.patikli olanin ic zibini da var boyutu da cok iyi.mothercare yenidogan bile buyuk geldi banaCanım tekli tulum bulabildin mi sen.ü?hep hastane setlerinde oluyo tulum.birsürü yenidoğan kıyafetimiz var.bir tane daha hastane çıkışı istemiyorum.bir de 0 -1 aylık olan kıyafetler yenidoğan kıyafetinden büyük mü olur?
Ben arkasini delicem onun :)) o zaman takabilirimÇok tatlısın canım daha vakit var alırsın gonlune gore malum benim durumlari biliyorsun dışarı sınırlı çıkıyorum bu saatten sonra hele çok zor o yüzden aldım kalan pijamalari burda kimsem de yok ailem rmazandan sonra ancak gelir nolur nolmaz erken doğum riski beni telaslqndiriuor bazen. hazır olmam lazım . Çevremde Joker yoktu tatlım Toker Bebe var ordada 44 tl idi ebebek en yakın mesafem o yüzden aldım tatlım indirim çekim de vardı 50 tl :) ama emzik çok tatlı sadece emzik zinciri düşünüyorum ama bunda takılacak yer yok yaaa
Canım oğlunla araları ne kadar olacak bende 2.ye normal doğum istiyorum ama korkuyorum da ilkinde 12 saat ten fazla normal doğum sancısı çekip mecburi sezeryana girdim ama istiyorumda yaaa
Ne güzel boyalar renk renkEve boya almaya diye avmye gidip dayanamayıp kızıma azıcık alışveriş yaptım bugün
Benimde 32.hafta kontrolum ayni gun sanirim birlikte dogurcaz hadi hayirlisiSimdi doktordan ciktik. Kizimiz iyiymis cok sukur. Haftasiyla uyumlu dedi. Sormasam bir sey soyledigi yok. Kilosunu sordum. Bu hafta 1300 falandir dedi. Boyu yine soylemedi. 32.hafta izne ayrilmak istiyorum dedim. 13 Mayisa cagirdi. Dogum bayrama gelirse burda misiniz dedim. Senin doguma daha cok var konusuruz dedi. Bizden haberler böyle. Ah ahh eski doktorumuzu cok özledik.
Ne güzel boyalar renk renkgule gule boyayin
Anladım canım.iskenderunda maalesef joker yok.internetten de almak istemiyorum açıkcası.kargolarda çok sıkıntı yaşıyorum çünkü.biraz daha araştırayım ben en iyisi :)Ben hastane cikisi almadim canim ayri ayri aldim jokerden aldim tekli tulumuda. Yenidogan sanirim daha kucuk ben 0-1 aldim ama her magazanin kiyafet ölcüsüde degisiyor benim tulum kucuk yani.
Carters ın desenleri beni benden alıyor zaten.bayılıyorum onlara da bir bakayımboynerde falan oluyo galiba.buradaki mağazada varsa ordan alırım belki :)Ben carters dan aldim tulum yenidogan bi tane patikli bi tane patiksiz.patikli olanin ic zibini da var boyutu da cok iyi.mothercare yenidogan bile buyuk geldi bana
Arkasını delmek mantıklı bende öyle yaparim artık sen yapınca paylaşırsin :) benim göğüsler hala kibarca sorun olmadı lohusa geceliginde geceligimi sonra bile giyebilirim. Dagiden aldığım takım mağaza tatlım site değil bizzat deneyerek aldım sonra içinde acayip kullanışlı terletmeyen kumaşmış foto atarımBen arkasini delicem onun :)) o zaman takabilirimIyi yapmissin canim daginin sitesinden mi aldin nasil birsey internetten bulsam iyi olacak magazalardan bulamiyorum :-/ Begendikleriminde yakasi acik oluyor genelde zaten gogusler buyuk :))
Sen hangisini almıştın canım?Ben 8li almadim ama baska bir urun aldim gayet guzel cok memnun kaldim iyiki almisim dedim.
Benim aldığım hastane çıkışının birinde her ikisi de var. Hem tulum hem alt üst ayrı parçalar.Kizlar bir de bisey sorucam hastane çıkışı yada yenidoğan olarak tüm tulum mu tercih ettiniz yoksa alt üst gibi mi? Göbek bağı olacağı için tulum daha iyi olur dediler de.bende hic almamıştım uzun kollu ve bacaklı tulumlardan.şimdi onu arastirmaya başladım
8li olani aldim ama sen 8li deyince bana cok geldi sanirim onu almadim dedim :))) Simdi sen sorunca dusundum de benimkide 8li pembe olan 35 liraydi sanirim onu aldim .Sen hangisini almıştın canım?
Heh tamam bende ondan aldım sanırım :) güzel bişiy görünüyodu fotolarda. Sende güzel diyorsan öyledir8li olani aldim ama sen 8li deyince bana cok geldi sanirim onu almadim dedim :))) Simdi sen sorunca dusundum de benimkide 8li pembe olan 35 liraydi sanirim onu aldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?