Ayy insallah canim cumlemiz yavrulari cok iyi anne olacak insallah :)Sen çok iyi bakarsın,bebeklere anne karnında bakmandan belli,beslenmene bile bu kadar dikkat ettin.Yalnız kendine çok yüklenme senin yardıma ihtiyacın var.Yardım almazsan iki bebiş yıpratıcı olur.İkiz annesi olmak hem çok güzel hem de zor.Hem çifte mutluluk hem de çifte sorumluluk.
Ilk dogdugu gun yaptiralim dedik sonra kiyamadim yaaaa duydumki gobek kordonu kesilirken canlari yaniyormus vazgectim 3 ay icinde yaptiririm insallahEvt sen napacaksın?
evet canım aslında en onemlı seylerı tamamladm kıyafetlrrı dolabı besıgı hersey bıttı küvetını aldım banyo malzemesı olarak bunun dısında işte bakım urunlerı almadım hıc bez ,kremler şampuanlar falan ıste arastırıp alıcam artık cok saol canım kendıme de gecelık falan alsam cıkıp ıyı olacak ben hep 32. Haftaya ızne ayrılmayı bekledım bu tur seyler ıcın bakalm kladı 3 haftam aktarmaktan vazgectım neolur neolmaz ızme ayrılaymHiç tedirgin olma canım.. İnan 40 çocuk varmış gibi oluyor doğduğunda :) bilip bilmemek inan o kadar önemli olmuyor alışıyorsun dediğin gibi. O annelik içgüdüsü var ya yıllardır bebek kucağında gibisin. Yeğen falan görmekten elbette farklı ama o duygu bambaşka.. Alınacaklara gelince illa ki tamamlanıyor önce veya sonra ama tamamlanıyor.. Neler aldın mesela onları yaz bir kenara hatta buraya da yaz eksikleri yazarız burda biz :)
Ayy alpi öyle güzel anlatıyosun ki hevesim iyice artiyo yazdiklarini okuyunca :)Annem 40 gun yanimda kalir o bakar yikar bende yardim ederim altinida yavas yavas yaparim alisirim birde senin olunca insana ayri bir guc kuvvet geliyor.
Banyo konusundada ben kucagima alip yikarim ya :)) Ayy ne tatli olur bacagimin arasina koyarim
Alt temizleme konusuda yaz oldugu icin misler gibi yikarim her seferinde suyla pamukla silerim .
Hayırlı ömürlü olsun canım. Allah sağlıkla, analı babalı buyutmeyi nasip etsin.Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Hayalini kurdugumuz anlari yasayacak olmak ne guzel bir duygu ama dimi.Ayy alpi öyle güzel anlatıyosun ki hevesim iyice artiyo yazdiklarini okuyunca :)
Alemsin yaa sesli güldüm kiz listede olmasi evde bulunsun anlaminda :))) Hastaneye götürmeye gerek yok Bebisini banyo yaptirirsin eve gelince o zaman arada bir misler gibi yaglarsin
:)) Aman gül kız bebisinde sallanir oda güler.
canım ben hındıstan cevızı yagı kullanmayı dusunuyorum. pişige cılt kuruluguna saclardaki konağa iyi geliyormuş. extra yine pişik kremi bulundurucam ama hastaneye hındıstancevızı yagını gotururum heralde
Watsons veya gratiste isi bos siseler var kucuk biri fisfisli biri basmali.birine zeytinyagi birine bademyagi koydum. 2si 3.5 tl mi neydi. Öyle bir seyler goturebilirsin. Kullanmasi da kolay olur.
Iyi bir sey Bulursan banada söyle olur mu:))
kızkar kontrolden çıktım. 31+3 günlüğüz. 1757 gr 40 cm olmuşuz... bi sıkıntı yok dedi çok şükür. tek sorun dönmemiş.. başı yukarıda. dönmezse sezaryen yaparız dedi. hiç istemiyorum sezaryenibu bıdığı döndürmenin bir yolunu bulmam lazım...
azcik dürt elinle asagidankızkar kontrolden çıktım. 31+3 günlüğüz. 1757 gr 40 cm olmuşuz... bi sıkıntı yok dedi çok şükür. tek sorun dönmemiş.. başı yukarıda. dönmezse sezaryen yaparız dedi. hiç istemiyorum sezaryenibu bıdığı döndürmenin bir yolunu bulmam lazım...
