2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy insallah canim cumlemiz yavrulari cok iyi anne olacak insallah :)
Evet o dirayet biranda geldi vazgecmeyecegim seylerin tadini unuttum inanki.korkuyla endiseyle gecti gitti o donem.simdi kavusmanin heyecani gebeligin sonuna gelmenin huznu var..
Annem yardimcim olcak Allah saglik verirse birde yardimci tutucaz insallah rapor alabilirsem kalmak istiyorum yanlarinda 9 aya kadar..
Su o hal olmayaydi iyiydi olmazsa ucretsiz izinle vs idare etmeyi dusunuyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

evet canım aslında en onemlı seylerı tamamladm kıyafetlrrı dolabı besıgı hersey bıttı küvetını aldım banyo malzemesı olarak bunun dısında işte bakım urunlerı almadım hıc bez ,kremler şampuanlar falan ıste arastırıp alıcam artık cok saol canım kendıme de gecelık falan alsam cıkıp ıyı olacak ben hep 32. Haftaya ızne ayrılmayı bekledım bu tur seyler ıcın bakalm kladı 3 haftam aktarmaktan vazgectım neolur neolmaz ızme ayrılaym

Ayy alpi öyle güzel anlatıyosun ki hevesim iyice artiyo yazdiklarini okuyunca :)

Ayy alpi öyle güzel anlatıyosun ki hevesim iyice artiyo yazdiklarini okuyunca :)
Hayalini kurdugumuz anlari yasayacak olmak ne guzel bir duygu ama dimi.
Dusunsene sana muhtac bir bebek gözünun icine bakacak anne aciktim anne altim pis diyemeyecek sen anlayacaksin..
Oyyş bu yaz nasil guzel gececek mis kokulu gececek ❤ Düsündukce bende aklimi kaybediyorum ya dislerimi sıkmaktan dislerim kopacak :)

Alemsin yaa sesli güldüm kiz listede olmasi evde bulunsun anlaminda :))) Hastaneye götürmeye gerek yok Bebisini banyo yaptirirsin eve gelince o zaman arada bir misler gibi yaglarsin
:)) Aman gül kız bebisinde sallanir oda güler.

Hastaneye goturulecekler listesinde yağ yaziyordu

Bende goturucem ama annem bana doğal zeytinyağı almıştı bebek icin bizlerdede hep zeytinyağı kullanmış, Hindistancevizi yagida cok besleyici

Watsons veya gratiste isi bos siseler var kucuk biri fisfisli biri basmali.birine zeytinyagi birine bademyagi koydum. 2si 3.5 tl mi neydi. Öyle bir seyler goturebilirsin. Kullanmasi da kolay olur.

Aaa gratise bir bakayım canm aynen böyle birşey istiyordum işte çok saol çok işime yarayacak

Bugün doğum haberinden sonra çok duygusal geçiyor benim için. Doktro kontrolümüze geldik. 1706 gr minnoşum 41 cm. Gelisimi boy kilo oranli dedi. Siyah beyaz azcikta olsa yuzunu gosterdi uyuyordu prensesim gozler hep dolu dolu.. lc waikikide ikili muslin 20 tl, ölçüsü 65x65 ama ilk etapta kullanirim diye aldim.. kiyafetlere bakip bakip almadan cikabildim ama :)

Maşallah canim bende şimdi çiktim kontrolden, nasil döner hiç bilemiyorum bebiş. Belki tecrubeli anneler bilir. Bizim baş aşağı duruyor 26dan beridir

azcik dürt elinle asagidan
Konus donmen lazim de anlat derdini belki dinler :) Masallah kuzuya iyi gelisimi..

Merhaba hanımlar, Cumartesi günü kontrole gittim ben de. Bu gün itibariyle 33+1 günlüğüz, çok fazla ağrılarım ve sancılarım oluyor, makat gelişli duruyormuş ondan oluyormuş sancılarım, kedi gibi dört ayak pozisyonunda durup kalçanla daireler çiz şeklinde egzersiz verdi doktorum, bebişi döndürebilirsek rahatlicam. 2 kg olmuş =) 15 dk nstye bağladılar Allah'a şükür bir sıkıntı yok, kıyafetlerini yıkayıp ütüledim, son hazırlıkları tamamladım, tek eksiğim gecelik takımı kaldı onu da halledersem bavulu hazırlayacağım artık. Bir sonraki randevu için 3 hafta sonrasına gelmemi söyledi doktorum, ondan sonra da her hafta çağıracakmış, zaten son hafta iki günde bir nstye bağlıyorlar, ikinci gebelik ve sezaryen olacağı için ilk gebeliğe göre daha sık kontrol etmek istedi herşeye hazırlıklı olun kontrole geldiğin gün doğuma alınabilirsin dedi, inşallah bir sıkıntı olmadan gününü doldurur öyle doğar minişim...

Ben senin kadar kontrole gitsem kizima 100luk album yapardim :)))
Sende duguni dernegi birak evinde otur cocugu bi dinlendir :)) Bende muslin aldim olcusunu bilmiyorum ama cok kucuk degil yazin battaneyiden iyi olur .
Senin kuzuyada masallah ..Bakalim bizimki ne kadar olmus

33 den sonra bence iki haftada bir cagirmasi lazim kesin benimkide 3 hafta der . Masallah kilosuda gayet iyi zamaninda hayirlisiyla gelsinler insallah..

Geçen acillerde hiç birsey soylemediler ki ne boy ne kilo iyi mi iyi dediler hareket ediyor onu bende biliyorum en son 19 nisanda 1260 civari idi, 5-10 mayis arasi doktorum kendi cagirdi.. simdide 3 hafta sonra dedi. Album yapamiyorum cunku artik resim vermiyor. Ustelik renklide goremiyorum ben sizin gibi. Sadece bugun biraz siyah beyaz olarak yuz hatlari goruncek sekilde baktik zaten yandı kafa yine poz vermedi :)
33 den sonra bence iki haftada bir cagirmasi lazim kesin benimkide 3 hafta der . Masallah kilosuda gayet iyi zamaninda hayirlisiyla gelsinler insallah..
Onceden zaten hic dinlemedim her hafta gittigim bile oldu. Ozleyince gidin beklemeyin zaten bir daha bugunler geri gelmicek :)

Gozun aydin canim masallah doner o anniskosu merak etme :))daha var doguma masallah kilosu boyuda cok iyi

Doktor niye geldin derse ne diyecegim :))) Hic arkadasim dedi ki özleyince git bu gunler bi daha gelmezmis bende geldim derim

Ayy benimkide siyah beyaz veriyor ama yuzunu goruyordum gecen ay gormedim ya bu ay iskence resmen gecmedi bi turlu.. Renkli gosteriyor ama vermedi henuz birde ayrintilida aldiklarim var bakalim belki bu hafta yuzunu gosterirse renkli isterim varsa imkani verir heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…