Ben senin kadar kontrole gitsem kizima 100luk album yapardim :)))Bugün doğum haberinden sonra çok duygusal geçiyor benim için. Doktro kontrolümüze geldik. 1706 gr minnoşum 41 cm. Gelisimi boy kilo oranli dedi. Siyah beyaz azcikta olsa yuzunu gosterdi uyuyordu prensesim gozler hep dolu dolu.. lc waikikide ikili muslin 20 tl, ölçüsü 65x65 ama ilk etapta kullanirim diye aldim.. kiyafetlere bakip bakip almadan cikabildim ama :)
33 den sonra bence iki haftada bir cagirmasi lazim kesin benimkide 3 hafta der . Masallah kilosuda gayet iyi zamaninda hayirlisiyla gelsinler insallah..Merhaba hanımlar, Cumartesi günü kontrole gittim ben de. Bu gün itibariyle 33+1 günlüğüz, çok fazla ağrılarım ve sancılarım oluyor, makat gelişli duruyormuş ondan oluyormuş sancılarım, kedi gibi dört ayak pozisyonunda durup kalçanla daireler çiz şeklinde egzersiz verdi doktorum, bebişi döndürebilirsek rahatlicam. 2 kg olmuş =) 15 dk nstye bağladılar Allah'a şükür bir sıkıntı yok, kıyafetlerini yıkayıp ütüledim, son hazırlıkları tamamladım, tek eksiğim gecelik takımı kaldı onu da halledersem bavulu hazırlayacağım artık. Bir sonraki randevu için 3 hafta sonrasına gelmemi söyledi doktorum, ondan sonra da her hafta çağıracakmış, zaten son hafta iki günde bir nstye bağlıyorlar, ikinci gebelik ve sezaryen olacağı için ilk gebeliğe göre daha sık kontrol etmek istedi herşeye hazırlıklı olun kontrole geldiğin gün doğuma alınabilirsin dedi, inşallah bir sıkıntı olmadan gününü doldurur öyle doğar minişim...
Geçen acillerde hiç birsey soylemediler ki ne boy ne kilo iyi mi iyi dediler hareket ediyor onu bende biliyorumBen senin kadar kontrole gitsem kizima 100luk album yapardim :)))
Sende duguni dernegi birak evinde otur cocugu bi dinlendir :)) Bende muslin aldim olcusunu bilmiyorum ama cok kucuk degil yazin battaneyiden iyi olur .
Senin kuzuyada masallah ..Bakalim bizimki ne kadar olmus
Onceden zaten hic dinlemedim her hafta gittigim bile oldu. Ozleyince gidin beklemeyin zaten bir daha bugunler geri gelmicek :)33 den sonra bence iki haftada bir cagirmasi lazim kesin benimkide 3 hafta der . Masallah kilosuda gayet iyi zamaninda hayirlisiyla gelsinler insallah..
Gozun aydin canim masallah doner o anniskosu merak etme :))daha var doguma masallah kilosu boyuda cok iyikızkar kontrolden çıktım. 31+3 günlüğüz. 1757 gr 40 cm olmuşuz... bi sıkıntı yok dedi çok şükür. tek sorun dönmemiş.. başı yukarıda. dönmezse sezaryen yaparız dedi. hiç istemiyorum sezaryenibu bıdığı döndürmenin bir yolunu bulmam lazım...
Doktor niye geldin derse ne diyecegim :))) Hic arkadasim dedi ki özleyince git bu gunler bi daha gelmezmis bende geldim derimGeçen acillerde hiç birsey soylemediler ki ne boy ne kilo iyi mi iyi dediler hareket ediyor onu bende biliyorumen son 19 nisanda 1260 civari idi, 5-10 mayis arasi doktorum kendi cagirdi.. simdide 3 hafta sonra dedi. Album yapamiyorum cunku artik resim vermiyor. Ustelik renklide goremiyorum ben sizin gibi. Sadece bugun biraz siyah beyaz olarak yuz hatlari goruncek sekilde baktik zaten yandı kafa yine poz vermedi :)
Onceden zaten hic dinlemedim her hafta gittigim bile oldu. Ozleyince gidin beklemeyin zaten bir daha bugunler geri gelmicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?